Jump to content

Photo

Oriflame

• Please log in to reply
522 replies to this topic

#201 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 February 2006 - 05:45 PM

Chandra ... 500% Volume že dolgo uporabljam in mi je 1A ... samo sem hotela še tole Giordani Gold probat in se ni obneslo. ermm.gif Pa tudi ona za občutljive oči je ful zanič, sem jo tudi včeraj dobila.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#202 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 04 February 2006 - 05:50 PM

meni se tudi se nobena maskara oriflame ni obnesla (barvne so pa sploh katastrofa k se nic ne poznajo), so mi pa recimo vsec sencke, balzami za ustnice, sminke, laki, kreme za roke, geli za tusiranje...
  • 0

#203 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 04 February 2006 - 05:55 PM

oh kolk je fajn, da ve vse sprobate... da ne zapravljam denaja za brezveze biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Posted Image

#204 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 February 2006 - 05:57 PM

Ma moja mat iz tega kataloga kupuje na kilograme ... včeraj sm dobila tri maskare iz Oriflame, pa so vse zanič. Medtem ko je 500% Volume fantastična.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#205 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 04 February 2006 - 06:06 PM

ej dilema, a una ponudba 500% in kremca velja tud marca... oz. a mislis, da bo ze razprodan?

ker tale moja kolegica, ki kupuje orija je za februar že šla kupit rolleyes.gif pa ne vem če bi hotla it zame iskat še tole zadevo

• 0
Posted Image

#206 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 February 2006 - 06:10 PM

Ej Tanjci jst sm mela nov katalog doma pa nimam blage veze kakšne so ponudbe, ker ga še odprla nism ... trenutno ga ima pa soseda na posodo. Pravi naslov za ta vprašanja bo Chandra! wink.gif
  • 0

#207 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 04 February 2006 - 06:11 PM

tanjci tist komplet se dobi od 13.2.do nekje sredine marca, tako da nisi se nic zamudila;) se pa pri teh akcijah res ponavadi zgodi da so v enem tednu izdelki razprodani, vcasih se jih da pa se naslednji mesec dobit;)
tanjci ce tvoja zastopnica ne bo zelela vec narocat se mi oglasi;)
  • 0

#208 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 04 February 2006 - 06:22 PM

QUOTE(rozica)
tanjci tist komplet se dobi od 13.2.do nekje sredine marca, tako da nisi se nic zamudila;) se pa pri teh akcijah res ponavadi zgodi da so v enem tednu izdelki razprodani, vcasih se jih da pa se naslednji mesec dobit;)
tanjci ce tvoja zastopnica ne bo zelela vec narocat se mi oglasi;)

aja, to šele bo... uf se dobr IPB Image

mah sej ona ni kr ena zastopnica, ampak moja prijateljica... zato tud naročam pri njej... sam tko, una "baza" ji ni glih na poti domov, ampak se more zapeljat tja, tko da zato dvomim, da bi zdej sam eno stvar šla iskat... rezen če bi blo še več zainteresiranih... sej sem ji že mail napisala, pa bom vidla kako in kaj.... drugač se ti po oglasim wink.gif
  • 0
Posted Image

#209 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts
  • Interests:skoraj vse

Posted 04 February 2006 - 06:58 PM

Jaz pa ta mini katalog prvič vidim. Sploh nisem vedela, da obstaja. A to je prvi? Se ful razlikuje od unega običnega?
  • 0

#210 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 04 February 2006 - 07:07 PM

vsako leto parkrat dajo ven tudi mini katalog (ki ponavadi velja od sredine enega meseca do sredine drugega meseca), ki vsebuje kaksno novo stvar, darilne paketke in ugodne ponudbe, redni katalogi pa izhajo vsak mesec in veljajo do naslednjega kataloga (ko je zunaj mini katalog redni katalog vseeno velja). seveda se razlikuje od obicnega kataloga;)
  • 0

#211 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts

Posted 04 February 2006 - 07:14 PM

Ok, še nekaj. Obstaja na netu tut običajen katalog? Vem, da majo vse izdelke predstavljene na njihovi strani glede na kategorije. Sam mene zanima, če obstaja pdf. file npr., ki je tak kot tekoč katalog v tiskani verziji?

