Jump to content

Photo

Ko bom velika, bom ...

• Please log in to reply
399 replies to this topic

#201 _Sončica_

_Sončica_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 288 posts

Posted 09 November 2006 - 02:02 PM

3-6 let....SVOBODNA UMETNICA....moj mož bo kuhal, če ne bodo moji otroci jedli glino biggrin.gif
6-18 let tršica kot moja mami laugh.gif
23-26.....diplomirana Sinologinja....svetovalka na področju Feng Shui-ja in prevajalka kitajskega jezika....gledam zvezde in strmo drvim proti cilju thumbup.gif
  • 0
Sončen pozdrav od _Sončice_

WARNING: I Have An Attitude And I Know How To Use It!

#202 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 11 November 2006 - 07:04 PM

no jaz se odločla da ko bom vlka se bom manj sekirala, me ne briga kaj bom sm da bi si manj živce žrla k si jih zdej:(
  • 0
Sprijazni se s svojim življenjem.Sprejmi ga takega kot je sedaj, da slučajno ne zgrešiš še tistega drobca sreče,ki čaka nate! (Phil Bosmans)

#203 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 12 November 2006 - 06:10 PM

QUOTE(_Sončica_ @ 9. 11. 2006 - 16:02) View Post

23-26.....diplomirana Sinologinja....svetovalka na področju Feng Shui-ja in prevajalka kitajskega jezika....gledam zvezde in strmo drvim proti cilju thumbup.gif

hudo thumbup.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#204 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 13 November 2006 - 01:08 PM

QUOTE(hudička @ 11. 11. 2006 - 19:04) View Post

no jaz se odločla da ko bom vlka se bom manj sekirala, me ne briga kaj bom sm da bi si manj živce žrla k si jih zdej:(

kt da bi jst to pisala..trenutn sm sicer vpisana na en fax ampak je čist neki druzga kar sm prčakvala.. tko da bom vrjetn nardila pripravništvo v lekarni (sm farmacevtski tehnik) naprej pa... jah niham med dvema možnostima in enkrt eno enkrt drugo in me majo že vsi poln kufr... in se sekiram za bv zakaj nism takrt drgač nrdila sam če ne bi probala ne bi vedla. no ja upam da mi bo ratal delat kj v zvezi s kemijo v laboratorijih bomo vidl ;)
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#205 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 01 December 2006 - 04:46 PM

Trenutno sm v zadnjem razredu osnovne šole in živlene s mi zdi skoz bl zakumpliciran pa krut. Bojim se, da ne bom sprejeta na gimnazijo in vse se mi zdi brezveze. cry.gif K pa razmišlam, kva bi rada postala in na vse pumislm s pozitivne strani pumislm, d se morm nujno potrudt in se učit, če hočm u živlenu uspet in neki pamtnga narest iz sebe. Imam kr visoke cilje, želim namreč postat igrlka in že veliko ljudi mi je rekl, d mam velik talent. biggrin.gif Če ne igralka bi pa rada postala arheologinja al pa učiteljica zgodovine, saj me zgodovina zelo zanima. Ampak vse se lahko še spremeni in tudi moje sanje za prihodnost hmm.gif Bom že kako, saj nikoli ne smenm izgubiti upanja. Najbrž ima vsak najstnik kakšno obdobje, ko ne ve kaj bi sam s sabo. smile.gif

• 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#206 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 01 December 2006 - 07:47 PM

QUOTE(Sissy @ 1. 12. 2006 - 16:46) View Post

Najbrž ima vsak najstnik kakšno obdobje, ko ne ve kaj bi sam s sabo. smile.gif

Ne samo najstnik, tudi tisti, ki smo stari čez 20. Vedno sem hotela postati profesorica, sedaj pa razmišljam o odločitvi.

• 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#207 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 01 December 2006 - 08:22 PM

rada bi bila živalski behaverist (z normalno plačo)...še posebej me zanimajo osli, konji, psi, mačke, glodavci, krave, kure in pujsi.

• 0
IPB Image

#208 pa3

pa3

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 337 posts

Posted 01 December 2006 - 11:42 PM

js sm tudi 9 razred..pa me matra kam naprej:D
mika me specialna pedagogija...defektologija..
kaj ma ktera tuki kšne izkušnje?
  • 0
Behind every great woman, is a guy looking at her ass

#209 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 02 December 2006 - 12:45 PM

