Jump to content

Photo

britje tam dol

• Please log in to reply
782 replies to this topic

#201 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 22 January 2006 - 03:02 PM

Nič se vam ne rabim smilit, saj sem sama tak hotla. biggrin.gif biggrin.gif Bom pa javla!

Dajte mi no povedat, kaj naj s temi dlakami nardim, kolk dolge morejo bit, ko greš na depilacijo?
  • 0

#202 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 22 January 2006 - 03:05 PM

Michelle, tak nekeje najmajn pol centimetra. wink.gif Pa dosti sreče! biggrin.gif
  • 0

#203 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 22 January 2006 - 09:46 PM

QUOTE(Blondi)
Michelle, tak nekeje najmajn pol centimetra. wink.gif Pa dosti sreče! biggrin.gif

ma ja... pol centi al a več... kaj pa vem, po 10 dnevih bi že skor mogla imet dost
  • 0
Posted Image

#204 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 22 January 2006 - 09:52 PM

Pri depilaciji morš bit kar dost zarašen, zato da ti največ možn dlak popul. Lahk ti pustiš 10 dni, sam v 10 dneh ti ne bojo še vse vn pokukale. Najbolj je, da si čist naraven (da se šparaš kšne 3 mesce, da res vse zrastejo). biggrin.gif Hehe... sam tko je. biggrin.gif

No to govorim v primeru, da greš h kozmetičarki. Da se vsaj splača ne. biggrin.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#205 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 22 January 2006 - 10:05 PM

QUOTE(miss*sixty)
Pri depilaciji morš bit kar dost zarašen, zato da ti največ možn dlak popul. Lahk ti pustiš 10 dni, sam v 10 dneh ti ne bojo še vse vn pokukale. Najbolj je, da si čist naraven (da se šparaš kšne 3 mesce, da res vse zrastejo). biggrin.gif Hehe... sam tko je. biggrin.gif

No to govorim v primeru, da greš h kozmetičarki. Da se vsaj splača ne. biggrin.gif

sam missy a ni tko, da če se briješ, pol itak vse rastejo... drugo je recimo če si že bil neki zdepiliran, pol pa res niso vse dlake hkrat zuni
  • 0
Posted Image

#206 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 22 January 2006 - 10:31 PM

Ja Tanjci sej maš prov. Če se briješ je mal drugač, ampak tud ne pridejo vse ven oz. niso vse dost dolge, da jih lahko podepiliraš. Je pa sigurno prej. Jst bi počakala vsaj kakšne 3 tedne.
  • 0

Jordan Belfort

#207 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 22 January 2006 - 10:51 PM

Saj mene ne skrbi, da so premalo dolge, ampak, da predolge. oops.gif Predvsem tu okoli bikini predela, ker če so dlačice predolge se mi zdi, da z voskom ne gre tako dobro populit oz. morš večkrat ponovit.

Pa hvala vsem, ki mi želite srečo! biggrin.gif Kaj mislite, da to res tak boli? Saj tak hudo pa spet ne more bit...
  • 0

#208 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 January 2006 - 10:55 PM

.
Michelle, boš že preživela. S tabo smo! biggrin.gif
Me pa zanima nekaj - a to se boš dala res čisto cela? Tudi te bolj ali manj neopazne dlačice po hrbtu in tako naprej?

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#209 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 22 January 2006 - 11:08 PM

Mene pa zanima, če si boš sramne ustnice dala?? biggrin.gif Ne zdi se mi to izvedljivo, pa če še tak napenjam možgane rolleyes.gif Je katera že to preživela z voskom?
  • 0

#210 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 22 January 2006 - 11:09 PM

Jenna: Ne ne, to ne. Ampak pač cele noge, vse tam med nogami (kak sem zaj to profesionalno povedla biggrin.gif ), pa roke do komolcev (naprej več tak nimam dlak), pa najverjetneje še pod pazduho.

Blondi: Veš da o tem sploh nisem razmišljala, jaz sm se zmenla, da bi se pač rada čisto zdepilirala, pol se bom pa kr prepustila tisti kozmetičarki, upam, da ve kaj dela. biggrin.gif
  • 0

#211 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 January 2006 - 11:09 PM

.
Jaz si bom sramne ustnice s trakci kr sama. Seveda je izvedljivo. Če toliko kur to preživi, bom pa še jaz, jebemo mast!

