Kateri operater - Mobitel, Simobil..?
Posted 25 November 2008 - 05:03 PM
Pri simobilu je pa priključnina 12 eur, ter tam imaš 1001 minut klicev v Simobil in 1001 Sms. Naročnina je pa 10 eur.
Jaz nevem zdaj, kaj je teb bolje, samo res dvomim, da se s tvojim pogovarjaš samo 200 minut. Drugače pa vzemi račune v roke za nekaj mesecev nazaj in začni malo preračunati, koliko te je kaj prišlo, se boš lažje odločla. No tko sem jaz naredla.
Posted 26 November 2008 - 02:30 PM
Razen, če imaš potem koga drugega (prijateljice, domače...) na mobitelu pa da se z njimi več pogovarjaš bi se pa bolj splačalo vzet itak džabest....najboljš, da res vzameš položnice pa preračunaš pa razmisliš koga več kličeš, ali mobitelovce ali simobilovce....
P.S. Aja, če simobila tam kjer živiš nimate pokritega (tako je namreč v mojem koncu) je pa bolš, da ostaneš na mobitelu, ker je brezveze, da imaš telefon pa brez signala.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 26 November 2008 - 06:06 PM
P.S. Aja, če simobila tam kjer živiš nimate pokritega (tako je namreč v mojem koncu) je pa bolš, da ostaneš na mobitelu, ker je brezveze, da imaš telefon pa brez signala.
Kaj pa če noben ne vleče?

Posted 10 July 2010 - 05:47 PM
_M_, kaj maš ti zdej za en paket pri Simobilu?
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 10 July 2010 - 05:47 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 10 July 2010 - 05:53 PM
sam, a lahko vzamem telefon, če sem maja že vzela eno razmerje in en telefon?

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 10 July 2010 - 05:57 PM

Jaz nisem še dobila računa, tako da ti ne znam veliko povedati, bom poročala.
Plačala sem 20 evrov za telefon, ker sem imela nek kupon, kjer je bil telefon 20 evrov cenejši, pa brez priključnine, pa naročnina je bila tudi znižana, sem dobila 40 % popust. Pa za 2 leti sem podpisala.
Bom poročala. Imam pa zastonj sms-e, pa klice v SiMobil pa na stacionarne številke. Ostalo se posebej računa, mislim, da je 10 centov na minuto v Mobitel. Ampak večinoma operiram z sms-i, tako da se ne sekiram ravno preveč . . . še.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 10 July 2010 - 05:59 PM
za 15e na mesec dobis 1000minut klicev po simobilu, 1000 smsov, pa 201 minut v ostala omrezja.
Posted 10 July 2010 - 05:59 PM

Posted 10 July 2010 - 06:00 PM

Posted 10 July 2010 - 06:19 PM
Posted 11 July 2010 - 08:33 AM
"Vsi, ki boste v tem obdobju sklenili naročniško razmerje na paketih enaZAME in triZAME, boste plačevali le polovico mesečne naročnine za vedno oziroma dokler boste vi tako želeli."
Nikjer ne piše, da je polovica 9 €, kar zdej je, dokler je naročnina 18 €, lahko pa oni podražijo naročnino, ti boš sicer še vedno plačevala le polovico, kar pa ni 21 € (vključno z opcijo tistih dodatnih minut za klice v druga omrežja)
Jst pa.... imam zdej kr Smart 1

želim imet in ti dajo avtomatsko tega Smart 1.
Sicer imam pa mlajšo sestro, ki mi je pripravljena it sklent Orto v nulo kadarkoli

Ma ne da se mi sploh zdejle s tem ubadat, nikol se ne morem odločit za noben telefon, čeprav sm že rekla, da bom vzela tega SE Elm v roza barvi, tko kot ti

Sm ga šla tud pogledat in je kul, pa za ta denar dobiš res dost dober telefon.
Moj ima touchscreen, pa sm enkrat skor živce zgubila zraven, tko da to odpade

Posted 11 July 2010 - 09:19 AM
Posted 11 July 2010 - 09:46 AM
Posted 11 July 2010 - 09:56 AM
pa tko mlada zgledaš, lahk bi jih pretentala

Svinje imajo podatke o moji letnici rojstva.

Ampak saj je Mobitel ravno to sedaj naredil z Đabestom, kaj ni? Spremenil pogoje poslovanja.

Posted 11 July 2010 - 06:04 PM
Posted 11 July 2010 - 08:11 PM
Posted 11 July 2010 - 08:20 PM
Posted 11 July 2010 - 09:09 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users