Jump to content

Photo

Krema za roke

• Please log in to reply
622 replies to this topic

#201 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 06 October 2008 - 03:01 PM

Men je pa všeč L'Occitanova s sivko. Se hitro vpije, je bolj lahka, pa zelo lepo diši po sivki (obožujem sivko smile.gif ).
  • 0

#202 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 October 2008 - 03:03 PM

Mene pa je karitejeva od L'Occitane na dolgi rok razočarala.

crna,
jaz sem še zaenkrat na uporabi testerjev, ampak sem skoraj prepričana, da jo bom kupila, ker so res učinki opazni. S tem da jaz ne žal ne voham medu ... bolj pač nekakšen sladek vonj, vsekakor je prijeten.
Bom objavila podrobnejšo oceno te kreme čez par minut.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#203 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 06 October 2008 - 03:13 PM

Js mam pa kar precej suhe roke ko je bolj mrzlo zunaj ampak si jih drugače podnevi nikoli ne mažem ker tud če se krema vpije se nekako čuti tisti film kreme.
Preden grem spat si namažem roke s kakšnim BB-jem(Balein mi je super, ker vsebuje precej karite masla, olj...).Pa tud od tegale Loccitana Karite maslo sem že imela pa mi je super ampak je cena precej pretirana.
  • 0

#204 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 October 2008 - 03:40 PM

Meni tudi zelo odgovarja za roke tale reč.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#205 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 06 October 2008 - 03:58 PM

Vichyja jaz ne bom kupila, saj veš zakaj.

Loksitanova je meni ok, a sem jo en cajt (tester) imela v avtu na haldnem in je bla takorekoč za en drek. Se ni razmazala, pa je pač obsedela na koži, se mi zdi da še bolj kot sicer.

Vonja sivke pa jaz ne prenašam.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#206 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 October 2008 - 07:10 PM

Jaz pa nikjer na internetu ne najdem sestavin za L'Occitane kremo za roke Med/Limona.
Kremo imam pa v manjši različici, kjer ni sestavin.
  • 0

#207 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11850 posts

Posted 06 October 2008 - 07:34 PM

Men je tud Loksitanova s karitejevim maslom najboljša!

Fluffy, bom jutri prepisala sestavine med & limona wink.gif
  • 0

#208 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 October 2008 - 08:48 PM

O, hvala.
Lahko magari tudi poslikaš ... da se ne boš mučila s pisanjem. IPB Image

• 0

#209 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11850 posts

Posted 06 October 2008 - 08:52 PM

Jaaa, dobra ideja, zdej mam nov fensišmensi telefon. biggrin.gif
  • 0

#210 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 October 2008 - 08:55 PM

Važička. dry.gif

• 0

#211 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85871 posts

Posted 25 October 2008 - 11:13 PM

Jaz sem ugotovila, da imam daleč najlepšo kožo na rokah, če se namažem z Bepanthenom Plus (tem oranžnim, navaden roza mi ni všeč, ker je premasten). Vsakič pred spanjem si namažem, in ni niti sledu o suhi koži, prav neverjetno, res. woot.gif

IPB Image
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#212 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 25 October 2008 - 11:24 PM

Niti pomislila ne bi na BepanthePlus, točno! Sama imam čisto sf* kožo zaradi mraza in umivanja z vročo vodo, prav brazde imam in tako popokano, da mi kar teče kri. Bom poskusila!
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#213 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 October 2008 - 11:38 PM

Coco*,
vidim, da maš takšne probleme, kot jaz. Jaz sem pri sebi ugotovila, da mi nobena krema ne pomaga, če si tudi z ustreznim izdelkom ne umivam rok (pa si jih dosti umivam, sem kar en tak mali obsedenec z umivanjem rok). Najboljše se mi obnese Linola Fett oljna kopel. Pa izogibam se pranju zgornje strani rok na javnih wcjih, kamor tlačijo najbolj agresivna mila - pač samo prste umijem, celih rok ne - itak ni potrebe, se z zgornjim delom rok tako nisem ničesar dotikala.
Pa obvezno skos rokavice, ko že malo rata mrzlo - jaz jih že zdaj nosim, one, kjer mam prste zunaj. Samo da zgornjo stran roke pokrijem in imam na toplem.
  • 0

#214 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85871 posts

Posted 25 October 2008 - 11:48 PM

Se podpišem, pri meni je enako.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#215 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 26 October 2008 - 11:53 AM

Pri meni je problem če delam zunaj, ker imam pol roke stalno na mrazu, pa vse porezane/odrgnjene občasno. Samo jim pol pripravim razvavajoč vikend, pa jih stalno mažem z nekimi masažnimi ploščicami in se stanje kar izboljša.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#216 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 26 October 2008 - 03:32 PM

Jaz sem jih mazala s vsem možnim - od labelle (tiste navadne, mastne), do nekih ultra mastnih nočnih krem za obraz, garnierovim rdečim mlekom za telo, olivnim oljem, oljem pšeničnih kalčkov itd. pa mi ni pomagalo nič. Pa rokavice pozimi nosim obvezno, če pa jih slučajno pozabim, skrijem roke v rokave in žepe, da jih vsaj mlao zavarujem pred mrazom.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#217 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 26 October 2008 - 06:39 PM

Tudi jaz imam podobne probleme (ko postane mraz imam roke spokane do krvi, sploh po clenkih, da je stanje se slabse si jih kar naprej si umivam, ker ne prenesem mastnega obcutka na rokah) pa mi je dosedaj najbolj pomagala Schellerjeva ognijceva krema. Ne menjam za nic drugega. smile.gif Mi pa v nasprotju s splosno uveljavljenim prepricanjem za umivanje rok najbolj ustrezajo trda mila (po vseh tekocih je stanje samo se slabse) - ze nekaj casa uporabljam od Alverde ognjicevo trdo milo in se odlicno obnese.

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#218 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 28 October 2008 - 08:09 AM

Meni pa to trdo milo odAlverde izsuši roke..no pa tudi nasploh vsa trda mila zato sem(da nebi zdj kupvala nekih dragih tekočih mil ki imajo ogromno olj) kupila od Cadeavere duchol(mislim da se tako reče, ja) in ga prelila v tisto za milo ki ima pumpico in mi je super.Rok mi n izsušuje ker vsebuje itak sama olja.Meni je fenomenalno biggrin.gif
  • 0

#219 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 28 October 2008 - 11:20 AM

ja, sej pravim, vecinoma imajo ljudje slabe izkusnje s temi trdimi mili (se bolj izsusijo kozo) jaz pa ravno nasprotno smile.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#220 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 28 October 2008 - 06:49 PM

meni zelo pomaga, ko imam hrbtne strani dlani totalno hrapave od suhote zaradi mraza tudi povsem običajen Schellerjev losjon z ovsom.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users