Jump to content

Photo

Kje kupujete?

• Please log in to reply
747 replies to this topic

#201 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 27 August 2012 - 04:03 PM

Zdaj vidim na internetu, da sta kao dve gobici, ja, ena je 1.95 € in druga 2.95 €. No, jaz sem prej imela prvo, zdaj imam pa (očitno) drugo, ampak iskreno, ne opazim niti ene razlike, tudi na sliki na internetu je ne vidim. :D In v NM imajo samo te za 2e, v LJ pa sem našla samo te za 3e.
  • 0

#202 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23298 posts

Posted 27 August 2012 - 06:18 PM

Vidiš, uganka razrešena. :D
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#203 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 27 August 2012 - 07:28 PM

JA, razlikujejo se, še iste barve med sabo! Jaz sem bila danes v H&M na Čopovi in sva s prijateljico gledali te obročke. Jaz sem že na začetku opazila, da so najtemnejši 2,95, medtem ko blond in srednji 1,95. Ona je zato vzela srednje temnega, malo je še pobrskala, da je dobila nepretegnjenega, ampak prisežem, da so bili vsi 1,95. Na blagajni pa šok- 2,95. Zgleda sva zagrabili edinega dražjega v tisti škatli. Škoda, ker nisva več imeli časa, če ne bi šli zamenjat. Ne vem kaj je fora, kvaliteta, vsaj po mojem, je pri vseh ista :?
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#204 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32330 posts

Posted 27 August 2012 - 07:42 PM

Haha, jaz sem tudi danes čekirala (ne, ker bi me zanimali, ampak ker je tu pisalo) te reči in sta res dve različni ceni in dve različni kodi na izdelkih, ki izgledajo identično.
  • 0

#205 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 27 August 2012 - 08:09 PM

Ja, jaz sem imela oba v identičnem odtenku (prvega sem izgubila, zato sem šla po novega). Pa jaz res ne opazim nobene razlike v kvaliteti, sestavi, v ničemer v glavnem. Ful čudno.
  • 0

#206 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 15 October 2012 - 06:31 PM

koliko stane sojino/ovseno mleko v Hoferju?

v Mercatorju je 2.19€, v Sparu iz Veggie linije nekje 1.89€ (ceni sta za ovseno), če sem si prav zapomnila. so v Hoferju te zadeve kaj cenejše?
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#207 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 15 October 2012 - 06:33 PM

Hmmm, zdi se mi da 1.19€ ozrioma 1.29€. Imaš namreč različna, sojino, sojino vanilija, sojino - riževo. Ovsenega, ali samo riževega, žal ni.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#208 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 15 October 2012 - 06:37 PM

hvala, Sarah. si bom nardila zalogo sojinega od tam.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#209 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 15 October 2012 - 06:38 PM

Jaz imam ravno zdaj v uporabi sojino - riževega ampak mi ni, sojin mi je bil še slabši, jaz bom ostala pri riževem :)
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#210 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 30 March 2013 - 09:22 AM

Včeraj sem bila v Fructalovem diskontu v Ajdovščini, in imajo Frutabele okus malina soja za 53 centov, v trgovini so pa 64. :) Za primerjavo.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#211 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23298 posts

Posted 31 March 2013 - 01:47 PM

To si tiste v novem temnem ovitku? Sem mislila, da je samo embalaža nova, ampak je očitno tudi nov okus.:)

• 0

#212 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 31 March 2013 - 02:07 PM

Ni nov okus, malina-soja je že nekaj časa- je pa ta med novejšimi, zadnjimi okusi. Nov je samo ovitek.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#213 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23298 posts

Posted 31 March 2013 - 02:25 PM

A tako. :) Nisem še nikoli opazila, da je kakšna Frutabela s sojo.

• 0

#214 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 31 March 2013 - 03:38 PM

Ta je najboljša.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#215 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 31 March 2013 - 06:11 PM

Je nov ovitek samo, oziroma srajčka, kot rečejo v trgovini. Receptura je ista, sem preverila. :)

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#216 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 08 April 2013 - 11:15 AM

Včasih pride v Hofru akcija v torek in sredo, 25 % na izbrano vrsto zelenjave ali sadja. Koristi katera?

Pa kako to funkcionira, lahko vzameš recimo 15 kil banan, ali je kakšna omejitev?

• 0

#217 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14255 posts

Posted 08 April 2013 - 11:32 AM

Ja, jaz koristim. Vzameš lahko sadje, ki ni že v akciji. Banane in ostalo nepakirano sadje in zelenjavo verjetno res lahko vzameš 15 kil, ker jih nimajo predhodno pakirano, sicer pa ne.

Izstrižeš kupon in ga daš zraven, ko ti kasira.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#218 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 08 April 2013 - 11:33 AM

Aha, torej, če so bučke pakirane po pol kg, lahko vzameš samo en paket, če pravilno razumem? Hvala. 

• 0

#219 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14255 posts

Posted 08 April 2013 - 11:34 AM

ja, tako ja.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#220 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 08 April 2013 - 12:08 PM

Frčica, sem pravkar izbrskala en star kupon, in piše, da lahko vzameš 4 enote (pakirane), drugače pa največ 4 kg nepakirano. :)

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users