Jump to content

Photo

Britje

• Please log in to reply
522 replies to this topic

#201 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19981 posts

Posted 22 June 2007 - 07:46 PM

jaja, maš pač pobrito (pri meni je bilo tudi pri depiliranju enako stanje z obarvanostjo kože ! rolleyes.gif ) in je glede na to, da dlak ni, gladko, ampak koža je temnejša blink.gif

pa pri meni je po vsakem pilingu enako, pa tuširam se tud vsak dan, tako da od česa tageka nebi moglo biti smile.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#202 Storm

Storm

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 740 posts

Posted 23 June 2007 - 01:15 PM

QUOTE(eve @ 27. 5. 2007 - 20:11) View Post

Jst sm se odločila, da si kupim epilator in me zanima, če ma katera izkušnje s tem novim od Brauna silk-epil xelle al pa s tem novim od Rowente fresh air, ki ima vgrajen ventilator, ki omili bolečino... Nwem, za katerga bi se odločila...

no, si že kupla? tud jaz razmišljam o nakupu.... hmm.gif
  • 0
I wanna run
I want to hide
I wanna tear down the walls
That hold me inside
I wanna reach out
And touch the flame
Where the streets have no name

• Guests

Posted 07 April 2008 - 09:47 PM

Eno vprašanje. Noge si brijem z britvico in vsake toliko se mi zgodi, da me dan ali dva po britju tako srbijo nekateri deli nog, da se včasih - nehote - spraskam do krvi. cry.gif Malo sicer pomaga, da si jih namažem z losjonom. Ne vem, od česa je to odvisno, ker včasih teh težav nimam, potem se pa spet pojavijo. Zgolj v info - brijem se tudi pod pazduho in tam spodaj, ampak na teh predelih nimam težav s srbečico. Kakšna ideja, kako naj se tega rešim oz. kako naj srbenje vsaj omilim? hmm.gif cry.gif
  • 0

#204 Pokica

Pokica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 140 posts

Posted 08 April 2008 - 07:39 AM

Nila jaz imam težavo, da imam noge zelo suhe po britju, tako sem si začela bolj na debelo mazati noge z oljem. Misliš da tvoja srbečica izhaja iz suhosti kože?

• 0

• Guests

Posted 08 April 2008 - 10:35 AM

Ja, opažam, da koža ene dva dni po britju postane malce luskasta (na nekaterih mestih). Očitno losjon ni dovolj. hmm.gif Hvala, bom poskusila še z oljem.
  • 0

#206 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 08 April 2008 - 11:20 AM

NIla, to je zato, ker vedno, ko briješ dlake, raniš kožo. Prenehaj z britvicami in bo stvar rešena. Omisli si brivnik.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#207 Pokica

Pokica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 140 posts

Posted 09 April 2008 - 10:03 AM

sonchika mislis navadni brivnik? Pa je učinkovitost tako kot britvica, da ima gladko kozo in je manj poskodovana?
  • 0

#208 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 09 April 2008 - 10:34 AM

QUOTE(Nila @ 7. 4. 2008 - 22:47) View Post

Eno vprašanje. Noge si brijem z britvico in vsake toliko se mi zgodi, da me dan ali dva po britju tako srbijo nekateri deli nog, da se včasih - nehote - spraskam do krvi. cry.gif Malo sicer pomaga, da si jih namažem z losjonom. Ne vem, od česa je to odvisno, ker včasih teh težav nimam, potem se pa spet pojavijo. Zgolj v info - brijem se tudi pod pazduho in tam spodaj, ampak na teh predelih nimam težav s srbečico. Kakšna ideja, kako naj se tega rešim oz. kako naj srbenje vsaj omilim? hmm.gif cry.gif

Nila, jz mam isti problem. tok me srbi da niti spat ne morm, dokler si ne spraskam do krvi. sam zanimivo, to sam na sp. delu nog, po stegnih ne, pa pod pazduho pa tam dol tut mene ne. jz zj že neki časa uporabljam depilacijsko kremo in nimam več teh problemov. smešno ane, glede na to kok je šele tam kemikalij not. uglavnem, k britvici se ne vrnem več. sm že hotla kupt epilator, pa tut ne zaupam, ka pa če me bo isto srbel. depilacijska mi čist usreza, sam je pa drek ker je dost draga pa mal jo je not. ampak vsaj srbi me ne več.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

