Živite skupaj s partnerjem?
Posted 02 July 2009 - 10:03 PM

Posted 02 July 2009 - 10:06 PM

*fauš*
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 02 July 2009 - 10:09 PM
Pa sej, to bo šele čez par let (razen če zadenemo na Lotu), do takrat smo na 75 kvadratih, pa nam tudi nič ne fali.

Posted 02 July 2009 - 10:23 PM
Vem, vem.
Drugače pa meni sama ideja ni všeč ... jaz ne bi NIKOLI šla v tako hišo živet ... pa četudi bi se na smrt dobro razumeli s starši in ostalimi. Jaz hočem biti popolnoma na svojem s fantom.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 02 July 2009 - 10:30 PM
Sej pravim, jaz bi tudi raje bila čisto na svojem (tega nič ne prekosi, to je dejstvo), ampak bom tudi tako čist lepo preživela.
V največji meri pa hočem tam živet itak zaradi okolice, ki se ji ne bi mogla odpovedat, mi je krasno + veliko placa za moje bodoče živali.
Posted 02 July 2009 - 10:37 PM
Ja, itak, jaz sem ortodoksni samotar. ;-) Včasih zna biti kar malo zoprno ... predvsem zato, ker mi okolica nenormalno hitro postane iritirajoča.
Kere bodoče živali? Kak si to hecno napisala, haha.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 02 July 2009 - 10:43 PM

Glede živali pa - jaz bi jih rada dosti imela. Dva psa (samca), mačjeslava in zajca, ati bi pa ful rad imel kozo in gosko.

Posted 02 July 2009 - 10:43 PM
Drugače pa meni sama ideja ni všeč ... jaz ne bi NIKOLI šla v tako hišo živet ... pa četudi bi se na smrt dobro razumeli s starši in ostalimi. Jaz hočem biti popolnoma na svojem s fantom.
Posted 03 July 2009 - 09:05 AM
v glavnem cool!
Posted 03 July 2009 - 11:08 AM
Ja, itak, jaz sem ortodoksni samotar. ;-) Včasih zna biti kar malo zoprno ... predvsem zato, ker mi okolica nenormalno hitro postane iritirajoča.
+1 Kaj si ti po horoskopu že?

[size=1]Jaz pa sem tudi izredno neprilagodljiva in znam postat nesramna, če me kdo preveč živcira, kar je tudi ena bedna stvar in mi je zaradi tega potem velikokrat hudo. Nisem tip človeka, ki lahko z nekom zdrži eno uro na kavi iz vljudnosti, ker enostavno ne morem, mi začne tak trgat, da se lahk kej hudo nerodnega zgodi.
Jaz sem ista. Meni gre kak folk tak na kurac da se že na 5 km vidi da mi gredo na k*. Res, izogibam se jim kolkor je možno, včasih pa komu tudi povem da mi je pač zoprn. Ali pa ga začnem ignorirat. Sem pač levinja, jebiga. In imam velik (enormen) ego.
tako, zdaj pa lahko rečem, da že slabe tri mesece živiva skupaj. njegovi starši so se odselili na vikend, stanovanje pa prepustili nama. sedaj imava načrt za preurejanje pri arhitektki, v začetku drugega leta pa akcija. stanovanje bova popolnoma razbila in preuredila, da bo potem to samo najin dom (+ njegovi se ne bodo več počutili tako domače, da bi imeli občutek, da so tam še kar doma!).
v glavnem cool!
Čestitam

Ma pr meni fant neki sanja da bi zemljo kupval, še vedno.pa da začasno bi bla pri njem.
ma lej meni je vseeno če se selva skupi al ne. (jaz se raje ne bi).
Meni tak paše da mam tri miljone cajta zase.
Meni čist sede da se vidva 2-3× na teden - to je čist zadost. Pa da me ne omejuje in ne teži in da delam lah kar čm.
Če bi žvela skupi bi pričakovala da to ostane enako. Se pravi da če mi ede grem ven in pridem naslednji dan. Ne pa da grem od enih staršev, k drugemu, ki mi bo tečnaru kaj delam, kje sem...in me omejeval.
Zame se pri življenju skupi lahko spremeni sam to, da zdej pač kuhava skupi in pospravlava skupi,pa cune pereva in plačujeva račune. Skratka, da ostanem osebno svobodna.
Da je on samo ena dodatna pika v mojem lajfu, s katero se fajn mava, počneva stvari skupi itd., mava pa vsak svoj lajf. To pomeni, da jst njemu ne morem za nč in da on meni ne mori za nč.
Če hočem it s frendico na morje grem, če hočem it za tri dni sama v toplice - grem, če hočem it bilokam...pač grem.
Ko mi prvič nekdo začne špagce vlečt samo poberem kufre in grem.
Zato pa si jst sploh ne predstavljam imet otroka, ker to pomen da bi bla jst na drugem mestu. To pa pri meni ne gre.
Posted 03 July 2009 - 11:21 AM
Če hočem it s frendico na morje grem, če hočem it za tri dni sama v toplice - grem, če hočem it bilokam...pač grem. Ko mi prvič nekdo začne špagce vlečt samo poberem kufre in grem.
To je pa tudi pri meni primarni pogoj. Če mi paše it nekam, bom šla. Na živce mi grejo babe, ko gremo kam, pol pa sam težijo da morjo it, da je fant sam doma, da bo užaljen, blablabla!!!

