Jump to content

Photo

LUSH izdelki

• Please log in to reply
323 replies to this topic

#201 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 02 August 2007 - 04:06 PM

QUOTE(Frida Kahlo @ 2. 8. 2007 - 17:00) View Post

Totalno se strinjam s tabo Dilema, ampak kljub temu se mi nekako gravža, da bi se z dotikala ustnic z umazanimi prsti, ko si takole nekje v mestu, se voziš z busi, odpiraš vrata od trgovin...

Ja no sej v neke ekstreme ni treba it, avtobusi so res leglo bakterij, zato tudi jaz ne prešlatam vsega tam gor. Bolj sm misla tko, ko si v službi za mizo (na primer) in med delom s papirji in tapkanjem po svojem računalniku nisi glih v stiku s kakšnimi smrtonosnimi bakterijami. Sicer pa js nimam navade se z vazelinom mazat sredi trgovine, za to ponavadi poskrbim zjutraj in pred spanjem. Zna pa bit taka pakunga nerodna za nekoga, ki se maže vsakih 5 minut.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#202 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11855 posts

Posted 02 August 2007 - 04:07 PM

Ja ja, sej sva v istem filmu wink.gif
  • 0

#203 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 02 August 2007 - 04:09 PM

oops.gif tongue.gif

Jaz se drugače že dlje časa spravljam kupit kaj od Lusha, pa še vedno nisem - LJ mi je malo predaleč, pa cene se mi zdijo skoraj malo preveč zasoljene. Bomo videli ... mika me kakšen šampon, ah joj. laugh.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#204 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 August 2007 - 04:11 PM

QUOTE(DiLeMa @ 2. 8. 2007 - 17:09) View Post
mika me kakšen šampon, ah joj. laugh.gif

Če ne gre drugače, ti lahko javim, ko bom v Lj. twisted.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#205 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 02 August 2007 - 04:12 PM

Fuuuul bi mela, ja. oops.gif Sam ne vem katerega, mikata me tista Silvija in Rehab - enega od njiju verjetno. Ampak zdej me od ponedeljka 10 dni ne bo, pridem čele 16. nazaj, pogrešala vas bom. cry.gif
  • 0

#206 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 August 2007 - 04:14 PM

Tudi mi tebe. cry.gif
No, saj jaz tak dvomim, da bom prej kaj v Lj. V Lush mi pa ni problem it... tudi za druge, zate pa sploh! /blush/

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#207 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 02 August 2007 - 04:24 PM

Šele zdle sm vidla, da Lush izdelki vsebujejo parabene - to je pa velik no-no for me. Mogoče bi probala trdi šampon, ki nima parabenov, Godiva me mika. oops.gif Me prav zanima, kako se obnesejo ti trdi šamponi. hmm.gif
  • 0

#208 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 02 August 2007 - 04:54 PM

a nimajo vsi trdi šamponi na zacetku sodium lauryl sulfate? drgac tudi mene zlo mika Godiva!
  • 0

#209 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 02 August 2007 - 04:59 PM

Ja, ampak ima potem na 2. mestu kakavovo maslo in kasneje še karitejevega in še nekaj drugih, pa pomoje zato niti ni izsušujoč.
  • 0

#210 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 02 August 2007 - 05:10 PM

Ja samo mene tale skrbi, ker sem dosti kej slabega prebrala o tem... recimo tole
http://www.healthy-c...usirritant.html
  • 0

#211 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 02 August 2007 - 06:12 PM

godiva je super. fajn hranljiv in super dišeč. ga moram spet kupit, da me vonj malo odnese.
tista silvija šampon je tudi ok. dobro nahrani lase (pa imam kar krep na glavi), problem je samo, da diši/srdi po konjaku in temnem pivu. big no no, če imaš mačka!!!!
  • 0

#212 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 02 August 2007 - 07:53 PM

Deep Sleep: vlažilno, ni agresivno in s kup dišavami. OK reč.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#213 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 02 August 2007 - 11:03 PM

nism vedela da je tudi v slovenščini :S http://www.lush.hr/?lang=sl
  • 0

#214 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 03 August 2007 - 07:13 AM

Jp. Zdaj se da kaj naročiti preko telefona in plačaš po povzetju. Kasneje bodo pa uvedli internetno trgovino.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#215 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 03 August 2007 - 07:31 AM

zdaj se lahko naročite tudi na LUSH Times. V trgovini izpolnete en listek in potem vam zadevo lepo pošiljajo domov.
  • 0

#216 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 03 August 2007 - 09:39 AM

A to bojo že zdaj pošiljali? A je Lush Times v slovenščini že izšel?
Jst sem ta listek izpolnila že enkrat junija.
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#217 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 03 August 2007 - 09:50 AM

Meni je ta Lush time brezvezen, gre samo za pregled njihovih produktov, kar pa že tako in tako lahko spremljam po spletu. Meni je Lush silno všeč, ker je še vedno občutno cenejši od ostalih naravnih/naravnejših firm, embalaža je simpl (dejansko se plača vsebina, ne pa kaka steklenička in to), pa reči načeloma fuldobro dišijo smile.gif . Edino parkirat kje okoli je pain in the ass.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

• Guests

Posted 03 August 2007 - 11:15 AM

Dilema, vsaj za en conditioner vem, da je brez parabenoc, in sicer Veganese. Pa mogoce se kaj drugega, sam je treba pac mal precekirat.
  • 0

#219 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 03 August 2007 - 11:45 AM

American Cream jih tud nima

Edit: in Coolaulin tudi ne. Se pravi vsi balzami v flaškicah
  • 0

#220 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 03 August 2007 - 02:18 PM

HYBRID
IPB Image

Ingredients: Sodium Lauryl Sulfate, Cocoa Butter (Theobroma cacao), Cetearyl Alcohol (&) Sodium Lauryl Sulfate, Propylene Glycol, Fresh Lemon (Citrus limonum), Glyceryl Stearate (&) PEG-100 Stearate, Tahini (Sesamum indicum), Perfume, Sweet Fennel Oil (Foeniculum vulgare), Tarragon Oil (Artemisia dracunculus), Pine Oil (Pinus), Charcoal, Lanolin, Cetearyl Alcohol, Cetrimide, Cocamide DEA, Stearic Acid, *Limonene, Coumarin.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users