Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3649 replies to this topic

#201 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 08 February 2007 - 12:50 AM

Dons sem pač ušpičla eno zadevo, ki ni bila ravno na kulturnem nivoju oz. ni bila lih po najlepšem bontonu. biggrin.gif Ampak ni blo zanalašč, da se ve! Pride kolegica me iskat domov z avtom. Pa jst hitro ven priletim, ker me je že čakala. Zraven avta pa je bil nek stari. Jst sem pač misnla, da je to mogoče spet kšn, ki hodi okol pa vasi in "prodaja buče" ali pa da je pač nek ata, ki je šel slučajno mimo pa pozna nekako to kolegico. Niti slučajno pa nisem pomislila, da je ta stari sodelavec od frendice in da ga ona btw pelje domov. Tako, da jst lepo pridrvim iz hiše, vidim starija, ki čaka pri vratih, ga čudno pogledam, grem mimo njega in se vsedem na sprednji zic. No, potem pa meni kapne, ko me frendica malo bolj "grdo" pogleda, da je stari pač čakal mene, da pridem v avto, da se bo vsedel vspred (je imel avto namreč samo 3 vrata). Jah no, potem mi ni preostalo druzga, kot da se poraženo presedem na zadnje zice. biggrin.gif oops.gif blink.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#202 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 08 February 2007 - 04:08 PM

Sice neumnost ni moja, ampak sm jst trpela smile.gif
Moja mala sestrica je namreč vrgla svoj mobitel v radiator, in to ravno v tisti predel, ki je mel spodaj cev, tako da se mobitela ni dalo dobit vn. In seveda je misija nemogoče padla ravno name, in sestrica mi je asistirala, seveda zelo slabo. Nazadnje smo mobitel zvlekli vn s pomočjo svinčnika, špage in lastike za lase, in jst sm se pri tem malce urezala na radiatorju in krvavim iz prsta cry.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#203 Taraa

Taraa

sramežljivec

• Člani
  • 15 posts

Posted 08 February 2007 - 08:37 PM

Včerajšnji one-night stand, za katerega si želim da bi biu kaj več.
  • 0

#204 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 08 February 2007 - 08:45 PM

Taraa, dobrodošla med nami =), kot bi rekla Jenna, naj ti bo v poduk in veselje laugh.gif

držim pesti, da se izcimi kaj dobrega
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#205 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 09 February 2007 - 09:05 AM

QUOTE(URŠKA @ 8. 2. 2007 - 20:45) View Post

Taraa, dobrodošla med nami =), kot bi rekla Jenna, naj ti bo v poduk in veselje laugh.gif

URŠKA! To so moje besede! Te bom po riti našeškala! twisted.gif

Taraa, tudi jaz te veselo pozdravljam v naši sredini, pedagoško palčko je pa že URŠKA zavihtela. smile.gif

In ti tudi jaz želim, da ti iz one-night standa rata vsaj fort-night stand. smile.gif Za spodbudo: meni se je iz one night standa razvilo najboljše razmerje do zdej.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#206 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 09 February 2007 - 09:51 AM

QUOTE(Špela @ 9. 2. 2007 - 9:05) View Post

ohmy.gif To pa ni bilo nalašč. Evo, mam že nastavljeno, ti kar zavihti praker laugh.gif

• 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#207 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 09 February 2007 - 09:01 PM

Zjutraj ravno parkiram pred službo in se začnem kobacati iz avta in zaslišim zvonenje gsm-ja... pa js gledam in poslušam hmm.gif ja pa to men zvoni? neee... čak od kej že poznam zvonc?! hmmm....aaaajaaaa! od mami gsm! čak... kje pa je? iščem iščem iščem... ga ne najdem in potem hitro šibam v službo da ne bi zamudila in me mami kliče če ene 2 ure če kej vem kje je njen mobitel in js: ja valda, v avtu....?mislm a je? hehe no skratka iz torbice ji je padu nekam tko čudn med sedeže da sm ga komi najdla... sam ki bi vi mene vidl zjtutri vsa nablojena k sm gledala po avtu pa kje hudiča ta zadeva zvoni?! men ni blo NIČ jasn - ceu smeh! laugh.gif
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#208 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 11 February 2007 - 09:41 AM

midve s sestro greva v petek na informativca na škofijsko, šle sva tudi na ogled šole .. in ko prideva tja v prostor, kjer so ljudje za otroke izpolnjeval prijavnice za v dijaški dom, je ena vzgojiteljica sestri rekla, če se bo ona tudi vpisala, a kar obe skupaj laugh.gif .. stara je pa 25 let in ima recimo diplomo že zdavnaj narejeno, njo bi pa še v gimnazijo pošilal laugh.gif , pa sicer se tudi jaz nisem mislila upisati smile.gif

ampak zanimivo je to, ker ima očala, tudi pete je imela takrat gor, samo je še vseen z njimi tako majhna kot jaz brez (158), pa tudi nos nima tako krogličast, kot je moj laugh.gif .. pa jo imajo še vseeno za 10 let mlajšo biggrin.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#209 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts

Posted 12 February 2007 - 09:41 AM

poleg tega, da sem prišla prezgodaj v službo in šla potem lepo nazaj domov in nič spala, sem pred deveto dobila sms in sem na poti do mobija že kokodakala, da če je to kaj s službo, potem .... laugh.gif dobila sem pa sms od nekdaj zelo bližnjega prijatelja, da je v LJ in če se lahko dobiva. devil.gif torej mam po službi zgučan dejt. hooray.gif w00t2.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#210 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 12 February 2007 - 12:13 PM

