EMA
Posted 03 February 2007 - 10:42 AM
Posted 03 February 2007 - 11:32 AM

sicer pa se strinjam s tem, kar je že bellini rekla na prejšnji strani...
Nude al pa Alenka Gotar. Če jih v tujini res tak hvalijo, pol itaq super. Meni sta oba komada všeč.

Če zmaga Vivod pa prisežem da nebo dočakal Helsinkov.

I want to hide
I wanna tear down the walls
That hold me inside
I wanna reach out
And touch the flame
Where the streets have no name
Posted 03 February 2007 - 12:21 PM
Mi pa dol visi kdo bo zmagal in niti glasovat ne mislim za nikogar. Pa kdorkoli bo že šel v Helsinke pa bo itak spet v polfinalu obtičal... razen če se ne zgodi čudež.
Pa še to morm omenit, da mi je ta, ki je včeraj vodil poleg Mojce Mavec šel blazno na živce. Tak spopeglan in prisiljen. Ah kak bi ga z odra nagnala....
Posted 03 February 2007 - 12:55 PM

Ma še zmeraj mi je najbolj všeč Vivodov komad, gre fajn v uho. Zablujenci so pa kr neki, punk je čist over mim

Sam lahko samo devico Marijo pošljemo pa ne bomo prišli v finale, ker smo samo neki slovenčki

Posted 03 February 2007 - 01:21 PM
S prvim se ne strinjam (pod slovenske izvajalce se namreč ne štejejo samo tisti, ki so obče prepoznavni), z drugim pa 100%!
Tiste na letošnji EMI sem mislila (o tem tudi govorimo v tej temi!)
drgač pa mi je bila ok Žana (ful se glasovno popravlja, pa tudi komade ima boljše)
Sam ne morem prek tega: a nisi slišala kak jo jebejo visoki toni?
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 03 February 2007 - 02:05 PM
jaz tudi poznam 2 fanta iz skupine

mitjo in dejana

js pa steffy poznam...ja majo zlo zanimiv komad in ona ima zzzloo dober in močan glass...tko da dones bom zopet glasvala za Steffy...

Posted 03 February 2007 - 03:20 PM

Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
Posted 03 February 2007 - 03:33 PM

The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 03 February 2007 - 03:35 PM

da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila
Posted 03 February 2007 - 03:38 PM
Bo pa zanimivo videt drugega za drugim Sebastjana in tega iz Game over. Dva "ritomigca".

Žana pa nima tako slabe pesmi, je pa ni dobro zapela. Po moje bi jo ful boljše kakšna pevka z boljšimi glasovnimi sposobnostmi a la Nuša Derenda zapela...
Za Zlate muzikante pa je moj fant rekel, da je to muzika za Radio Brezje (beri: dom upokojencev).
Eva Črne pa ima res lep glas, ampak pesem pa mi ni nekaj ekstra. Se sploh ne spomnim kako je zvenela.
Pa ona blonda ko so jo zajebavali, da je bila včeraj oblečena, za razliko od nekega prejšnjega festivala in je pela ter igrala na klavir in če se ne motim ni prišla v finale je 4x za 4 različne izvajalce ponovila isti opis. Ne vem ali je to naredila zanalašč ali pa je res tak tupa.
Rok Kosmač... Jaz bi ga kar med Dunajske dečke poslala, ko ima tak nežen glasek. Je pa čist njegov stil... zlajnano.
Hmm.. ostali iz včerajšnjega polfinala... nisem si jih zapomnila.
Aja Teja Haver oz. Hevir, kot se v resnici piše. Pet res ne zna. Moje mnenje je, da bi bilo bolje če bi ostala v manekenskih vodah. Je pa kao "naslednjica" Pike Božič na slovenski sceni.
Posted 03 February 2007 - 04:48 PM

hja, ona tadeja fatur... pesem je prav taka tečna, meni se je vsedla v možgane in noče ven in je NE PRENESEM. glede njenega izgleda...moj foter je izjavil, da še dobro, da je mela pred usti mikrofon, ker ma zobe ko vampir

steffy...

zlati muzikanti? hja, za njih so verjetno glasovale stare babice in vdove z zlomljenim srcem.

žana...hja, komad mogoče ni tak slab (čeprav me spominja na enega, pa ne vem na katerega), ampak jaz enostavno NE PRENESEM NJE (in ideje, da je slavna postala, ko je medijem izčvekala, da si je povečala joške)

ma nude so mi bli res full dobri.

ostalo je pa bolj podn

aja,, še nekaj...corleona bi mogli poslat, ko bo eurosong v italiji...

I want to hide
I wanna tear down the walls
That hold me inside
I wanna reach out
And touch the flame
Where the streets have no name
Posted 03 February 2007 - 05:43 PM

Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 03 February 2007 - 05:55 PM
Meni so vsi tak grotesko kretenski, da sploh nevem, če bom gledala, ker me je sram, da so moji sodržavljani. Niti en nima vokala kot se reče. Don korleone, Dean Vivod ? come on ...
Posted 03 February 2007 - 08:18 PM

Posted 03 February 2007 - 08:49 PM

Posted 03 February 2007 - 08:57 PM
Una iz bitke talentov mi je kr ena, Sebastian ogaben, ostalo pa brez komentarja...
Posted 03 February 2007 - 09:00 PM
tega martina pa ne morem ne gledat ne poslušat. pa WTF so te bleščice. to je pevsko tekmovanje, ne maškarada

Posted 03 February 2007 - 09:29 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users