Jump to content

Photo

Kateri operater - Mobitel, Simobil..?

• Please log in to reply
699 replies to this topic

#201 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 25 November 2008 - 05:03 PM

Razmisli malo koliko se lahko preko Mobitela pogovoriš v 200 minutah s tvojim, ali kličeš tudi druge številke( stacionarrn, tuš itd...) in ali rabiš tisti 1 Gb interneta sploh.
Pri simobilu je pa priključnina 12 eur, ter tam imaš 1001 minut klicev v Simobil in 1001 Sms. Naročnina je pa 10 eur.
Jaz nevem zdaj, kaj je teb bolje, samo res dvomim, da se s tvojim pogovarjaš samo 200 minut. Drugače pa vzemi račune v roke za nekaj mesecev nazaj in začni malo preračunati, koliko te je kaj prišlo, se boš lažje odločla. No tko sem jaz naredla.
  • 0

#202 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 26 November 2008 - 02:30 PM

Ananas, če ima fant simobil se ti pol definitivno veliko bolj splača vzet orto u nulo, če se velik pogovarjata...

Razen, če imaš potem koga drugega (prijateljice, domače...) na mobitelu pa da se z njimi več pogovarjaš bi se pa bolj splačalo vzet itak džabest....najboljš, da res vzameš položnice pa preračunaš pa razmisliš koga več kličeš, ali mobitelovce ali simobilovce....

P.S. Aja, če simobila tam kjer živiš nimate pokritega (tako je namreč v mojem koncu) je pa bolš, da ostaneš na mobitelu, ker je brezveze, da imaš telefon pa brez signala.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#203 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4170 posts

Posted 26 November 2008 - 06:06 PM

QUOTE(Emily @ 26. 11. 2008 - 14:30) View Post

P.S. Aja, če simobila tam kjer živiš nimate pokritega (tako je namreč v mojem koncu) je pa bolš, da ostaneš na mobitelu, ker je brezveze, da imaš telefon pa brez signala.

Kaj pa če noben ne vleče? verymad.gif Pri nas sem poskusla oba in noben ne vleče tak dobro, da bi se lahko pogovarjala normalno. Edino sms se da poslat. Kot da smo v 18 stoletju. rolleyes.gif
  • 0

#204 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 10 July 2010 - 05:47 PM

danes sem vidla reklamo za Simobil in se bom v kratkem verjetno odločila za paket triZAME z opcijo Mobilni 201, kar me bo, po reklami sodeč, stalo 21€ mesečno - baje polovična naročnina sicer veljavnega paketa, če se zanj odločim do 22.7.. zdaj moram samo še na Mobitelu preverit, če mi je 24 mesecev od nakupa telefona preteklo, plačat račun in preklopit. o telefonu se še odločam.
_M_, kaj maš ti zdej za en paket pri Simobilu?

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#205 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 10 July 2010 - 05:47 PM

Jaz mam tega. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#206 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 10 July 2010 - 05:53 PM

tlf bom pa verjetno SE Elm pearly Rose vzela, sem tok na SE navajena. čeprav je ta Nokia 6730 White tut full lepa, to maš ti, Kinky, a ne?
sam, a lahko vzamem telefon, če sem maja že vzela eno razmerje in en telefon? hmm.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#207 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 10 July 2010 - 05:57 PM

Ja, Špela, ampak črno. biggrin.gif Super je, sem pač navajena na Nokie, dobre slike dela, fajn tipke. thumbup.gif

Jaz nisem še dobila računa, tako da ti ne znam veliko povedati, bom poročala.

Plačala sem 20 evrov za telefon, ker sem imela nek kupon, kjer je bil telefon 20 evrov cenejši, pa brez priključnine, pa naročnina je bila tudi znižana, sem dobila 40 % popust. Pa za 2 leti sem podpisala.

