Jump to content

Photo

NARAVNA KOZMETIKA

• Please log in to reply
814 replies to this topic

#201 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23287 posts

Posted 04 October 2007 - 10:19 PM

Kje v MB prodajajo izdelke od Logone? hmm.gif Zanimajo me proizvodi za nego obraza. V Sanolaborju in v trgovini Bioeco imajo od izdelkov za nego obraza samo nekaj tistih za nego zrele kože...
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#202 Dominika

Dominika

sramežljivec

• Člani
  • 91 posts
  • Interests:Kozmetika, branje, izdelava nakita in še kaj....

Posted 05 October 2007 - 07:32 AM

Lahko jih naročiš v spletni bio trgovini.
  • 0

#203 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 12 October 2007 - 08:43 PM

Še ena stran s super naravno kozmetiko biggrin.gif (Dileeeeeeema tongue.gif )

www.vegea.si
  • 0

#204 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17602 posts

Posted 12 October 2007 - 09:12 PM

Pha, ti si za cajtom. tongue.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#205 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 12 October 2007 - 09:14 PM

ohmy.gif

Pa kaj tongue.gif
  • 0

• Guests

Posted 16 October 2007 - 09:39 PM

Gledla sm zadnjic na netu ene ful obetavne izdelke od Jason Organics in Green People. Ampak seveda, jih pr nas itak ni... sad.gif
  • 0

#207 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17602 posts

Posted 18 October 2007 - 07:16 PM

-.-
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#208 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 19 October 2007 - 06:15 AM

To se ne bo zgodilo. Ker o sestavinah kaj pozna komaj peščica ljudi. Ti vedno, kaj dajejo na kožo, vsi ostali bodo pa raje kupovali kreme marketinško močnih firm.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#209 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 19 October 2007 - 01:11 PM

hm ja, ta uabrey me res mika oops.gif samo bom verjetno za pokušino vzela potovalni paketek, da sprobam, če mi paše, tam je pa vse not, pa še količinsko manj.

Kje hudiča čem v Celju staknit Laverin šampon plavico in pa Sante balzam za lase, Sanolabor nima, Biotopic ma vseh šamponov na kile sam tega ko jaz rabim ne sad.gif Jaz ne vem, a tak malo naročijo, al so vse pokupili...
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#210 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 19 October 2007 - 01:15 PM

Najbrž je Dilema vse pokupila, ja twisted.gif tongue.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#211 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 19 October 2007 - 02:48 PM

QUOTE(Chandra @ 19. 10. 2007 - 14:11) View Post

hm ja, ta uabrey me res mika oops.gif samo bom verjetno za pokušino vzela potovalni paketek, da sprobam, če mi paše, tam je pa vse not, pa še količinsko manj.

Kje hudiča čem v Celju staknit Laverin šampon plavico in pa Sante balzam za lase, Sanolabor nima, Biotopic ma vseh šamponov na kile sam tega ko jaz rabim ne sad.gif Jaz ne vem, a tak malo naročijo, al so vse pokupili...

Chandra, danes sem bla v Biotopicu ker mi je zmanjkalo Laverine plavice in seveda niso meli, sem totalno paniko zagnala in na koncu vzela od Logone Juniper Treatment Shampoo (zdravilni šampon brin, proti prhljaju in razdraženem lasišču) sam me je strah da ne bo tak fajn, pa še 3€ je dražji. Je pa rekla, da dobijo novo Lavera pošiljko naslednji teden, mogoče že kar v ponedeljek, do četrtka pa najkasneje. Sante Brilliant Care balzam sem pa jaz preko neta naročila, ker ga nikjer drugje nimajo. http://shop.zivacent...mp;produkt=2161

QUOTE(Sarah @ 19. 10. 2007 - 14:15) View Post

Najbrž je Dilema vse pokupila, ja twisted.gif tongue.gif

Hahaha, fudobica. tongue.gif wink.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#212 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 19 October 2007 - 04:50 PM

