Dajte mi no povedat, kaj naj s temi dlakami nardim, kolk dolge morejo bit, ko greš na depilacijo?
britje tam dol
Posted 22 January 2006 - 03:02 PM
Dajte mi no povedat, kaj naj s temi dlakami nardim, kolk dolge morejo bit, ko greš na depilacijo?
Posted 22 January 2006 - 03:05 PM
Posted 22 January 2006 - 09:46 PM
ma ja... pol centi al a več... kaj pa vem, po 10 dnevih bi že skor mogla imet dost
Posted 22 January 2006 - 09:52 PM
No to govorim v primeru, da greš h kozmetičarki. Da se vsaj splača ne.
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 22 January 2006 - 10:05 PM
No to govorim v primeru, da greš h kozmetičarki. Da se vsaj splača ne.
sam missy a ni tko, da če se briješ, pol itak vse rastejo... drugo je recimo če si že bil neki zdepiliran, pol pa res niso vse dlake hkrat zuni
Posted 22 January 2006 - 10:31 PM
Jordan Belfort
Posted 22 January 2006 - 10:51 PM
Pa hvala vsem, ki mi želite srečo!
Posted 22 January 2006 - 10:55 PM
Michelle, boš že preživela. S tabo smo!
Me pa zanima nekaj - a to se boš dala res čisto cela? Tudi te bolj ali manj neopazne dlačice po hrbtu in tako naprej?
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 22 January 2006 - 11:08 PM
Posted 22 January 2006 - 11:09 PM
Blondi: Veš da o tem sploh nisem razmišljala, jaz sm se zmenla, da bi se pač rada čisto zdepilirala, pol se bom pa kr prepustila tisti kozmetičarki, upam, da ve kaj dela.
Posted 22 January 2006 - 11:09 PM
Jaz si bom sramne ustnice s trakci kr sama. Seveda je izvedljivo. Če toliko kur to preživi, bom pa še jaz, jebemo mast!
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 22 January 2006 - 11:18 PM
Jaz si bom sramne ustnice s trakci kr sama. Seveda je izvedljivo. Če toliko kur to preživi, bom pa še jaz, jebemo mast!
.
Hehe... No, če bo pa teb ratal, bom pa jst tud mejbi probala.
Jordan Belfort
Posted 22 January 2006 - 11:19 PM
Moj neuspeli poskus pred leti se je končal jako klavrno in vem, da se tega sama NE lotim več. Natrgala sem si celo spodnjo ustnico do krvi. Pa mislim, da sem si jo povečala (skoraj je na trakcu ostala) za 1 cm ziher
Sem pa ful firbčna kak ti to v kozmetičnem izvedejo. In če bi zvedla za tak salon v mariboru, ki ti spodaj popolnoma vse odstrani, bi takoj šla sprobat!
Posted 22 January 2006 - 11:19 PM
Ja, pri popanju treba bit previden. Ni se za špilat s temi rečmi.
No super, kako me je zaj Blondi preplašila..... NATRGALA???
Jaz bom to vseeno bolj počasi dol vlekla. Da še na koncu res lulika ne pristane na trakcu. .
Posted 22 January 2006 - 11:23 PM
Pol nej pa kdo reče, da ženske nimamo jajc.
EJ, če boš počasi vlekla, se ti bo sam vosek napopal na dlake... vn pa ne boš nič dobila. To morš bit ful hitr pa kožo prej nategnt.
Jordan Belfort
Posted 22 January 2006 - 11:25 PM
Posted 22 January 2006 - 11:28 PM
Ženske imamo jajčnike in sploh si tipi ne predstavljajo, koliko bolečine moramo pretrpet, da smo vse lepe in gladke.
Ja, to vem, da moram kožo ful napet (kar je zoprna in nerodna reč, da) in bolj ali manj na hitro potegnit. Ampak jaz si bom to na male trakce naštimala in pol jih vlekla. Ne bom enega in naenkrat potegnila.
Trakcov še nisem kupla. Jih bom ta teden enkrat. Saj najbrž res ni kake bajne razlike med njimi. Najbrž so res bolj ali manj vsi za en qrac.
.
Posted 23 January 2006 - 02:00 PM
jenna,jaz sem nepoboljšljiva in zato me še zdaj nekaj zanima
a bikini si boš tud s trakci al si boš bikini z depilatorjem in ostalo uspodi s trakci?
pa ne vem kdo je že spraševal kak depilator ma jenna-satin ice ima! 8)
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 23 January 2006 - 02:02 PM
Ne, samo strikno med nogami s trakci. Ostalo si že itak zdaj vse depiliram z depilatorjem.
Ono vprašanje pa sem očitno spregledala. :clown:
.
Posted 23 January 2006 - 02:33 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users