Kje kupujete?
Posted 27 August 2012 - 04:03 PM

Posted 27 August 2012 - 06:18 PM

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 27 August 2012 - 07:28 PM

Posted 27 August 2012 - 07:42 PM
Posted 27 August 2012 - 08:09 PM
Posted 15 October 2012 - 06:31 PM
v Mercatorju je 2.19€, v Sparu iz Veggie linije nekje 1.89€ (ceni sta za ovseno), če sem si prav zapomnila. so v Hoferju te zadeve kaj cenejše?
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 15 October 2012 - 06:33 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 15 October 2012 - 06:37 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 15 October 2012 - 06:38 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 30 March 2013 - 09:22 AM
Včeraj sem bila v Fructalovem diskontu v Ajdovščini, in imajo Frutabele okus malina soja za 53 centov, v trgovini so pa 64. Za primerjavo.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 31 March 2013 - 01:47 PM
To si tiste v novem temnem ovitku? Sem mislila, da je samo embalaža nova, ampak je očitno tudi nov okus.
Posted 31 March 2013 - 02:07 PM
Ni nov okus, malina-soja je že nekaj časa- je pa ta med novejšimi, zadnjimi okusi. Nov je samo ovitek.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 31 March 2013 - 02:25 PM
A tako. Nisem še nikoli opazila, da je kakšna Frutabela s sojo.
Posted 31 March 2013 - 03:38 PM
Ta je najboljša.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 31 March 2013 - 06:11 PM
Je nov ovitek samo, oziroma srajčka, kot rečejo v trgovini. Receptura je ista, sem preverila.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 08 April 2013 - 11:15 AM
Včasih pride v Hofru akcija v torek in sredo, 25 % na izbrano vrsto zelenjave ali sadja. Koristi katera?
Pa kako to funkcionira, lahko vzameš recimo 15 kil banan, ali je kakšna omejitev?
Posted 08 April 2013 - 11:32 AM
Ja, jaz koristim. Vzameš lahko sadje, ki ni že v akciji. Banane in ostalo nepakirano sadje in zelenjavo verjetno res lahko vzameš 15 kil, ker jih nimajo predhodno pakirano, sicer pa ne.
Izstrižeš kupon in ga daš zraven, ko ti kasira.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 08 April 2013 - 11:33 AM
Aha, torej, če so bučke pakirane po pol kg, lahko vzameš samo en paket, če pravilno razumem? Hvala.
Posted 08 April 2013 - 11:34 AM
ja, tako ja.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 08 April 2013 - 12:08 PM
Frčica, sem pravkar izbrskala en star kupon, in piše, da lahko vzameš 4 enote (pakirane), drugače pa največ 4 kg nepakirano.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users