Jump to content

Photo

Mozolji

• Please log in to reply
1813 replies to this topic

#201 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 25 April 2006 - 01:49 PM

ne sej se hecam, sedl mi je da neki glupga prbijem pa kr sm a ves biggrin.gif ej sam men se tut mozoljcki delajo po bradi ampak ne dol po bradi, ampak a ves un predel med ustnico pa brado k je kokr taka jamica (pr men je mal bl izrazita, k mam taka pouna fafacka usta (sam ne ful, da nebo kdo kej mislu)), no tm je tako leglo mozoljckov ampak se ne vidjo razn ce ne nardim take face da se una jamica izboc a razums biggrin.gif sam sej niso uno pravi mozoljcki, ampak bl taki beli ogrcki, ene 10 15 jih je... ma dej ful sm cudn to opisala rolleyes.gif pozabte biggrin.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#202 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 25 April 2006 - 01:52 PM

Zamašene lojnice so tisto ... kar ostanejo in nikoli ne dozorijo, mene so včasih spravljale ob pamet ... take male bunkice kožne barve, jaz sem se jih čisto znebila z Differinom.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#203 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 25 April 2006 - 01:57 PM

joj pa sej sm mazala en cajt z differinom, pa se ni nc izbolsal ermm.gif kok cajta si pa ti rabla da so ti cist zginle te lojnice
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#204 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 25 April 2006 - 02:14 PM

Približno dva meseca.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#205 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 25 April 2006 - 02:15 PM

o matr blink.gif to pa nebo slo, kr nameravam zdej nehat uporablat kisline zarad sonca ermm.gif pa se pudra z zascito nimam rolleyes.gif kaj sele kreme
  • 0

#206 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 25 April 2006 - 02:16 PM

Aja ... no jaz bom še naprej uporabljala Cleanance K ene dvakrat na teden ... ampak imam kremo z zanesljivo UVA/UVB zaščito.
  • 0

#207 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 25 April 2006 - 02:20 PM

blagor teb smile.gif js bom pa pocakala do naslednje zime rolleyes.gif tkrt pa aufiderzen lojnce
  • 0

#208 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 27 April 2006 - 02:15 PM

ja, js mam isto, pa uporablam differin ze krepko vec kot 2 mesca, pa ni nic bolse...*diLema*pa si si ti to kej stisnla?a niso to pač navadni ogrci?ker ko jazst to stisnem pride vn bel gnoj, ki nagravžno smrdi...samo zej ne stiskam več, ker se mi pol zmer nasledn dan kks mazol nardi...
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#209 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 27 April 2006 - 02:34 PM

hm... mene pa zanima koliko pribl. stane neutrogena visitly clear....kr se mi ne sanja nameravam pa si jo kupiti....pa če še lahko objavite kakšno sliko...tnx
  • 0

#210 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 27 April 2006 - 02:36 PM

hm...jas pa imam malado nečisto in mastno kožo. zdravnica mi je predpisala klimicin. zdi se mi da mi malo pomaga... tukaj so mi že priporočali neutrogeno kaj pa za čiščenje?? ali mislite da je dober apoteke scheller gel za umivanje z limono in meliso? uporabljala sem ga do zdaj in se mi je zdeu kar vredu...
  • 0

#211 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85842 posts

Posted 27 April 2006 - 04:31 PM

QUOTE(*Tia*)
hm... mene pa zanima koliko pribl. stane neutrogena visitly clear....kr se mi ne sanja nameravam pa si jo kupiti....pa če še lahko objavite kakšno sliko...tnx

https://pharma-shopp...big/0780630.gif
Jaz uporabljam,in mi je ful v redu.Dobi se v Mullerju,stane pa ok. 1200. :scratch:
Make-up (puder mislim) pa tudi bolje odstrani od vseg gelov,namenjenih temu.Za Schellerjevega pa ti ne morem povedat,ga nisem nikoli uporabljala.Če ti odgovarja,ga uporabljaj še naprej,ker baje je res v redu.
Imam pa tudi jaz Klimicin,če se mi naredi kakšen mozolj,si ga z njim namažem vsaj 2X dnevno,in se res hitro posuši.Nikakor pa ga ne uporabljaj drugje kot na problematičnem predelu,če ne bo še slabše,ker se ti bo koža izsušila in mozoljev bo še več kot sicer.
  • 0

#212 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 27 April 2006 - 05:36 PM

ok havla za odgovore...sem msilila da stane krema okol 5000sit...c.c.c malo sm se zmotla he he oops.gif
  • 0

#213 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 April 2006 - 05:45 PM

To sploh ni krema. ujoj biggrin.gif.
  • 0
Viens, reste ici!

#214 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 27 April 2006 - 05:51 PM

a res ne?? hm... kaj lahko pol dobim sliko od kreme prosim...
  • 0

#215 LPgirl

LPgirl

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 578 posts

Posted 27 April 2006 - 06:06 PM

Tuki maš slikco:

IPB Image
  • 0

#216 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 27 April 2006 - 06:07 PM

www.google.com

*Tia* a znas ti sploh kej sama narest?
  • 0

#217 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 April 2006 - 06:08 PM

QUOTE(*Tia*)
a res ne?? hm... kaj lahko pol dobim sliko od kreme prosim...

Neda se mi slik iskat.

- Clinians Jabolko
- Garnier Total Fresh

Ti dve kremi sta fajn za tako kožo kot jo maš ti.
  • 0
Viens, reste ici!

#218 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 27 April 2006 - 06:11 PM

ok hvala anna bom probala...sei men se zdi da je blo to neki že napisano...
  • 0

#219 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 27 April 2006 - 06:15 PM

QUOTE(*pikica*)
www.google.com

*Tia* a znas ti sploh kej sama narest?

znam znam samo tam ko je toko slik se sploh ne spoznam vem kero je krema... oops.gif
  • 0

#220 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 29 April 2006 - 01:55 PM

QUOTE(Sanies)
ja, js mam isto, pa uporablam differin ze krepko vec kot 2 mesca, pa ni nic bolse...*diLema*pa si si ti to kej stisnla?a niso to pač navadni ogrci?ker ko jazst to stisnem pride vn bel gnoj, ki nagravžno smrdi...samo zej ne stiskam več, ker se mi pol zmer nasledn dan kks mazol nardi...

diLema? cry.gif
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users