Sladkarije
Posted 17 February 2010 - 01:27 AM
After all this time?
Always.
Posted 17 February 2010 - 01:07 PM
Marcipan je mešanica cukra in mandljev v grobem, če te zanima pa točni recept ti pa jutri napišem
Ja prosim
Posted 17 February 2010 - 02:02 PM
Obožujem gumijaste bonbone (npr. Haribo), čeprav jih zdaj že kar nekaj časa nisem jedla, ker se mal nazaj držim. Tud čokolado mam rada, sicer mi ne paše vedno. Obožujem čokolado z lešniki in rozini, čeprav bi bla še najbolj navdušena nad čokolado samo z rozini. Od malih čokoladic mi je ful dobr Milka Tender, v bistvu sploh ne morem rečt, kaj mi je najljubše, ker mi je vse.
Tud od ostalih sladic jem vse, piškote, peciva, potice,torte...
Ne maram skute v sladicah, marcipana, pa mletih orehov in lešnikov v testu al pa nadevu.
Groza. Včasih si želim, da bi bla tud tukej tok zbirčna, kot pri drugi hrani.
Posted 17 February 2010 - 02:40 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 17 February 2010 - 02:54 PM
Jaz pa sploh ne razumem, kaj folk vidi v gumijastih bonbonih.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 17 February 2010 - 03:08 PM
Jaz pa sploh ne razumem, kaj folk vidi v gumijastih bonbonih.
Posted 17 February 2010 - 06:01 PM
Meni Loacker.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 17 February 2010 - 06:22 PM
Mislim, da tega sploh se nisem poskusila, will do. : D Mmmm jaz pa tako rada razstavljam napolitanke na plasti, polizem kremo in pogrizem vafelj (verjamem, da nisem edina lol), ceprav zadnje case malo manj no, se mi ne da, pozrem celo. : D
Posted 17 February 2010 - 06:28 PM
Posted 17 February 2010 - 07:28 PM
Jaz pa glih ne maram napolitank.
Maram pa gumijaste medvedke!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 17 February 2010 - 07:37 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 17 February 2010 - 07:43 PM
Gumijasti bonboni mi niso nevemkaj, ampak včasih pa prav zapašejo.
Posted 17 February 2010 - 07:44 PM
Fluffy mara gumijaste medvedke.
Le kdaj te bo pobralo od šokov?
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users