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#212 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 22 January 2006 - 11:18 PM

[quote=Jenna].
Jaz si bom sramne ustnice s trakci kr sama. Seveda je izvedljivo. Če toliko kur to preživi, bom pa še jaz, jebemo mast!

.

Hehe... No, če bo pa teb ratal, bom pa jst tud mejbi probala. biggrin.gif Ojojj sam more bit štorast, matr da kam zapopaš k ni treba. biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

Jordan Belfort

#213 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts

Posted 22 January 2006 - 11:19 PM

Go Jenna, Go Jenna, Go Jenna,... :notworthy:

Moj neuspeli poskus pred leti se je končal jako klavrno in vem, da se tega sama NE lotim več. Natrgala sem si celo spodnjo ustnico do krvi. Pa mislim, da sem si jo povečala (skoraj je na trakcu ostala) za 1 cm ziher rolleyes.gif Pol pa sem mela še 2 dni tak otečene, da sem komaj sedela in se stežka premikala.

Sem pa ful firbčna kak ti to v kozmetičnem izvedejo. In če bi zvedla za tak salon v mariboru, ki ti spodaj popolnoma vse odstrani, bi takoj šla sprobat!
  • 0

#214 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 January 2006 - 11:19 PM

.
Ja, pri popanju treba bit previden. Ni se za špilat s temi rečmi. biggrin.gif

No super, kako me je zaj Blondi preplašila..... NATRGALA??? IPB Image Jaz bom to vseeno bolj počasi dol vlekla. Da še na koncu res lulika ne pristane na trakcu. biggrin.gif:D

.
  • 0

#215 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 22 January 2006 - 11:23 PM

Jenna pa si že dobila the perfect one trakce?

Pol nej pa kdo reče, da ženske nimamo jajc. biggrin.gif biggrin.gif

EJ, če boš počasi vlekla, se ti bo sam vosek napopal na dlake... vn pa ne boš nič dobila. To morš bit ful hitr pa kožo prej nategnt. biggrin.gif
  • 0

Jordan Belfort

#216 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts

Posted 22 January 2006 - 11:25 PM

Heh, Jenna ne skrbi, jaz sem bolj nerodne narave, tak da hvala bogu, da si je nisem odtrgala. Pomoje moreš ful dobro napet kožo, samo kaj ko tam doli ni kje za prijet. Jaz sem si res izredno strokovno naredla rolleyes.gif kar pa vsekakor ne pomeni, da tebi ne bo uspelo wink.gif
  • 0

#217 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 January 2006 - 11:28 PM

.
Ženske imamo jajčnike in sploh si tipi ne predstavljajo, koliko bolečine moramo pretrpet, da smo vse lepe in gladke.

Ja, to vem, da moram kožo ful napet (kar je zoprna in nerodna reč, da) in bolj ali manj na hitro potegnit. Ampak jaz si bom to na male trakce naštimala in pol jih vlekla. Ne bom enega in naenkrat potegnila.

Trakcov še nisem kupla. Jih bom ta teden enkrat. Saj najbrž res ni kake bajne razlike med njimi. Najbrž so res bolj ali manj vsi za en qrac. biggrin.gif

.
  • 0

#218 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 23 January 2006 - 02:00 PM

blondi a pa maš še zdj za 1 cm večjo?
biggrin.gif
jenna,jaz sem nepoboljšljiva in zato me še zdaj nekaj zanima laugh.gif
a bikini si boš tud s trakci al si boš bikini z depilatorjem in ostalo uspodi s trakci?

pa ne vem kdo je že spraševal kak depilator ma jenna-satin ice ima! 8)
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#219 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 January 2006 - 02:02 PM

.
Ne, samo strikno med nogami s trakci. Ostalo si že itak zdaj vse depiliram z depilatorjem. IPB Image

Ono vprašanje pa sem očitno spregledala. :clown:

.
  • 0

#220 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18458 posts

Posted 23 January 2006 - 02:33 PM

:laughing3: : Krepam od smeha. Ne nad vašimi lepotnimi prizadevanji, ampak nad izrazi in tonom postov. :laughing8:
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users