• Guests

Posted 09 April 2008 - 05:46 PM

Ma jaz imam epilator doma že nekaj let, ampak ga ne uporabljam. Svar je v tem, da mi puljenje dlak na koži pusti še večje posledice (rdečica, vraščene dlake, ponekod tudi rahle modrice blink.gif). cry.gif
Depilacijske kreme ne bom uporabljala, ker sem nekako proti tako močnim kemikalijam (ki dobesedno stopijo dlake). Sem zdaj dva dni full mazala spodnji del nog z oljem in losjonom in moram reči, da je dosti bolje. Takoj, ko me zasrbi, se namažem in potem počasi mine (ker če začnem praskat, potem se ne ustavim, čedalje huje je).
Sonchika, morda je brivnik rešitev, ja, ampak trenutno nisem ravno pri denarju za takšne nakupe. ermm.gif
  • 0

#210 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 09 April 2008 - 06:06 PM

Meni se je tudi večkrat to dogajalo kot tebi, pa tudi sama nisem ravno ugotovila zakaj. Nevem nekako mi je še najbolj logično da imam tako suho kožo in da me zaradi tega potem srbi, nisem pa prepričana če je to lahko zaradi britvic, ker če sem uporabila depilacijsko kremo me ni nič srbelo.
  • 0
We must let go to live on.

#211 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 10 April 2008 - 06:24 AM

Ja, brivnik sem mislila. Jaz imam enega Philipsa - kar za moške in dobro služi namenu. Pa od takrat nimam več težav s kožo na nogah. Prej me je pa srbelo, polno brazgotin sem imela. Kriza.
Edino moram pripomniti to, da imam svetle dlake. Tako da tiste, ki imate črne dlake, ne vem, kako bi bilo, če bi se brile z brivnikom. Vsak dan bi se bilo treba briti, verjetno.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#212 Pokica

Pokica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 140 posts

Posted 12 April 2008 - 12:50 PM

aha razumem, ker jaz imam tudi svetle dlake, redke, samo ne prenesem, da me spika karkoli, zato ne zdrzim do depilacije in tako se brijem z britvico...sam vem da ce si kupim brivnik, tega ki ga omenjas sonchika, me bo pomoje potem minilo, ker z britvico je hitreje....sad.gif
  • 0

#213 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 12 April 2008 - 01:34 PM

Ni hitreje z britvico. Isto je. Sposodi si brivnik od kakega moškega, pa probaj.
Samo mora biti Philips (z vrtljivimi glavami), ker postriže tudi bolj dolge dlačice. Braun ni imel nekega učinka.
  • 0

#214 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23284 posts

Posted 23 February 2009 - 02:12 PM

Ker nisem našla nobene bolj primerne teme, bom vprašanje zastavila kar tukaj. Fantu nameravam kupit brivnik in me zanima, katere imajo vaši fantje, kateri so boljši, bolj učinkoviti itd.? A so bolj fajn Phillipsovi s tistimi vrtljivimi krogi ali Braunovi, ki nimajo teh krogov, ali morda kateri tretji?
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#215 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16974 posts

Posted 20 April 2009 - 06:01 AM

Ko si brijete noge, a si pobrijete samo spodnji del al se brijete tut po zgornjem delu, po bedrah? smile.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#216 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16974 posts

Posted 20 April 2009 - 06:29 AM

QUOTE(tašika @ 20. 4. 2009 - 7:01) View Post

Ko si brijete noge, a si pobrijete samo spodnji del al se brijete tut po zgornjem delu, po bedrah? smile.gif

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#217 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 20 April 2009 - 07:03 AM

da
  • 0

#218 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 20 April 2009 - 09:02 AM

Ne, ker nisem tam full kosmata. biggrin.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#219 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15729 posts

Posted 20 April 2009 - 09:14 AM

Jst po bedrah sploh nimam dlak. Niti ene. biggrin.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#220 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 20 April 2009 - 09:28 AM

meni pa je všeč tist silky feeling smile.gif drugače skor nimam dlakc tam biggrin.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users