Jump to content

Photo

Maske za lase

• Please log in to reply
559 replies to this topic

#201 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 15 July 2006 - 05:31 PM

Mah ja, časovne izraze sem mal pobluzila, šele ko sem prebrala vse znova mi je tud men nerazumljeno izpadlo, drugač sem / sva se pa prav razumeli :thumleft:
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

#202 lany

lany

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 866 posts

Posted 27 July 2006 - 08:14 AM

Jst pa sem si včerej kupila tole od Gliss Kur-ja in si jo dala gor in sem bila tok zadovoljna... Moji laski so zdej mehni (in sploh si mi ni blo treba dat balzama gor blink.gif ) in zjutri k sva z lubijem ustajala je reku kok mi lepo laski diškajo... tongue.gif

DiLeMa a kej veš a je ta maska sestavinsko isto kul? Sestavine ti loh pripišem šele zvečer ko pridem dam, ampak tko iz izkušenj... Katera ve?

IPB Image
  • 0

#203 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85858 posts

Posted 27 July 2006 - 01:11 PM

Saj je že ocenjena. Seveda kot zelo v redu. wink.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#204 lany

lany

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 866 posts

Posted 27 July 2006 - 01:12 PM

Pa sem iskala pa ne najdem... cry.gif

Sem bla kr malo žalostna ko sem videla da ima Alkohol Denat... In to se mi zdi da celo na drugem mestu... sad.gif
  • 0

#205 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 01 August 2006 - 03:37 PM

na hit bi sam uprašala ker si grem dele kmal lase prt, kdaj se da sploh maska za lase gor? a po šamponu pa balzamu, al prej? ermm.gif
  • 0

#206 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 01 August 2006 - 03:45 PM

Po šamponu in po balzamu. Pač jo daš na lase in pustiš čim dlje, najbolš eno uro.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#207 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 01 August 2006 - 03:47 PM

hvala za hitr odgovor tongue.gif
  • 0

#208 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 01 August 2006 - 03:52 PM

QUOTE(MLadoLetNa)
hvala za hitr odgovor tongue.gif

malenkost biggrin.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#209 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 01 August 2006 - 05:27 PM

Punce, kera maska se vam bolj dopade Gliss Kure Total Repair al od Keune z rumenim štoplom?
  • 0
Memento mori.

#210 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 01 August 2006 - 06:19 PM

jz ti odsvetujm od gliss kura, samo pa nevem kašna je od keuna ermm.gif wink.gif
  • 0

#211 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 01 August 2006 - 06:39 PM

Gliss Kurja prav cele "škatle" nikdar nisem imela, samo one manjše embalažice, pa mi je Reconstructor ful boljši.

Pa je ful razlike če po šamponu nanesem masko, balzam pa le redkokdaj? Expert opinion wanted?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#212 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 01 August 2006 - 06:49 PM

jz bom znorellla, al pa se raj kr zjokala :crybaby:
ta ttta maska gliss kurjeva jooj cry.gif ... :arrow: moji lasje (o bog jim pomagi )

k bi bli saj taki kt ponavad, sam ne, po tej maski, ma kr neki use skp, o mojih prečudovitih biggrin.gif laskih ne duha ne sluha, kr eno štrenarijo mam na glav, use skp se noče tko posušit k se ponavad naravno na zraku pa nč , jao , grozno je, kr neki, use skp po tej proklemanovi maski, Claudija, le glej da je ne uzameš, če ne te bom po riti ! biggrin.gif

rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
  • 0

#213 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 01 August 2006 - 07:09 PM

Meni so bile do zdej vse Gliss Kur maske izredno všeč, razen tista za blond lase. Ful mi je všeč ta Total Repair (tudi Jenna ima z njo dobre izkušnje) poleg tega mi je enkratna tista aromatična globinska maska, tudi sestavinsko čudovita in s prekrasnim vonjem.

IPB Image
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#214 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 01 August 2006 - 07:17 PM

MLadoLeTna ti nimaš te ane? Jaz bom pogledla malo po trgovini pa bom tak vidla kero bom vzela..finalisti so Gliss Kure Aroma... pa od Keune ona z rumenim pokrovčkom. Balzam pa Reconstructorja. Hm...a to pr vsakem pranju po šampon+balzam uporabiš še masko? Po balzamu? Al samo tu pa tam? Pa takrat ne balzama? Nekak mi ni jasno, ker jih še nikol nisem uporabljala. wink.gif
  • 0
Memento mori.

#215 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 01 August 2006 - 08:25 PM

ne, jz nimam te, samo bog pomagi, zarad ene druge gliss kurjeve maske sm si šla še enkrat lase prt, pa še zej ni ok z mojimi lasmi nič od niča rolleyes.gif
sklenila sm, da si bom glavo prala na usake 10-14 dni, mastnih itak nimam, tko da noben ne opaz da nimam že dolg opranih, ker mi grejo lase tok na k*** k so umiti rolleyes.gif mad.gif
  • 0

#216 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 03 August 2006 - 05:56 PM

jz sm pa učer sprobala od avona intenzivno masko za barvane lase, p sm bla ful prijetno presenečena, ker sm mela tko lpo mehke lase kt že dolg ne...
  • 0

#217 lany

lany

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 866 posts

Posted 04 August 2006 - 07:36 AM

[quote="DiLeMa"]Meni so bile do zdej vse Gliss Kur maske izredno všeč, razen tista za blond lase. Ful mi je všeč ta Total Repair (tudi Jenna ima z njo dobre izkušnje) poleg tega mi je enkratna tista aromatična globinska maska, tudi sestavinsko čudovita in s prekrasnim vonjem.

A to je tista oranžna (mislim taka marelična)? oops.gif
  • 0

#218 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 August 2006 - 09:59 AM

[quote=\"lany\"][quote=DiLeMa]Meni so bile do zdej vse Gliss Kur maske izredno všeč, razen tista za blond lase. Ful mi je všeč ta Total Repair (tudi Jenna ima z njo dobre izkušnje) poleg tega mi je enkratna tista aromatična globinska maska, tudi sestavinsko čudovita in s prekrasnim vonjem.

A to je tista oranžna (mislim taka marelična)? oops.gif[/quote]

Total Repair

IPB Image

Aromatična Globinska

IPB Image

Za Blond Lase

IPB Image

(leva na sliki)
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#219 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 04 August 2006 - 10:19 AM

mladoletna, kero mas ti?
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#220 lany

lany

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 866 posts

Posted 04 August 2006 - 10:22 AM

Dilema kaj pa ta? Ker jst sem kupila to in sem ful zadovoljna, moji lasje so po njej prov taki težki, tko prov padejo, se svetjo in takooooo lepo dišijo. Sam me pa zanima, če veš, če je sestavinsko tud tako kul kot druge (če ne veš, se bom potrudila, da sestavine napišem).

IPB Image
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users