Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
35937 replies to this topic

#201 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 04 February 2006 - 06:27 PM

QUOTE(URŠKA)
QUOTE(DiLeMa)
sploh hormoni so za to po navadi krivi

bemtiš IPB Image

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

bodi vesela, da vsaj enkrat pol tud mine vse to biggrin.gif da ni večno 8)
  • 0
Posted Image

#202 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 04 February 2006 - 06:32 PM

[quote=Tanjci]bodi vesela, da vsaj enkrat pol tud mine vse to biggrin.gif da ni večno 8)
IPB Image maš prou
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#203 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 04 February 2006 - 07:22 PM

Dilema na PL so govoril o tem...a nisi vidla. mislm da nikjer ni blo sestavin je pa to rekla Tanja.
  • 0

#204 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 February 2006 - 07:25 PM

Ja če ni blo sestavin, potem ti res ne morm povedat kakšna je zadeva, ker je lahko notr karkoli. ermm.gif Jaz imam predsodek pred tem, da bi se celo leto namesto z 'navadno' kremo za obraz mazala z nečim, kar je namenjeno izključno sončenju in ima faktor 30 (če se prav spomnim). Poleg tega mislim, da tako visok SPF ni potreben, razen če imaš ekstremno občutljivo kožo.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#205 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts
  • Interests:skoraj vse

Posted 04 February 2006 - 07:44 PM

QUOTE(DiLeMa)
kar je namenjeno izključno sončenju in ima faktor 30 (če se prav spomnim). Poleg tega mislim, da tako visok SPF ni potreben, razen če imaš ekstremno občutljivo kožo.

Ja, enim je potreben - poleti. Jaz npr. brez faktorja vsaj 30 ali več poleti sploh iz bajte ne grem. Opeče me v momentu.
  • 0

#206 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 February 2006 - 07:46 PM

Ja, sej pravim, da je to fajn za tiste, ki imajo res občutljivo kožo. Jaz nimam tako blazno občutljive, zato se mi zdi to nesmiselno.

Kaj pa ti potem uporabljaš za na plažo? SPF 60? Al kter je sploh najvišji ...
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#207 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 04 February 2006 - 09:42 PM

QUOTE(lejck)
dilema, kaj pa tista krema za sončenje od garnier..da bi se namest SD uporabljala , kaj mislš?

sj je to kremo priporočala rozica a ne?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#208 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4164 posts

Posted 05 February 2006 - 08:54 AM

Oki eno vprašanje za Celjanke!

Kam se splača it čez vikend, kjer je ql glasba in fajn za čago? V Mariboru mi je že dolgčas biggrin.gif
  • 0

#209 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 05 February 2006 - 09:14 AM

js mam tut eno vprašanje za celjanke: kdaj bo (v celoti) prenovljen inter - karkol mate zdej že namest interšpara - park, da bojo odprl l'occitane tam .... biggrin.gif morm nujno nekomu to sporočit ... 8)
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#210 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 05 February 2006 - 09:56 AM

Mislim, da v začetku marca. Ampak nisem pa sigurna.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#211 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 February 2006 - 11:23 AM

Moglo bi že zdavni bit, ampak zavlačujejo. Ne bom zdej trdila, ampak zadnjič sm slišala dve punci, ki sta se pogovarjali o tem, ko smo stali v vrsti pri blagajni in če se ne motim, je bil omenjen en poletni mesec, mislim da junij. ermm.gif Sicer pa stvari itak odpirajo postopoma, jst sm misla, da je L'Occitane že odprt.
  • 0

#212 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 05 February 2006 - 11:27 AM

QUOTE(DiLeMa)
jst sm misla, da je L'Occitane že odprt.

očitno ni, ker če bi bil, bi bla jaz že ponosna lastnica njihove vanilijine toaletne vodice .... (tako pa sem se mogla zadovoljit z d&g light blue biggrin.gif )
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#213 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 February 2006 - 11:30 AM

Ahaaa ... ja smola, ane? biggrin.gif Pa sej je D&G tud fajn parfumčič! wink.gif A maš zdej po novem jebača iz Celja? biggrin.gif
  • 0

#214 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 05 February 2006 - 12:25 PM