Pa še nekaj spet biggrin.gif kateri izdelki za nego nog-podplatov so pri Oriflamu najbolj ok. Sprašujem za sestro, ki ima napol kopita, pa jo zanima.
  • 0

#212 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 04 February 2006 - 07:20 PM

Ja, na začetni strani je katalog. Malo bolj poglej.
  • 0

#213 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 04 February 2006 - 07:24 PM

za noge ni nobene ful hranilne kremice (krema je sicer ok ampak je bolj osvezilna kot kaj drugega) imas pa super "pilico" za odstranitev odmrle koze na podplatih ki je res ena a, izogibaj pa se spreju za noge (alkoholna bomba), pa puder za noge tudi ni ravno ok za kozo.
  • 0

#214 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 04 February 2006 - 09:56 PM

evo aktualen katalog je tu http://www.oriflame....Frontpage.jhtml

žal ga ni v pdf fajlu, da bi ga lahko dol potegnila, tak da ga boš mogla kar na strani prelistat

glede krem za noge pa takole, uporabljam soothing foot cream (s kamilico), pa mi je fajn, namočim noge v kopel, fajn podrgnem s pilico za stopala, si namažem s to kremo, bombažne nogavice gor in pustim čez noč, pa imam naslednji dan čudovito mehka stopala in mi drži ta mehkoba še cel teden, pol pa spet malo namažem... ma jaz odkrito povedano, sem zadovoljna s to kremo.
Druga krema, ki jo uporabljam, pa mi je tudi kul pa je coolin foot and leg gel, ki je tak hladilen in paše, če te fejst podplati pečejo in bolijo, pa sem tudi zadovoljna.
To so moje izkušnje in moje mnenje.
  • 0

#215 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts

Posted 04 February 2006 - 10:49 PM

Ok, hvala. Mate prav, res morm bit mal bolj pozorna, pa pogledat. Pa sem pogosto gor, a tega linka nikoli nisem našla. Thx again.
  • 0

#216 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 05 February 2006 - 01:19 PM

mene pa zanima kako je s temi Giordani Gold kroglicami za lička mazat? so ga že ocenili kot povprečje(nič dobrega in nič slabega), jaz bi pa rada še slišala kaj s strani uporabnic.
Sta dva odtenka:nautral bronze in natural radiance, slednji je rozkast. Imela bi radiance.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#217 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 05 February 2006 - 01:42 PM

Jst bi si ga tud naročila. Kakšna je pa njegova trdota, k to bi bil moj 1. bronzer in res nočm ispast k maškara.
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#218 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 05 February 2006 - 02:52 PM

QUOTE(URŠKA)
mene pa zanima kako je s temi Giordani Gold kroglicami za lička mazat? so ga že ocenili kot povprečje(nič dobrega in nič slabega), jaz bi pa rada še slišala kaj s strani uporabnic.
Sta dva odtenka:nautral bronze in natural radiance, slednji je rozkast. Imela bi radiance.

jst sem strašno zadovoljna - ena izmed najboljših Oriflamovih stvari, kar sem jih kupla (poleg Vivid šminke)... pa čopič je tud super...

trdota krogljic je fajn, se ne kruši preveč, tko da se da kr lepo kontrolirano nanašal rdečilo... pomoje ga bom imela ene 5 let al pa še več, pa ga dam vsak dan gor biggrin.gif

• 0
Posted Image

#219 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 05 February 2006 - 03:44 PM

oooooo, polepšala si mi dan, Tanjči, .... IPB Image 100% ga kupim!!
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#220 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 05 February 2006 - 05:39 PM

[quote=Tanjci][quote=URŠKA]mene pa zanima kako je s temi Giordani Gold kroglicami za lička mazat? so ga že ocenili kot povprečje(nič dobrega in nič slabega), jaz bi pa rada še slišala kaj s strani uporabnic.
Sta dva odtenka:nautral bronze in natural radiance, slednji je rozkast. Imela bi radiance.[/quote]
jst sem strašno zadovoljna - ena izmed najboljših Oriflamovih stvari, kar sem jih kupla (poleg Vivid šminke)... pa čopič je tud super...

trdota krogljic je fajn, se ne kruši preveč, tko da se da kr lepo kontrolirano nanašal rdečilo... pomoje ga bom imela ene 5 let al pa še več, pa ga dam vsak dan gor biggrin.gif

Se popolnoma strinjam s Tanjci, te kroglice so mi super, pa ful, ful, dolgo zdržijo. Čopič je pa genau fajn mehek, da se da lepo nanašat. Sem ultra zadovoljna in priporočam. Imam pa te natural bronze, se mi zdi da mi roza odtenek pač ne bi pasal (nisem pa še probala, a je fejst roza?), ker sem pač rdečelasa...
Aja, pa sploh ne osuši nič kože in niti ne dela mozoljev.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users