Jump to content

Photo

L'Occitane izdelki

• Please log in to reply
457 replies to this topic

#201 kika

kika

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 199 posts

Posted 29 July 2006 - 09:55 AM

Joj _M_, če misliš kupiti kaj od Immortelle, ti priporočam, da najprej preiskusiš, zahtevaj tester.
Moja edina izkušnja z L'Occitane se je zelo slabo končala: Immortele krema za obraz in Immortelle za oči sta mi povzročili hude težave. Na obrazu so se mi že po par uporabah naredili boleči podkožni mozolji (pa jih še nikoli prej nisem imela), pa koža je bila rdeča, oči pa so mi hudo otekle in pekle ter solzile. Misim, da je bila to alergija na to rožico.

Saj mogoče bo tebi super, a vseeno zahtevaj testerje, da se ne osmodiš tako kot jaz, dala sem kup denarja in nato vse šenkala sestri.
  • 0

#202 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 29 July 2006 - 02:27 PM

Jaz sem ta eliksir dobila enkrat zastonj, k so mel neko akcijo, če nabaviš nad 10.000. Zame ima premočen vonj, sama ga nisem probala, ker je Sonchika ocenila, da je komedogen, ampak moji mami je pa fajn.
  • 0

#203 kika

kika

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 199 posts

Posted 29 July 2006 - 02:52 PM

Aja, glede vonja.. tudi meni je bil malo 'čuden'. Nekako znan mi je bil, ampak precej neprijeten, kot bi bil to nek močan alkohol ali razkužilo ali nekaj medicinskega, ne vem, zoprn..
  • 0

#204 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17594 posts

Posted 03 August 2006 - 11:45 AM

-.-
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#205 tanja*

tanja*

sramežljivec

• Člani
  • 57 posts

Posted 03 August 2006 - 03:08 PM

Sonchika, na njihovi spletni strani sem iskala kje so sestavine za kremo za obraz za sijočo polt (olive radiance moisturizing cream), pa nikjer ne najdem. Mi lahko prosim poveste kje se to nahaja?
  • 0

#206 tanja*

tanja*

sramežljivec

• Člani
  • 57 posts

Posted 03 August 2006 - 03:45 PM

Eh, sem že našla tvojo oceno, nekaj strani nazaj!! wink.gif
  • 0

#207 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17594 posts

Posted 03 August 2006 - 06:46 PM

-.-
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#208 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 09 August 2006 - 05:48 PM

Imajo tudi eno linijo za mastno kožo, samo ne vem, katero in ne kakšna je. To ti bodo ostale več vedele povedati.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#209 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17594 posts

Posted 09 August 2006 - 07:13 PM

Hvala! smile.gif
  • 0

Bill Bullard

#210 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29710 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 27 August 2006 - 07:58 PM

sonchika, kaj porečeš na tole zadevico?

Organic Lavender Body Lotion:

AQUA/WATER – CPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE – LIPPIA CITRIODORA FLOWER EXTRACT – GLYCERIN – CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) FLOWER EXTRACT – CETEARYL ALCOHOL – MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL – LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL – ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT – HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL – HYHDROGENATED VEGETABLE OIL – TOCOPHEROL – XANTHAN GUM – PARFUM/FRAGRANCE (100% essential oils) – CETEARYL GLUCOSIDE – POTASSIUM SORBATE – DEHYDROACETIC ACID – BENZYL ALCOHOL – LINALOOL LIMONENE.

IPB Image
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#211 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17594 posts

Posted 27 August 2006 - 08:26 PM

Tole je komedogeno, sicer vlažilno, s citrusi in precej naravno.Več Sonchika...
  • 0

Bill Bullard

#212 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 28 August 2006 - 06:04 AM

Zelo kvaliteten losjon, samo komedogen. Drugače pa vlažilen.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#213 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 29 August 2006 - 10:08 AM

Meni tale zadeva sicer super paše, nič pa ne škodi vedet o sestavinah ;)

IPB Image

WATER, ALCOHOL DENAT, GLYCERIN, METHYLSILANOL MANNURONATE, CAFFEINE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) PROTEIN, BUTYLENE GLYCOL, GARCINIA CAMBOGIA FRUIT EXTRACT, FRAGRANCE, CARBOMER, PEG-8, PHENOXYETHANOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, CYCLOHEXASILOXANE, SODIUM HYDROXIDE, ESCIN, BUPLEURUM FALCATUM ROOT EXTRACT, PENTYLENE GLYCOL, HELICHRYSUM ITALICUM EXTRACT, CYMBOPOGON MARTINI OIL, YEAST EXTRACT, GERANIOL, UNCARIA TOMENTOSA EXTRACT, MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) OIL, METHYLPARABEN, CYCLOPENTASILOXANE, LIMONENE, ETHYLPARABEN, BUTYLPARABEN, XANTHAN GUM, PROPYLENE GLYCOL, LINALOOL, PROPYLPARABEN, ISOBUTYLPARABEN, COUMARIN, SORBIC ACID, POTASSIUM SORBATE, EDTA
  • 0

#214 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17594 posts

Posted 29 August 2006 - 10:13 AM

Sicer kvalitetno, celo s kofeinom, a alcohol denat na 2. mestu pokvari čisto vse. ermm.gif
  • 0

Bill Bullard

#215 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 29 August 2006 - 12:13 PM

res je. Žal je preveč alkoholno.
  • 0

#216 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 31 August 2006 - 07:33 PM

L'Occitane Soothing Body Ice Gel

Sestavine: Water, alcohol denat, menthyl lactate, Propylene Glycol, ppg-26 buteth-26, peg-40 hydrogenated castor oil, Cyclomethicone, diphenyl Dimethicone, carbomer, chlorphenesin, limonene, Fragrance, methylparaben, lippia citriodoura flower extract, citral, geraniol, benzophenone-4, Xanthan Gum, hexyl cinnamal, benzyl benzoate, gardenia florida extract, sodium hydroxide, linalool, benzyl alcohol, citronellol.

Sej vem...alkohol je moteč element...
  • 0

#217 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 31 August 2006 - 07:33 PM

še slikca...

IPB Image
  • 0

#218 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 01 September 2006 - 06:04 AM

Alkoholno, mentolovo. Ne priporočam. Sicer vlažilen gel.
  • 0

#219 mobitel

mobitel

sramežljivec

• Člani
  • 27 posts

Posted 08 October 2006 - 09:03 PM

Kot vidim se vsi ravnate po teh sestavinah. lahko vam povem, da sestavine še zdaleč ne povejo vsega. ne povejo npr. izvor sestavin, njihovo onesnaženost s pesticidi, z radioaktivnimi odpadki itd...

Kao neki fensi, kao naravno, pa še nabite cene za kaj? da se uničuješ ali kaj?
Provansa is dead!

• 0

#220 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 09 October 2006 - 11:17 AM

onesnaženo s pesticidi in še z čim..pa tudi naravna kozmetika dr. hauschka ne uporablja sterilne izvlečke ker je nemogoče.
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users