Bom poročala. Imam pa zastonj sms-e, pa klice v SiMobil pa na stacionarne številke. Ostalo se posebej računa, mislim, da je 10 centov na minuto v Mobitel. Ampak večinoma operiram z sms-i, tako da se ne sekiram ravno preveč . . . še. biggrin.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#208 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 10 July 2010 - 05:59 PM

do 30 al 31 leta se pri simobilu itak najbol splača vzeti orto paket.

za 15e na mesec dobis 1000minut klicev po simobilu, 1000 smsov, pa 201 minut v ostala omrezja.
  • 0

#209 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 10 July 2010 - 05:59 PM

Kurc ker sem že 31. laugh.gif
  • 0

#210 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 10 July 2010 - 06:00 PM

pa tko mlada zgledaš, lahk bi jih pretentala ph34r.gif
  • 0

#211 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 10 July 2010 - 06:19 PM

js bom decembra 31, zdej mam Džabest, ki so ga podražili na 19€ in mi je to brezveze. bom šla verjetno na Simobil zdej, ko je ta ponudba za 21€, sam me mal skrbi glede (ne)možnosti, da vzamem telefon - se bom pozanimala drug teden na Simobilu.
  • 0

#212 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32330 posts

Posted 11 July 2010 - 08:33 AM

Špelč, jst sm tud tole najpej ful zagrabla, sam pol sm bla opozorjena, da zna Simobil tako kot Mobitel zvišat naročnine, ker v tej akciji obljubljajo:
"Vsi, ki boste v tem obdobju sklenili naročniško razmerje na paketih enaZAME in triZAME, boste plačevali le polovico mesečne naročnine za vedno oziroma dokler boste vi tako želeli."

Nikjer ne piše, da je polovica 9 €, kar zdej je, dokler je naročnina 18 €, lahko pa oni podražijo naročnino, ti boš sicer še vedno plačevala le polovico, kar pa ni 21 € (vključno z opcijo tistih dodatnih minut za klice v druga omrežja)

Jst pa.... imam zdej kr Smart 1 wink.gif , po izteku veljavnosti Orto v nulo nism pol nič javla, kaj
želim imet in ti dajo avtomatsko tega Smart 1.
Sicer imam pa mlajšo sestro, ki mi je pripravljena it sklent Orto v nulo kadarkoli thumbup.gif , ima še dost lufta do 31. leta, hehe...
Ma ne da se mi sploh zdejle s tem ubadat, nikol se ne morem odločit za noben telefon, čeprav sm že rekla, da bom vzela tega SE Elm v roza barvi, tko kot ti biggrin.gif
Sm ga šla tud pogledat in je kul, pa za ta denar dobiš res dost dober telefon.

Moj ima touchscreen, pa sm enkrat skor živce zgubila zraven, tko da to odpade ermm.gif
  • 0

#213 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 11 July 2010 - 09:19 AM

ma qrac. no, se imam namen čimpodrobneje pozanimat.
  • 0

#214 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 11 July 2010 - 09:46 AM

a ni tko, da tista cena, ki jo ti podpišeš v pogodbi more bit? Oz, če že povečajo ceno te morejo obvestit in ti dat možnost, da si zamenjaš paket.
  • 0

#215 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 11 July 2010 - 09:56 AM

QUOTE(levck @ 10. 7. 2010 - 19:00) View Post

pa tko mlada zgledaš, lahk bi jih pretentala ph34r.gif

Svinje imajo podatke o moji letnici rojstva. cry.gif

Ampak saj je Mobitel ravno to sedaj naredil z Đabestom, kaj ni? Spremenil pogoje poslovanja. hmm.gif
  • 0

#216 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32330 posts

Posted 11 July 2010 - 06:04 PM

To je pač una fora:"... si pridržuje pravico do spremembe cen....! in to je ziher nekje v pogodbi zapisano.

• 0

#217 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 11 July 2010 - 06:23 PM

QUOTE(Špela @ 10. 7. 2010 - 18:53) View Post

tlf bom pa verjetno SE Elm pearly Rose vzela

Ta telefon je ogromen, pazi. Jaz sem že bila na Mobitelu da ga vzamem pa ko sem ga vidla v živo me je kap.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#218 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46036 posts

Posted 11 July 2010 - 08:11 PM

Ne vem če slučajno katera ve... a se da preklopit iz naročnine nazaj na kartice in pri tem ohranit tel. št.?
  • 0

#219 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26107 posts

Posted 11 July 2010 - 08:20 PM

ne da
  • 0

#220 Kalypso

Kalypso