QUOTE(DiLeMa)
Ahaaa ... ja smola, ane? biggrin.gif Pa sej je D&G tud fajn parfumčič! wink.gif A maš zdej po novem jebača iz Celja? biggrin.gif

ja, light blue je božanski ... in, ne, nimam jebača iz celja. ne po novem ne po starem.
  • 0

#215 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 February 2006 - 12:37 PM

Ja zakaj te pa potem zanima, kdaj se odpre celjski L'Occitane?
  • 0

#216 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 05 February 2006 - 12:40 PM

QUOTE(DiLeMa)
Ja zakaj te pa potem zanima, kdaj se odpre celjski L'Occitane?

preprosto me zanima. in to nima z mojim seksualnim življenjem prav nobene zveze.
  • 0

#217 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 February 2006 - 12:43 PM

Sej nism misla, da ima vezo s tvojim seksualnim življenjem, ampak z ljubezenskim oz. družabnim. Sem mislila, da ti je fant kupoval L'Occitane parfum in ker ga ni dobil, pa si potem dobila Light Blue ... pa sm misla, da zato sprašuješ kdaj bo odprt L'Occitane v Celju, da bi ti lahko drugič tip prinesel vanilijevega ... po tem se tudi sklepala, da bi bil mogoče Celjan, nič druga.

Se opravičujem za napačne sklepe.
  • 0

#218 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 05 February 2006 - 01:07 PM

[size=9]dilema, tok si me zmešala, da sem dejansko pozabla neki vprašat ... biggrin.gif (aja, jebač in fant vsaj meni ni isto. za razumevanje pa naj javno izjavim, da sem samska ... biggrin.gif )

mene zanima, zakaj nekateri ljudje ne povejo po resnici, ko se jih vpraša od kod so? predvsem tisti, ki živijo v manjših krajih. [size=9]še vedno sem dobila takele odgovore, npr.: 'ljubljana/celje/mb/kamnik/domžale' (pa se potem ugotovi, da je recimo iz brezovice/šentjurja/ruš/vira) ali pa 'okolica ljubljane' pa je doma z vrhnike. mislm, kaj je tako težko povedat, da si pač doma v fakin' rušah, pa kaj pol?! biggrin.gif biggrin.gif (primeri so samo za ilustracijo, da ne bo kakih zamer ... )
  • 0

#219 callista

callista

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1498 posts
  • Interests:šport, glasba, zabava

Posted 05 February 2006 - 01:17 PM

[quote=Špela]
mene zanima, zakaj nekateri ljudje ne povejo po resnici, ko se jih vpraša od kod so? predvsem tisti, ki živijo v manjših krajih. [size=9]še vedno sem dobila takele odgovore, npr.: 'ljubljana/celje/mb/kamnik/domžale' (pa se potem ugotovi, da je recimo iz brezovice/šentjurja/ruš/vira) ali pa 'okolica ljubljane' pa je doma z vrhnike. mislm, kaj je tako težko povedat, da si pač doma v fakin' rušah, pa kaj pol?! biggrin.gif biggrin.gif (primeri so samo za ilustracijo, da ne bo kakih zamer ... )

Jst ponavadi rečem, da sem iz okolice Ljubljane oz. Vrhnike. Svojega kraja pa ne omenjam, ker itak noben ne ve, kje je to, in moram pol še razlagat. Največkrat še za Vrhniko komaj vejo, kje je, kaj potem šele manjši kraji. ermm.gif
  • 0
IPB Image

#220 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4164 posts

Posted 05 February 2006 - 01:20 PM

[quote=callista][quote=Špela]

Jst ponavadi rečem, da sem iz okolice Ljubljane oz. Vrhnike. Svojega kraja pa ne omenjam, ker itak noben ne ve, kje je to, in moram pol še razlagat. Največkrat še za Vrhniko komaj vejo, kje je, kaj potem šele manjši kraji. ermm.gif[/quote]

Točno tak! Jaz sem nekje bogu za hrbtom doma in nobe ne ve kje ta kraj je biggrin.gif Še te ko dam navodila kam naj pridejo, se zgubijo sredi poti biggrin.gif biggrin.gif Tak da jaz ne mučim mojih sogovornikov glede kraja, če pa jih zanima jim pa z veseljem pojasnim. wink.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users