Jump to content

Photo

EMA

• Please log in to reply
1851 replies to this topic

#201 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 03 February 2007 - 10:42 AM

Don Corleone je v finalu?
  • 0

#202 Storm

Storm

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 740 posts

Posted 03 February 2007 - 11:32 AM

je ja.... huh.gif

sicer pa se strinjam s tem, kar je že bellini rekla na prejšnji strani...
Nude al pa Alenka Gotar. Če jih v tujini res tak hvalijo, pol itaq super. Meni sta oba komada všeč. thumbup.gif walkman.gif
Če zmaga Vivod pa prisežem da nebo dočakal Helsinkov. bfg.gif
  • 0
I wanna run
I want to hide
I wanna tear down the walls
That hold me inside
I wanna reach out
And touch the flame
Where the streets have no name

#203 exotica

exotica

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 693 posts

Posted 03 February 2007 - 12:01 PM

QUOTE(Izgubljena @ 2. 2. 2007 - 18:37) View Post

Danes bom glasovala za Steffy & Donald trumpet, ker imajo zelo zanimivo skladbo (guča fešta) in ker jih poznam in vem da so super izšolani glasbeniki smile.gif.

jaz tudi poznam 2 fanta iz skupine biggrin.gif

mitjo in dejana oops.gif

• 0

#204 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 03 February 2007 - 12:21 PM

Meni so pa včeraj bili še najbolj všeč Nude. Tak so me malo na Coldplay spominjali.
Mi pa dol visi kdo bo zmagal in niti glasovat ne mislim za nikogar. Pa kdorkoli bo že šel v Helsinke pa bo itak spet v polfinalu obtičal... razen če se ne zgodi čudež.

Pa še to morm omenit, da mi je ta, ki je včeraj vodil poleg Mojce Mavec šel blazno na živce. Tak spopeglan in prisiljen. Ah kak bi ga z odra nagnala....
  • 0

#205 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 03 February 2007 - 12:55 PM

včerajšnji predizbor je bil meni ful slabši od četrtkovega, drgač pa mi je bila ok Žana (ful se glasovno popravlja, pa tudi komade ima boljše), Nude-i so Nude-i, čist njihov stil, so mi fajn drgač, ampak ni bil lih komad za na Eurosong. Evo Černe sem zamudila, tak da ne morem komentirat. Ta Teja Haver je lahko naga na odru, pa ji ne bo nič koristilo, ej kak ne zna pet down.gif Pika Božič wanna be rolleyes.gif Rok Kosmač je bil ok, ampak vedno ima komade na isto finto in vedno s klavirjem. Zlati muzikanti WTF?! blink.gif Steffy and Donald Trumpet, ogabno, ko da bi na Pink tv preklopil, ne prenesem take balkanske muzike sick.gif , čeprav Steffy ma dober glas drgač. Denis laugh.gif cel smešen palček piskajoči biggrin.gif . Tadeja Fatur, bedn štiklc, da o outfitu ne govorim, ko za na njivo twisted.gif

Ma še zmeraj mi je najbolj všeč Vivodov komad, gre fajn v uho. Zablujenci so pa kr neki, punk je čist over mim rolleyes.gif
Sam lahko samo devico Marijo pošljemo pa ne bomo prišli v finale, ker smo samo neki slovenčki huh.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#206 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 03 February 2007 - 01:21 PM

QUOTE(Michelle @ 2. 2. 2007 - 23:54) View Post

S prvim se ne strinjam (pod slovenske izvajalce se namreč ne štejejo samo tisti, ki so obče prepoznavni), z drugim pa 100%!

Tiste na letošnji EMI sem mislila (o tem tudi govorimo v tej temi!)

QUOTE(Chandra @ 3. 2. 2007 - 12:55) View Post

drgač pa mi je bila ok Žana (ful se glasovno popravlja, pa tudi komade ima boljše)

Sam ne morem prek tega: a nisi slišala kak jo jebejo visoki toni?
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#207 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 03 February 2007 - 02:05 PM

QUOTE(exotica @ 3. 2. 2007 - 14:01) View Post

jaz tudi poznam 2 fanta iz skupine biggrin.gif

mitjo in dejana oops.gif

js pa steffy poznam...ja majo zlo zanimiv komad in ona ima zzzloo dober in močan glass...tko da dones bom zopet glasvala za Steffy... music.gif music.gif whistling.gif :whistling:GO STEFFY,GO STEFFY,GO STEFFY!!!!!!!!!!!!!!!! hooray.gif hooray.gif hooray.gif thumbup.gif thumbup.gif
  • 0

#208 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 03 February 2007 - 03:20 PM

če bi že lih morala izbirat sta mi bla komada od žane pa nudov najbl tko v redu. sam tole bo pa res zanimiv gledat kdo bo zmagu.. sam za evo černe že vem de bo visoko (bodo že neki nrdil). pa kdorkol že bo ga bodo pol itak skritiziral (sam de ne bošljejo zablujene generacije k ta komad je pa res kr en al pa unga iz game over dry.gif kao huda koreografija - ja seveda)
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#209 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 03 February 2007 - 03:33 PM

Kaj pa je s to Tejo Haver wannabe Christina Aquilera - kakšna pride na oder. rolleyes.gif No sej, če hoče, da jo opazijo, nima druge izbire, ker pet itak ne zna. blink.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#210 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 03 February 2007 - 03:35 PM

Men je čist vse brezveze. Dobri so sam Žana, Sebastjan, Alenka Gotar, Eva Černe, Diona (pa se sploh ni uvrstila naprej)!!!! So vsaj dobri vokali, drugu je pa ŽIV PODEN!!!!!!!!!! Kam smo pršli??? blink.gif
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#211 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 03 February 2007 - 03:38 PM

Ok da komentiram še tisto pesem od onih trumbačov in Štefke.... dobra ideja, obupna izvedba. Njen glas sploh ne paše zraven vseh teh zvokov trobil. Bi bilo boljše če bi čuk se je oženil zapeli na odru...

