Jump to content

Photo

Moški & Kozmetika - Po Zgledu Damjana Murka

• Please log in to reply
457 replies to this topic

#201 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 09 April 2007 - 08:13 PM

Ah dj no, Jenna. Zdj so mi tisti, ki pišejo te komentarje že bolj smilijo k Murko. Morjo bit res zakompleksani, da grejo prav na njegovo stran po njem pljuvat. Tukaj se bom strinjala z Osenarco - če te ne zanima, ne glej.

Pa da obudim temo...o moških in kozmetiki.

Na začetku mojega "forumiranja" sem bila kr mal presenečena. Predvsem nad Hsulom (dela svoje tonike itd.). Mal se mi je zdelo čudno, mal se mi ni zdel prou (ker bolš skrbi za sebe k jst biggrin.gif mnde). Ni mi blo to tolk kul no, da se tipi mažejo z vsemi žavbami. Verjetno je blo v meni malo tistega stereotipa o mačotih, ki se polivajo z Malizio in ničemer drugim.

Zdj sem se mal spremenila. Hsul je dokazal, da je čisti dedc (verjetno še boljši od večine k jih poznam) in zakaj ne - fantu sem začela kupovat kozmetične pripomočke (negovalne, da ne bo katera mislila na dekorativo tongue.gif ): masko za lase (Gliss Kur), Klasov silikon za konice las, Razorantium, Cosmetic Lad...

Nč se ni pomehkužil...mislim da mu kr malo ugaja, da dobiva vse te darove in jst pravim: dokler se ne pudra, uporablja glosa za ustnice (labela še velja)...naj mu bo! thumbup.gif
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#202 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 April 2007 - 09:38 PM

QUOTE(nihrida @ 9. 4. 2007 - 21:13) View Post

Ah dj no, Jenna. Zdj so mi tisti, ki pišejo te komentarje že bolj smilijo k Murko. Morjo bit res zakompleksani, da grejo prav na njegovo stran po njem pljuvat.

Ma jaz sem se samo hecala in nisem mislila tebe s tem, btw.
To temo jemljem kot totalni hec, malo zajebancije, da se malo nasmejimo... v tako se je tudi razvila.
Se pa strinjam glede teh komentatorjev. Nekateri pač RES ne marajo Murkota. IPB Image

Tukaj se bom strinjala z Osenarco - če te ne zanima, ne glej.

U yeah, u bi pa jaz nekaj rekla... kako mi gre ta afnoča na jetra s tem. Nekateri ne gledajo BBja, pa marsikaj vedo - le kako ne bi marsikaj vedla, če me iz vseh naslovnic in drugih medijev bombandirajo s tem sranjem???!!! Tudi konkretno njo precej več gledam in vem o nej, kot bi si želela.

QUOTE(nihrida @ 9. 4. 2007 - 21:13) View Post
Ni mi blo to tolk kul no, da se tipi mažejo z vsemi žavbami. Verjetno je blo v meni malo tistega stereotipa o mačotih, ki se polivajo z Malizio in ničemer drugim.
fantu sem začela kupovat kozmetične pripomočke (negovalne, da ne bo katera mislila na dekorativo tongue.gif ): masko za lase (Gliss Kur), Klasov silikon za konice las, Razorantium, Cosmetic Lad...

Nč se ni pomehkužil...mislim da mu kr malo ugaja, da dobiva vse te darove in jst pravim: dokler se ne pudra, uporablja glosa za ustnice (labela še velja)...naj mu bo! thumbup.gif

Me veseli.
Pa še tak grdo si se enkrat nazaj skregala zaradi tega z mano, če se spomniš, packonarka. twisted.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#203 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 09 April 2007 - 09:59 PM

Ja, sej nima veze koga si mislila. Pač se mi človek že res smili. smile.gif

Prou ti je, želim ti, da bi čim več lepih stvari izvedla o dragi nini o. twisted.gif

Če bi bil moj tip tak od začetka, da bi imel več kremic k jst - bi se ga po pravici povedano malo ustrašila. Če je pa skrb za kožo moj vpliv, pol pa kul, ne? biggrin.gif
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#204 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 April 2007 - 10:06 PM

Jah, ne morem kaj, sem žrtev medijskih pritiskov, kateri moje življenje polnijo z drekasto vsebino, za katero mi je malo mar. cry.gif

Glede kozmetike se pa kar strinjam s tabo. Mene tudi zdaj ne moti, da fant nori z nekaterimi negovalnimi rečmi (katere sem mu jaz uturila). Če bi pa med spoznavanjem on meni morda celo orgazmično predstavljal kakšne proizvode, pa se bi tudi jaz, priznam, rahlo zamislila. :-)
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#205 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 10 April 2007 - 01:42 PM

