Jump to content

Photo

akcije / znižanja / popusti

• Please log in to reply
455 replies to this topic

#201 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 11 December 2008 - 08:27 PM

Za vse velja wink.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#202 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 11 December 2008 - 09:01 PM

woot.gif Kr naenkrat sem dobila veselje da grem darila kupovat. laugh.gif
  • 0
Memento mori.

#203 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 11 December 2008 - 09:28 PM

Mene pa mika, da bi si kakšen parfum omislila, če so znižani smile.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#204 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 11 December 2008 - 09:50 PM

18 do tja fura, je pa pri tovarni Lek, ja. Pred enim mesecom sem bla nazadnje tam in je šefica napovedovala neka znižanja- ni pa tako, da bo npr. Revlon kar vse znižano, ker bodo veliko stvari preselili nevemkamže. Mladoletna, nevem kako to misliš, meni se zdi čisto normalna trgovina.

• 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

• Guests

Posted 12 December 2008 - 02:55 PM

V Sanolaburju (vsaj v tistem, ki je v Lj., pri sodišču) imajo znižano vso kozmetiko Logona in Sante 10 % - samo še danes (morda tudi še jutri, nisem prepričana).
  • 0

#206 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 12 December 2008 - 06:12 PM

Ja po vseh Watsonih. Zapirajo VSE prodajalne. V Ljubljani na Dunajski je že skoraj vse oropano. Najdeš še kakšne MaxFactor, Manhattan, Loreal pudre. Essence NIČ, Revlon age pudre, pa šminke
Pri vseh pa še v glavnem glose, šminke (loreal predvsem!!!)

Dans sm bla še na Verovškovi v Iliriji, pa imajo pod akcijo (-50%) od dekorativne kozmetike samo SENČKE od Gosha in Revlona. Ostalo ni znižano.
  • 0

#207 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 12 December 2008 - 07:55 PM

Watsons v Mb je tudi izropan. Držijo še sicer kaj nekaj Greenland izdelkov, verjetno zarad visokih cen, ostalo pa je opustošeno. Škoda res, da nisem prej vedla...
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#208 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 13 December 2008 - 12:20 AM

Zakaj pa zapirajo Watson's? A ni šlo al kaj...ful čudno. hmm.gif
  • 0
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."

#209 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 13 December 2008 - 11:35 AM

Ja men je tudi ful presenetlo to da Watstons zapirajo.
  • 0
Memento mori.

#210 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 13 December 2008 - 12:54 PM

Jaz moram nujno it v ponedeljek, bom šla pogledat če je še kaj ostalo, ker bi nakupila par stvari za novoletna darila.
Verjetno bom kaj od Greenland, pa kakšno dekorativo (maskare, glossi in podobno). Upam, da bodo še kaj sploh imeli ...
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#211 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 13 December 2008 - 01:28 PM

Ne vem zakaj Watsons zapirajo, baje zaradi premalo profita. Čeprav ima dosti stvari precej cenejših kot v drugih trgovinah ga ljudje ne obiskujejo toliko, ker pač ni tako zrihtana trgovina in ker je veliko poslovalnic bolj na odročnih koncih mesta. V KR npr. je v mestnem jedru, ki je bolj ali manj mesto duhov, veliko kavarn in trgovin so že zaprli...
Sicer je pa že kar pobrano, nekaj dekorative je še ostalo, pa malo dražje kozmetike (Greenland)

• 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#212 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 14 December 2008 - 04:03 PM

Ja, možno no ampak tukaj v Mb je čisto v centru pa res so ugodne cene tak da nevem zakaj jim nebi šlo. confused.gif

V glavnem tudi jaz grem v ponedeljek pogledat in res srčno upam da še bo kaj. Glede na to pa da so ble te akcije do 13 veljavne predvidevam da bodo zdaj še dodatna znižanja.
  • 0
Memento mori.

#213 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 14 December 2008 - 04:19 PM

Meni je tudi žal za watsona..nisem bila ravno velikokrat tam ampak v primerjavi z kakšnim Muellerjem imajo ugodnejše stvari.Res škoda da ga zapirajo down.gif

Nutella kaj bi lahko ene par stvari še zame kupila, ko že ravno greš v watsona?

Če ti nebi bilo odveč oops.gif

• 0

#214 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 December 2008 - 06:00 PM

Jaz ti lahko kupim, grem jutri v Watsons, pa ti lahko potem pošljem po pošti še isti dan. Kontaktiraj me preko ZS, pa napiši svoje podatke in kaj bi imela. Če bodo imeli, ti nabavim.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#215 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 14 December 2008 - 09:08 PM

Dilema kradeš mi stranke nono.gif

Haha, hecam se tongue.gif No, NR tudi mene maš na voljo tak da po želji. Jaz grem tudi jutri tja.

Samo zvita Dilemca ti je še zihr kaka darilca poleg oblubla cry.gif
  • 0
Memento mori.

#216 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 December 2008 - 09:16 PM

QUOTE(nutella` @ 14. 12. 2008 - 21:08) View Post

Samo zvita Dilemca ti je še zihr kaka darilca poleg oblubla cry.gif

Ne, sej nism nora, da bi še darila zraven dajala. laugh.gif To dam takrat, ko kdo kaj kupi od mene, ko prodajam v malih oglasih.
Jaz nič ne profitiram od tega, da ji kupim in pošljem te stvari, v bistvu je samo dodatna obveznost. Ampak pač sem misla, da se ponudim, če bi rada kaj imela, ker grem zihr jutr s kolegico in je čist zraven tudi pošta. wink.gif
Upam samo, da bom sploh še kaj dobila, ker lahko da nič več ne bo. Upam na najboljše ...

• 0

#217 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 14 December 2008 - 09:58 PM

Ja sej pa vem, če sem se hecala huh. laugh.gif

Sej če ti ni odveč, ful prijazno da se ponudiš pa vrjetno bo tud NR vesela, jaz sem se samo malo pošalila.
  • 0
Memento mori.

#218 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 15 December 2008 - 08:03 PM

In a se še splača it kej pogledat? Majo še kaj?
  • 0

#219 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 15 December 2008 - 11:08 PM

Jaz sem bila danes in nimajo nič več. Ničesar, kar mi je November rain naročila, več ni bilo. Tudi ničesar, kar sem jaz hotela, ni bilo. cry.gif
Na koncu sem vzela samo tri Greenland zadeve, ki so bile znižane za 70%, tako da sem namesto 30€ dala 9€.
  • 0

#220 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 16 December 2008 - 09:22 PM

No, se bom jutri spravla še kaj pogledat, če majo tle v Lj sploh še kaj... Tudi Greenland me zanima, je full popusta.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users