Zjutri že tko cela panika, ker se mi je mudila v službo in sem se mogla res lepo oblečt ker imam takoj po službi razgovor, no skratka in sem imela vse že prpravlen... in ugotovim da bolj ne... in gledam k budala po sobi in po omari kje hudiča je una kiklca ta huda.... nč jasn pa še čist nablojena... in kaj ugotovim, mat jo je dala brez dovoljenja oprat (sploh ni bila potrebna pranja!!!!) tko da je bla zjutri kiklca še v pralnem stroju čist mokra... krasno sem rekla! ah... pol pa spet nadaljni zapleti ker sem mogla pa druge zadeve kombinirat... no sej... sm še vedno lepo oblečena tudi brez tiste kiklce... hehe
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#211 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 13 February 2007 - 04:29 PM

Danes zjutraj se mi je seveda mudilo v šolo, in samo pograbim iz vrečke čisto nov šal, ki ga nisem še nikoli oblekla, sploh nisem nič preverjala če je ok. In pridem jst u šolo, ovo ono in po 4 urah pouka ugotovim da imam etiketo s ceno še vedno gor! slap.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#212 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 16 February 2007 - 12:59 PM

Še zdaj ne vem kdaj sem se zbudila zjutri, sem mislila da sem se ob pol 6ih vendar mi je do pol 8ih ko sem se morala štimat za šiht tok hitr minil da mislm da sem js mal zabluzila in se zbudila ob pol 7ih-skratka sj ni važn! Je že mem!!! haha rolleyes.gif
  • 0

#213 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 16 February 2007 - 01:16 PM

Norost dneva je da mam ob 17.oo izpit, pa to čakat, joj joj. Sej se kr ok držim, sam brat si ne mislim več, ker pol me res trema zgrabi oz nek čudn filing pred izpitom.
  • 0

#214 _v-i-k-i_

_v-i-k-i_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1356 posts

Posted 16 February 2007 - 01:32 PM

tko je blo pr men učeri...sem mela predavanje konc ob desetih in sem morala do štirih čakat na izpit...ampak se je izplačalo! zdej pa sam uživancija cool.gif

norost je, da sem za brezveze šla v lj, ni profesorja pa ne da bi kj sporoču... nej mi on plača stroške mad.gif
  • 0

#215 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts

Posted 17 February 2007 - 11:46 AM

hmmmmm, da sem takoj, ko sem prišla iz spalnice dol, pospravljala za bratovim žurom. pridna sestrca, nimaš kej. laugh.gif
  • 0

#216 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3353 posts

Posted 18 February 2007 - 11:51 AM

QUOTE(Špela @ 9. 2. 2007 - 11:05) View Post

Taraa, tudi jaz te veselo pozdravljam v naši sredini, pedagoško palčko je pa že URŠKA zavihtela. smile.gif

In ti tudi jaz želim, da ti iz one-night standa rata vsaj fort-night stand. smile.gif Za spodbudo: meni se je iz one night standa razvilo najboljše razmerje do zdej.

jst sm tut avgusta imela z enmu tipom pač avanturco, zj ta vikend pa mi je reku da sm mu res najbl v redu punca pa da bi bil res rad z mano v resni vezi... pa tadrugi dan ko sva bla skupej mi je res najbl lepo pogledal v učke pa mi reku da me ima rad

tk da ti želim da bi se ti kr najbolš izciml iz tega wink.gif
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

• Guests

Posted 18 February 2007 - 12:14 PM

Bolj nerodnost, kot norost: mal prej sm pospravljala posodo iz pomivalnega stroja in sm sklede nalozla na pult, pol sm pa cepela pred omaro in jih spravljala od zgoraj not, pa sm nekak cudno primla eno skledo, da je pokrovka sla dol in mi padla direkt na nos. In zdaj mam presekanega in busko in cel je plav smile.gif
  • 0

#218 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 18 February 2007 - 06:12 PM

grem jaz na wc lulat in si zamenjat dnevni vložek, s sabo pa prinesem novega seveda. in potem potrebo opravim, potegnem listič z vložka dol in vržem vložek namesto ta papirček v wc verymad.gif laugh.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#219 *_angel_*

*_angel_*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 119 posts
  • Interests:muska muska muska muska in še 1x muska

Posted 18 February 2007 - 07:08 PM

7 se nas je pelalo v avtu, meli smo musko do konca naglas, vozil smo se ko fukjeni p ulicah, mahali smo starim ženičkam ki so pometale okoli hiše biggrin.gif druga stvar pa da sm dans ko mi je tak fejst dolgcajt, pa sm se preveč najedla, pa še kr jem biggrin.gif down.gif hmm.gif
  • 0
I ŁooK iN ThE mIrrOr And I Hate WhAT I See, a WaNNaBe Model PosING aS me

#220 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 18 February 2007 - 10:02 PM

Danes spet postala za spoznanje pametnejša, navdihnila me je Lejck in mi podarila moj novi moto, ki se glasi:

Ni dovolj, da lulika diši, če pa babi iz gobca smrdi.

Pure genius! thumbup.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users