QUOTE(Jenna @ 9. 4. 2007 - 20:34) View Post

Partibrejkerka. twisted.gif
Bite me. tongue.gif tongue.gif

No jaz mojega še vedno ne morm pripravit do tega, da bi sam uporabljal kakšno kremo, čeprav ima včasih kožo že skoraj kot šmirgl papir. Ampak se ne da, ker kao če se bo mazal in se bo potem nehal, bo še hujše.
  • 0

#206 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 19 April 2007 - 01:17 PM

Ne vem, ali je to že bilo objavljeno ali ne ... ampak vseeno twisted.gif :

http://www.vecer.com...osnjak?id=13664

Komentaji spodaj so skoraj povzročili lužico pod stolom sredi delovnega mesta biggrin.gif
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#207 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 19 April 2007 - 01:51 PM

Hudo lol1.gif
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#208 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 19 April 2007 - 01:52 PM

Sm se kr nasmejala, sploh pri razčlenitvi besedila. laugh.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#209 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 19 April 2007 - 08:45 PM

Omg, en poje boljše od drugega.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#210 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27431 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 19 April 2007 - 09:04 PM

Hahahaha, jst bom umrla! biggrin.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#211 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27431 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 19 April 2007 - 09:14 PM

Moj brat je izjavu, da Murko v tem spotu izgleda kot Cristiano Ronaldo huh.gif laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#212 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 April 2007 - 10:39 PM

Res smešno, priznam laugh.gif , ampak so pa tu straaaaašna dvojna merila. Če bi nikakva napol naga baba mela identičen spot, identični netalent petja in identično besedilo, se takorekoč noben ne bi delal norca iz nje. Za večino bi pač bla dobra, ker je napol slečena. In vse tiste ženske, ki bi jo skritizirale, bi ble faušeritne ter vsi tipi, ki bi jo skritizirali, bi bli pedri.

• 0

#213 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 20 April 2007 - 07:58 PM

Takih bab je pa že itak malo morje - trenutno mi po glavi kroži podoba Šulerke.

Intervju z Lepim Damjanom je v Žurnalu. Nima človečić nič pretresljivega za povedat sicer.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#214 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 April 2007 - 08:03 PM

Vendar je tip povedal, da že 6 let živi od glasbe.
Torej svaka mu čast, pa če se nam še ne vem kak zdi tumasti. :-)

• 0

#215 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 20 April 2007 - 08:06 PM

Jaz temu ne verjamem. Oz. je najverjetneje spet prikrojil resnico; živi "od glasbe", ker pa le-ta ne prinaša zaslužka verjetno parazitira pri starših. Sindrom misic (imajo itak vse bogate sponzorje ali pa starše). imo
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#216 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 20 April 2007 - 08:23 PM

QUOTE(crna @ 20. 4. 2007 - 20:58) View Post

Nima človečić nič pretresljivega za povedat sicer.

Jap, razen povdarit da on absolutno pa ni gej! laugh.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#217 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 20 April 2007 - 10:23 PM

Hvala Nihrida!
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#218 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 21 April 2007 - 02:03 PM

QUOTE(Jenna @ 9. 4. 2007 - 23:06) View Post

Če bi pa med spoznavanjem on meni morda celo orgazmično predstavljal kakšne proizvode, pa se bi tudi jaz, priznam, rahlo zamislila. :-)

zakaj? a ker bi ti bil prevelka konkurenca?! twisted.gif mislm, tu so jaka dvojna merila: a babe pa lahko to delajo - tip pa je takoj vsaj metro, če že ne gej? isto sranje kot je nilo rečeno, če bi isti netalent pokazala napol naga nan pa bi blo vse OK, iz Murkota pa se norčujejo ....
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#219 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 21 April 2007 - 03:06 PM

Komentar na videospot; v primerjavi z ženščetom Murko niti nima take slabe štime. biggrin.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#220 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 April 2007 - 04:14 PM

QUOTE(Špela @ 21. 4. 2007 - 15:03) View Post
zakaj? a ker bi ti bil prevelka konkurenca?! twisted.gif mislm, tu so jaka dvojna merila: a babe pa lahko to delajo - tip pa je takoj vsaj metro, če že ne gej? isto sranje kot je nilo rečeno, če bi isti netalent pokazala napol naga nan pa bi blo vse OK, iz Murkota pa se norčujejo ....

Sem se malo zamislila in maš popolnoma prav. IPB Image
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users