Posted 03 July 2009 - 11:49 AM
kar pa se tiče življenja v dvoje oz. osebne svobode. midva sva skupaj že štiri leta. ker nisva iz istega kraja, sem jaz praktično med vikendi živela pri njemu.
v teh letih sva si našla nek modus vivendi. med lsužba se malo pokličeva. predvsem, če je treba povedat kakšne nujne novice ali kaj podobnega. ko pridem/prideva domov pač počvekava kaj je novega. potem pa prosto! če hočem kam it, grem. je vesel, da grem. in obratno! čeprav se večkrat zgodi, da on kam gre in mi po določenem času pač malo živci popustijo. sploh, če sva zmenjena, da dan preživiva skupaj.
v glavnem: ni mi slabo!
Posted 03 July 2009 - 12:06 PM
Jst mam isto par takih kolegic... Lubi gor, lubi dol.

ja no v redu, midva si še telefonirava ne. Skor nikol. Mesičev tud ne.
Midva počvekava prek GT vsak dan mau. Nč posebnga. Mogoče znese za ene 20-30 minut vsega skup čez dan.
Tud če sm jst na GT pa on na GT (naprimer zdele) ne govoriva.
Meni je to čist ok.
Če kam grem se ne slišva. Ne kliče ne nč.Isto kot če bi spala doma. Isto jst ne njega.
Pol pa vidš te kolegice, prvo 10000 let traja da sploh gre z mano v kino/na pjačo, pa še takrat mi konstantno o tipu naklada, če pa že ne jo pa on skoz mesičira/kliče.
Midva nimava nujnih klicev, nujnih pogovorov in nujnih čvekov na GT. Pride tudi dan, ko se sploh ne slišva.
meni je to fino, ker sem pač samotarska in nisem čustvena pijavka in ne rabim nekoga skoz ob sebi. sem sama sebi zadostna...
Posted 03 July 2009 - 12:13 PM
se mi zdi, da če z nekom planiraš življenje in si v partnerskem odnosu, je to tudi en del tega odnosa. samotarstvo gor ali dol.
sedaj, ko pa vsak dan zaspiva in se zbudiva skupaj, pa poskušava ne dušit eden drugega oz. se slišiva bolj po potrebi in se potem pogovarjava, ko sva skupaj. (danes se je po nevem kolikem času prvič zgodilo, da sva po telefonu kleptala pol ure, pa še to ne bi, če ne bi jaz pri starših prespala).
Posted 03 July 2009 - 12:33 PM
On dela in se mu tm nč ne dogaja, jaz pa visim pred kompom.
Posted 03 July 2009 - 12:47 PM
To je pa tudi pri meni primarni pogoj. Če mi paše it nekam, bom šla. Na živce mi grejo babe, ko gremo kam, pol pa sam težijo da morjo it, da je fant sam doma, da bo užaljen, blablabla!!!

S tem se pa popolnoma strinjam. Mene bi odnos, kjer bi me tip non stop klical, resnično dušil. Tud če hočem it zdle na Pag npr., mu pač sam mal prej povem in lahko šibam s frendicami dol. Nima me kej omejevat.
To mi je kul. Je pa res, da če ima on konstantno neke piknike in žure in blablabla in se zaradi tega nč ne vidva, pa želim, da pretehta npr. med žurko v petek in med žurko v soboto in potem tisti dan, ko ne gre, da sva skupi. Ker drugače bi bla še 10x manj.
Posted 03 July 2009 - 05:24 PM
Posted 03 July 2009 - 06:04 PM
Posted 03 July 2009 - 08:16 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users