QUOTE(Sissy @ 1. 12. 2006 - 16:46) View Post

Trenutno sm v zadnjem razredu osnovne šole in živlene s mi zdi skoz bl zakumpliciran pa krut. Bojim se, da ne bom sprejeta na gimnazijo in vse se mi zdi brezveze. cry.gif K pa razmišlam, kva bi rada postala in na vse pumislm s pozitivne strani pumislm, d se morm nujno potrudt in se učit, če hočm u živlenu uspet in neki pamtnga narest iz sebe. Imam kr visoke cilje, želim namreč postat igrlka in že veliko ljudi mi je rekl, d mam velik talent. biggrin.gif Če ne igralka bi pa rada postala arheologinja al pa učiteljica zgodovine, saj me zgodovina zelo zanima. Ampak vse se lahko še spremeni in tudi moje sanje za prihodnost hmm.gif Bom že kako, saj nikoli ne smenm izgubiti upanja. Najbrž ima vsak najstnik kakšno obdobje, ko ne ve kaj bi sam s sabo. smile.gif
Ta post pa je točno tak, kot bi ga jaz napisala v osmem razredu osnovne šole. Morda je bila še ena moja želja, da bi bila fotografinja. biggrin.gif biggrin.gif No, sedaj sem na poti, da postanem uni.dipl.zgodovinarka. smile.gif

• 0

#210 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 18 December 2006 - 03:54 PM

biggrin.gif JS pa sploh nebom omenjala kwa sem še use hotla bit...npr. zdravica,veterinarka,pa učitlca petjaa,klavirja....itd. itd.
  • 0

#211 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 22 December 2006 - 02:20 PM

jst pa bi bla igrauka no al pa kej tazga .....igrauka zihr pa če prou ne poklicna.... thumbup.gif biggrin.gif rolleyes.gif
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#212 _v-i-k-i_

_v-i-k-i_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1356 posts

Posted 22 December 2006 - 03:02 PM

dipl. up. org. (UN) hmm.gif
  • 0

#213 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 23 December 2006 - 02:28 PM

100% novinarka. tongue.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#214 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts

Posted 24 December 2006 - 03:31 PM

QUOTE(Kalypso @ 2. 12. 2006 - 12:45) View Post

Ta post pa je točno tak, kot bi ga jaz napisala v osmem razredu osnovne šole. Morda je bila še ena moja želja, da bi bila fotografinja. biggrin.gif biggrin.gif No, sedaj sem na poti, da postanem uni.dipl.zgodovinarka. smile.gif

Čestitam!
thumbup.gif biggrin.gif laugh.gif thumbup.gif
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#215 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 24 December 2006 - 04:45 PM

No do tega da diplomiram je še kar lepa pot...
  • 0

#216 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts

Posted 25 December 2006 - 03:19 PM

Važna je volja. Jz upam, d mi bo ratal osnovno zaključit z odličnim uspehom, d bi mela boljše šanse za vpis na gimnazijo...Oh, kva bo z mano???
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#217 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 28 December 2006 - 01:55 PM

Jst pa nwem kaj bi s sabo... V osnovni sm tud jst mela zbrane poklice in sm tud skos do prvega letnika govorila d bom bla prevajalka/ tolmačka. Zej v tretm letniku nwem nč več pa še kmal se bo treba odločt za izbirne na maturi (vem d zgo. sigurn, za druzga pa nism prepričana). Že zdej delam v knižnci (tretje leto), tko d razmišlam d bi kr kej tazga počela-najprej študirat bibliotekarstvo pol pa naprej neki v tej smeri.. bom vidl smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#218 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 13 January 2007 - 03:19 PM

Jst sm mela oz. še mam veliko željo da bi postala egiptologinja, ampak je to nemogoče kr v slo. ni tega študija. Tko da bom vrjtno šla kej v smeri prevajastva al pa za profesorco.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#219 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 13 January 2007 - 10:26 PM

Tašika: z bolonjsko reformo, ki bo na FF (no, na arheologiji) nekje čez dve tri leta, se bodo na oddleku arheologije odprli predmeti kot egiptologija in mislim, da se ga bo celo dalo imet na diplomi. Je pa res da z diplomo iz predmeta egiptologija ne boš dobila službe (razen če boš imela res dobre ocene, veze, ali pa veliko sreče). Če ne pa še zmeraj lahko ta program vzporedno študiraš na kateri od tujih univerz (v Avstriji predvsem).

Sissy: za te reči, ki bi jih ti rada študirala ni tolikšne panike glede omejitve vpisa - za AGRFT itak ne rabiš nekega norega uspeha, je treba res dobro narest le sprejemce - to predvsem šteje (pa veze, no), na arheologijo se da prit z nekim srednjim uspehom (ako sploh je omejitev), za zgodovino nisem ravno prepričana, ampak tudi nima najvišjih omejitev. Ti se le potrudi prit na neko gimnazijo in držat magari nek srednji uspeh in narest maturo. Ni ravno misija nemogoče. Ok, lahko greš na srednjo, pa pol delaš še maturo.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#220 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 14 January 2007 - 06:39 PM

Jaz pa se popravljam: imela bi en mali hotelček (pansion hotel al kako se reče) ob jezeru, imenovan npr. PR LUČKI, LUČKIN KOŠČEK SVETA, LUČKIN RAJ ali pa še bolj domače. Pa nekaj stalnih gostov, v glavnem ful bi bil prijeten.
Kombinacija lesa in kamna. Vabljeni čez 30 let. wink.gif
  • 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users