Danes sem se založila z Lavera izdelki za nego telesa - imam gel za tuširanje in mleko za telo, oboje iz kolekcije Mleko&med wub.gif
  • 0

• Guests

Posted 19 October 2007 - 04:59 PM

Poročaj, kako se bosta izdelka obnesla v praksi! wink.gif
  • 0

• Guests

Posted 19 October 2007 - 06:27 PM

QUOTE(sonchika @ 19. 10. 2007 - 7:15) View Post

To se ne bo zgodilo. Ker o sestavinah kaj pozna komaj peščica ljudi. Ti vedno, kaj dajejo na kožo, vsi ostali bodo pa raje kupovali kreme marketinško močnih firm.

Lahko ustanovimo društvo za osveščanje ljudi o škodljivosti kemikalij in promocijo naravnih kozmetičnih izdelkov. thumbup.gif
  • 0

#215 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 19 October 2007 - 07:25 PM

QUOTE(DiLeMa @ 19. 10. 2007 - 15:48) View Post

Chandra, danes sem bla v Biotopicu ker mi je zmanjkalo Laverine plavice in seveda niso meli, sem totalno paniko zagnala in na koncu vzela od Logone Juniper Treatment Shampoo (zdravilni šampon brin, proti prhljaju in razdraženem lasišču) sam me je strah da ne bo tak fajn, pa še 3€ je dražji. Je pa rekla, da dobijo novo Lavera pošiljko naslednji teden, mogoče že kar v ponedeljek, do četrtka pa najkasneje. Sante Brilliant Care balzam sem pa jaz preko neta naročila, ker ga nikjer drugje nimajo. http://shop.zivacent...mp;produkt=2161
Hahaha, fudobica. tongue.gif wink.gif

ok, hvala Dilemca, jaz nisem niti spraševala, ker je imela gospa gužvo, samo vem, da če ni tam na polici, potem nimajo. Sante balzam sem pa v Sanolaborju naročila, mi ga bojo naročili in me naslednji teden pokličejo. A plavice niti v mestu v Biotopu nimajo, al tam nisi gledala?

Hehe ja Dilema, pa nehi tak besno šampone okol kupovat tongue.gif laugh.gif wink.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#216 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 19 October 2007 - 07:31 PM

QUOTE(Nila @ 19. 10. 2007 - 17:59) View Post

Poročaj, kako se bosta izdelka obnesla v praksi! wink.gif

diši že fuuuul lepo oops.gif
  • 0

#217 lany

lany

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 866 posts

Posted 20 October 2007 - 04:52 PM

Jaz sem ravno danes dobila po pošti Logonino maskaro, mater je lepa, upam da je dobra tud tok. Do zdej sem namreč uporabljala Clinique-ovo, samo je Logonina kar za tretjino cenejša, pa baje ful dobra, zato jo bom sprobala, če bo ok... Drugače pa mi je bla Clinique-ova res best of the best, ker naredi tako noro dolge, goste in hude trepalnice, da bi se kar gledala in gledala... oops.gif
  • 0

#218 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 20 October 2007 - 04:56 PM

QUOTE(gospodična*mična @ 19. 10. 2007 - 20:31) View Post

diši že fuuuul lepo oops.gif

Kako pa? (vem hecno se sliši, pa vseeno) Po nečem pocukranem, al je tisti pravi medeni vonj?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#219 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 20 October 2007 - 07:06 PM

QUOTE(Nila @ 19. 10. 2007 - 19:27) View Post

Lahko ustanovimo društvo za osveščanje ljudi o škodljivosti kemikalij in promocijo naravnih kozmetičnih izdelkov. thumbup.gif

Dobra ideja ja. Naj propade ta sintetična svinjarija in vse te wannabe high znamke! twisted.gif Za začetek pa lahko še en forum postavimo! laugh.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#220 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 21 October 2007 - 01:15 PM

Meni je zelo všeč Logonina maska za obraz - zeleni čaj in še nekaj.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users