Seveda posesa tudi kote. Tudi pri nas nima toliko veze kvadratura, ker večinoma nastaviva samo na spodnje nadstropje. Zgoraj praktično samo spimo pa tudi pes ne hodi gor, torej praktično ni dlak.
Meni je luksuz, da se vrneš v posesano bajto.
Posted 30 March 2023 - 08:00 PM
Seveda posesa tudi kote. Tudi pri nas nima toliko veze kvadratura, ker večinoma nastaviva samo na spodnje nadstropje. Zgoraj praktično samo spimo pa tudi pes ne hodi gor, torej praktično ni dlak.
Meni je luksuz, da se vrneš v posesano bajto.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 30 March 2023 - 08:09 PM
Posted 30 March 2023 - 09:26 PM
Posted 30 March 2023 - 09:29 PM
― V. Van Gogh
Posted 30 March 2023 - 09:41 PM
Posted 31 March 2023 - 06:12 AM
Posted 31 March 2023 - 06:51 AM
Posted 31 March 2023 - 07:41 AM
Ce se odlocis, Kami, veliko bolj kot Jimmyja kupujejo Shunzao Z15. Po pricevanjih je boljsi. Pride 250.
najlepša hvala za info!
Očitno bo res baterijski pokončni, pa da vidim, kako bo
robota pa za enkrat ne bom kupovala, imam pa enkrat željo, ko bom "velika"
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 31 March 2023 - 07:54 AM
Pa sej itak ne moreš sesati z nobenim sesalcem, če imaš razmetano po tleh.
― V. Van Gogh
Posted 31 March 2023 - 08:02 AM
Posted 04 April 2023 - 05:39 PM
Posted 05 April 2023 - 07:15 AM
Ce se odlocis, Kami, veliko bolj kot Jimmyja kupujejo Shunzao Z15. Po pricevanjih je boljsi. Pride 250.
mogoče veš, kje se lahko kupi Shunzao Z15?
Ali naročajo v SLO ali iz tujine, ker jaz ga tu (vsaj po taki ceni) ne najdem. Najceneje sem ga našla za cca 300. Pa na Bolhi ga en prodaja za 240 eur
Put A Kilt On It!
Posted 07 April 2023 - 05:09 AM
Put A Kilt On It!
Posted 07 April 2023 - 05:12 AM
Posted 07 April 2023 - 05:18 AM
Put A Kilt On It!
Posted 07 April 2023 - 06:20 AM
Jaz imam že 5 let baterijski sesalec od Rowente. Takrat je stal na eni akciji 85 €. Kupili smo ga bolj kot dodatek velikemu in močnješemu (seveda popolnoma nepraktičnemu) sesalcu za hitro sesanje. Pred dvemi leti sem si omislila še robota, ki poleg sesanja omogoča še mokro čiščenje. "Ta velike" sesalec je od takrat v kleti in ga uporabljamo res zeo občasno. Pokončni sesalec je super za hitro sesanje, robota pa večkrat spustim, da posesa celo stanovanje. Po petih letih uporabe me manjša avtonomija baterije ne moti. Seveda pa pri tej ceni tudi ni pričakovati ekstremne sesalne moči.
Naslednji nakup bo zaradi psa močnješi baterijski sesalec. Tudi ob nakupu robota bom iskala funkcije za živalsko dlako. Ampak šele, ko bosta oba res nehala delat.
Posted 07 April 2023 - 07:00 AM
Meni je Jimy super, ker je baterija pritrjena na steno in je sesalec skoz tja zataknjen. za vsakodnevno sesanje čez dnevne prostore porabimo okrog 20% baterije, po 2 letih je še kot nov, medtem ko je prejšnji Boschev imel neko hudo slabo plastiko in je bil ves polomljen že.
Posted 20 April 2023 - 08:48 PM
Posted 21 April 2023 - 09:02 AM
za enkrat odličen.
Problem imamo edino, ker ga nimamo kam pritrdit, da je zraven tudi vtičnica, tako da je za enkrat razstavljen v omari in mu moramo vsakič pokončno cev dodat. Je pa zelo vodljiv in okreten.
Se je pa D kar nasmejalo, ko ga je zagledat; menda si bo ta "mali ljubček" redno zaželel izlete na morje, ker bo z njim barko veliko lažje čistit
Put A Kilt On It!
Posted 24 April 2023 - 10:41 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
0 members, 0 guests, 0 anonymous users