Ne, cepili se bomo.

Korona virus / Covid-19
Posted 20 March 2020 - 04:38 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 20 March 2020 - 04:38 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 20 March 2020 - 05:45 PM
Posted 20 March 2020 - 06:07 PM
Posted 20 March 2020 - 06:35 PM
Sredina aprila my ass.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 20 March 2020 - 06:46 PM
Posted 20 March 2020 - 07:29 PM
Mene pa vedno bolj akrbi, ce se bo to dolgo vleklo in bo kaksna vecja recesija, da mi na koncu sploh ne bodo podaljsali pogodbe. 😢
Bellini kje si ti, nekje blizu ne? Lahko tudi na ZS.
[Napoleon]
Posted 20 March 2020 - 07:48 PM
Italjani so zajebali na zacetku...niso nasli pacienta nic in ugotovili da je bil zadaj ze cel cluster.uck. zacelo se je neugodno, zbolevali so v bolnisnicah....niso vzeli zadeve resno dolgo casa...pa njihovo fizicno kontaktiranje ob srecanjih tudi ni pomagalo, starejsi se druzijo ogromno med sabo itd...
Saj sem rekla da bodo italjani verjetno videli po 1000 mrtvih dnevno. Stevilo smrti bo zacelo upadati cez kaksne tri tedne. En teden do 10 dni da se pozna prvi vpliv karantene, potem pa se kaksne 14 dni da se pozna na smrtih...saj ne umres takoj ko zbolis...
Rada bi osvezeno statistiko smrti po starostnih skupinah...je kje kaj novega? Pa mogoce tudi hospitaliziranih...
Zal bodo v istem zosu se spanija, francija, svica, uk, nemcija...americani bodo pa wuhan krat italija skupaj.
https://m.youtube.co...e&v=XU9FVqwO4TM
Posted 20 March 2020 - 07:57 PM
Posted 20 March 2020 - 08:04 PM
A nizozemci se kae vztrajajo pri herd imunnity? Nori so... Anouk?
Posted 20 March 2020 - 08:08 PM
UK ima isto taktiko, ane? Mlade prekuziti, stare zapreti

Posted 20 March 2020 - 08:19 PM
Mami je klicala sosedo na losinj. Vse je zaprto do 15.5, osdprta sta bencinska, lidl pa ena mala stacuna, nad 65 let ne smejo iz stanovanj sploh.
Mislim da majo hrvatje mal vec kot tistih kao 100 potrjenih primerov. Jih skrbi, da nau turizma letos. Mislim da jih opraviceno skrbi.
Posted 20 March 2020 - 09:40 PM
Attached Files
Posted 20 March 2020 - 10:01 PM
Johnson in Trump sta se usrala na polno. No, itak vsi (mogoče zato ta norija z wcpapirjem?). Svet res ne bo več isti.
Se bo pa gnili kapitalizem in prosti trg pokazal v vsej svoji luči.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 21 March 2020 - 06:19 AM
Tale clanek je... :/
https://www.technolo...-18-months/amp/
Posted 21 March 2020 - 06:33 AM
Posted 21 March 2020 - 06:47 AM
Drugo, sledilne naprave. To mi je pa noro. To je dejanski nadzor nad tem kje si in kaj delas. Big brother style. To mi je pa....ne vem.
Kako bos potem s prijatelji?nic vec kavic?nobenega objema?....ne vem.
Za ostale mass gathering zadeve mi je pa vseeno ker se jih ne udelezujem.bolj mislim kaksen bo vpliv na posameznika, bomo to imeli kar vprogramirano v zavesti da bomo stali dva metra od osebe s katero govorimo?
Malo se mi zdi zalostno zgolj zaradi prijateljskih stikov, ne znancev in sodelavcev. Pa druzine. Tudi sirse.
V mojem scenariju je bilo da nas bo ta pandemija v bistvu bolj povezala, ne da se bomo na kavicah dobivali preko viberja. Zacasno ze,ampak dolgorocno?
Si pa niti nocem mislit kaksna stiska caka zdaj vse branze, ki so zivele na racun zbiranja ljudi. Od gostiln, barov, kino, gledalisca...vsi ti ljudje so brez kruha in kot kaze, bodo se dolgo brez.
Posted 21 March 2020 - 07:00 AM
Posted 21 March 2020 - 08:04 AM
Jaz pa mislim, da je članek spet pretiravanje in druga strajnost. Seveda bo življenje šlo nazaj, pa tudi če ne bo popolnoma enako, kot je bilo do sedaj, ne bo nobene panike. Saj človek se konstantno spreminja, pa se tega sploh ne zaveda. Vsi dogodki okoli nas nas po malem spreminjamo, taki dogodki nas samo malo kolektivno.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 21 March 2020 - 09:17 AM
Čakamo cepivo, do takrat se pa ne ve NIČ, nobena živa duša ne more zaenkrat predvidet prihodnosti.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users