Bo pa zanimivo videt drugega za drugim Sebastjana in tega iz Game over. Dva "ritomigca". biggrin.gif

Žana pa nima tako slabe pesmi, je pa ni dobro zapela. Po moje bi jo ful boljše kakšna pevka z boljšimi glasovnimi sposobnostmi a la Nuša Derenda zapela...

Za Zlate muzikante pa je moj fant rekel, da je to muzika za Radio Brezje (beri: dom upokojencev).

Eva Črne pa ima res lep glas, ampak pesem pa mi ni nekaj ekstra. Se sploh ne spomnim kako je zvenela.

Pa ona blonda ko so jo zajebavali, da je bila včeraj oblečena, za razliko od nekega prejšnjega festivala in je pela ter igrala na klavir in če se ne motim ni prišla v finale je 4x za 4 različne izvajalce ponovila isti opis. Ne vem ali je to naredila zanalašč ali pa je res tak tupa.

Rok Kosmač... Jaz bi ga kar med Dunajske dečke poslala, ko ima tak nežen glasek. Je pa čist njegov stil... zlajnano.

Hmm.. ostali iz včerajšnjega polfinala... nisem si jih zapomnila.

Aja Teja Haver oz. Hevir, kot se v resnici piše. Pet res ne zna. Moje mnenje je, da bi bilo bolje če bi ostala v manekenskih vodah. Je pa kao "naslednjica" Pike Božič na slovenski sceni.
  • 0

#212 Storm

Storm

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 740 posts

Posted 03 February 2007 - 04:48 PM

mam malo glasbene izobrazbe in nevem, al se je samo meni zdelo al je teja haver res prav svinjsko fušala na odru huh.gif
hja, ona tadeja fatur... pesem je prav taka tečna, meni se je vsedla v možgane in noče ven in je NE PRENESEM. glede njenega izgleda...moj foter je izjavil, da še dobro, da je mela pred usti mikrofon, ker ma zobe ko vampir biggrin.gif
steffy... blink.gif blink.gif blink.gif nič ne bom rekla, samo srce bom stisnila da solza ne bo stekla twisted.gif
zlati muzikanti? hja, za njih so verjetno glasovale stare babice in vdove z zlomljenim srcem. oops.gif
žana...hja, komad mogoče ni tak slab (čeprav me spominja na enega, pa ne vem na katerega), ampak jaz enostavno NE PRENESEM NJE (in ideje, da je slavna postala, ko je medijem izčvekala, da si je povečala joške) rolleyes.gif
ma nude so mi bli res full dobri. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif dober štikl, dobra izvedba, dober nastop in celostna podoba
ostalo je pa bolj podn down.gif

aja,, še nekaj...corleona bi mogli poslat, ko bo eurosong v italiji... twisted.gif tam bi ziher zažigali
  • 0
I wanna run
I want to hide
I wanna tear down the walls
That hold me inside
I wanna reach out
And touch the flame
Where the streets have no name

#213 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 03 February 2007 - 05:04 PM

QUOTE(Storm @ 3. 2. 2007 - 16:48) View Post
corleona bi mogli poslat, ko bo eurosong v italiji... twisted.gif tam bi ziher zažigali

To bo pa ob Svetem Nikoli. laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#214 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 03 February 2007 - 05:43 PM

Jst sm pa opazla, da veliko ljudi pozna tole Steffi. In samo tisti, ki jo poznajo menijo da dobro poje. No, jst je ne poznam. biggrin.gif
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#215 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 03 February 2007 - 05:55 PM

Meni so vsi tak grotesko kretenski, da sploh nevem, če bom gledala, ker me je sram, da so moji sodržavljani. Niti en nima vokala kot se reče. Don korleone, Dean Vivod ? come on ...
  • 0
Viens, reste ici!

#216 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 03 February 2007 - 08:18 PM

kar sm do zej slišala je blo GROZNO!!!res delajo budale sami s sebe. alya je pa k klovn prov sram me je zanjo. joj, to bo še polom
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#217 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 03 February 2007 - 08:49 PM

do zdej mi je zablujena generacija še najbol. čeprov so prtegneni, ma komad vsaj eno melodijo.
  • 0

IPB Image

#218 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 03 February 2007 - 08:57 PM

Najbolj privoščim zmago Alyi, ker jo poznam in je bejba res ful uredu! Drgač pa vse pesmi sux, na bruhanje mi je šlo k je pel un sluzast tip iz Game over pa še en k me je na čefota spominju.
Una iz bitke talentov mi je kr ena, Sebastian ogaben, ostalo pa brez komentarja...
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#219 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 03 February 2007 - 09:00 PM

kaj ji nuca da je tko uredu če pa ne zna pet še manj se pa zna oblečt!da ne govorim o make-upu

tega martina pa ne morem ne gledat ne poslušat. pa WTF so te bleščice. to je pevsko tekmovanje, ne maškarada smile.gif
  • 0

IPB Image

#220 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 03 February 2007 - 09:29 PM

Res je za en vlki drek vse skupaj. Ta stefi in tile, komaj prej sem jih opazila, čist bedni so, Alya itak podn od podna, čist naga, lah bi že mal nehala o tej njeni energiji bluzit, ker s tem nič ne pove. Pa Helena Blagne, sam se smeji ej, ta je nora malo mad2.gif Ne vem kaj bi bilo z emo če mariota nebi blo. Kr on vsaj kok tok ma filing za vodit. Čeprav raje ne bom več kometirala.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users