Jump to content

Photo

Spodnja frizura

• Please log in to reply
305 replies to this topic

#201 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 January 2007 - 11:37 PM

Po moje gre v večini primerov za zategnjenost, vam rečem ej!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#202 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 10 January 2007 - 06:09 PM

kdo je zategnjen? tiste, ki se ne brijejo?
jaz priznam, da takrat, ko sem bila samska se tudi dlje časa nisem brila tam spodaj. preprosto se mi ni dalo in ni me motlo. to je blo v zimskem času, da se razume biggrin.gif

• 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#203 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 11 January 2007 - 03:21 PM

Meni se zdi, da tole nekak sem paše biggrin.gif (iz filma From Dusk Till Dawn)

All right, pussy, pussy, pussy! Come on in pussy lovers! Here at the Titty Twister we're slashing pussy in half! Give us an offer on our vast selection of pussy, this is a pussy blow out!

All right, we got white pussy, black pussy, Spanish pussy, yellow pussy, we got hot pussy, cold pussy, we got wet pussy, we got smelly pussy, we got hairy pussy, bloody pussy, we got snappin' pussy, we got silk pussy, velvet pussy, Naugahyde pussy, we even got horse pussy, dog pussy, chicken pussy! Come on, you want pussy, come on in, pussy lovers! If we don't got it, you don't want it! Come on in, pussy lovers!

• 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#204 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 January 2007 - 03:41 PM

QUOTE(sade @ 10. 1. 2007 - 18:09) View Post
kdo je zategnjen? tiste, ki se ne brijejo?

Če bi me malo bolj brala, bi že lahko vedla, da s tem mislim na zategnjenost ginekologinj, ki vihajo nos nad golimi fuflami.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#205 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 11 January 2007 - 06:41 PM

sorči tongue.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#206 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 January 2007 - 07:05 PM

Nou problemči. =)

• 0

#207 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 January 2007 - 01:15 PM

No, naj še povem, da sem jaz odkrila zmagovalno kombinacijo. Jaz po novem pri občasnem britju (omilitev vraščanja dlak) nardim tako (med nogami... pa tudi po nogah): zmočim kožo (ne preveč) in vmasiram olje (Linola Fett, L'Occitane mandljevo olje za tuširanje). Nato pobrijem. Koža ni popolnoma nič razdražena, je neverjetno nahranjena in gladka. Nato pa še čist na tanko nanesem Bepanthen Plus. Krasno!

• 0

#208 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 12 January 2007 - 01:27 PM

QUOTE(Miss*69 @ 7. 1. 2007 - 17:58) View Post

En nasvet za tiste, ki imate zelo občutljivo kožo in se vam delajo pikice po britju. Probejte dat prej gor balzam/masko za lase in pustite, da se dlake fajn zmehčajo in pobrijte. Jst sm to zanč eksperimentirala in nisem še nikol mela tok hitr gladke in čist nič razdražene kože. Sploh nobenga gela za britje nisem uporabila, samo regenerator, dala sm pa Reconstructorja. Pa da ne boste misnle, da sm munjena zj, ampak jst sm bla res navdušena in morm delit to z vami. laugh.gif

Jaz tudi tole prakticiram in je enkratno. Ne dam sicer gor balzama, ampak kakšno bolj masleno masko (recimo Gliss Kur Total Repair ali pa Avon olivno tongue.gif) in je zakon - mehka, gladka, nič razdražena koža. Vse pene in geli za britje se po mojih izkušnjah obnesejo dosti slabše.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#209 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 12 January 2007 - 03:07 PM

biggrin.gif:D Pol pa mormo probat. biggrin.gif
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#210 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 13 January 2007 - 09:55 AM

ja jst tud, glede na vso hvalo biggrin.gif laugh.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#211 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17604 posts

Posted 13 January 2007 - 11:04 AM

Hehe, babe, a ni Reconstructorja in podobnih mask malo škoda? twisted.gif

Jst bi si samo en ta lev balzam dala gor, pa je. Učinek je itak isti. biggrin.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#212 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 13 January 2007 - 11:14 AM

Jenna,kaj se meni zdi al si se en cas depilirala?...vsepovsod...khm smile.gif
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#213 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 13 January 2007 - 11:40 AM

QUOTE(MateYa @ 13. 1. 2007 - 11:04) View Post

Jst bi si samo en ta lev balzam dala gor, pa je. Učinek je itak isti. biggrin.gif

ja sej to mislm nardit, en tak balzam uporabt, ki mi drgač ni kul pa ga ne uporablam. Itak pr men doma je tega pouno, k se skos neki zmišlujem huh.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#214 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 13 January 2007 - 12:06 PM

Jah pa sej to se čist mal porabi. Sem jih pa že več sprobala pa se je Reconstructor najbolje izkazal. twisted.gif wink.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#215 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 13 January 2007 - 03:20 PM

QUOTE(luminelle @ 13. 1. 2007 - 11:14) View Post

se mi zdi, da je tak napisala, da se itak depilira, samo občasno se pobrije, in takrat bo to sprobala wink.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#216 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 13 January 2007 - 04:42 PM

QUOTE(Jenna @ 12. 1. 2007 - 13:15) View Post

No, naj še povem, da sem jaz odkrila zmagovalno kombinacijo. Jaz po novem pri občasnem britju (omilitev vraščanja dlak) nardim tako (med nogami... pa tudi po nogah): zmočim kožo (ne preveč) in vmasiram olje (Linola Fett, L'Occitane mandljevo olje za tuširanje). Nato pobrijem.

Enako - jaz se povsod brijem z Vandinijevim Ceremonialom (vonj mi nekak ne odgovarja, da bi se z njim tuširala) - sploh sem to začela prakticirat, ko se mi je po depiliranju pajske ful vnela koža in sem imela nekaj časa dost suho/luskasto kožo huh.gif . Še mji ni jasno kako da nekatere s tem nimate problemov, meni se po depiliranju delikatnih delov koža zmeraj peklensko vname...

Okoli ginekologinj pa nimam lepih besed - mogoče so preveč navajene "starih babur", ki v lajfu niso videle britve rolleyes.gif , vem da bi jaz svojo nahrulila, če bi mi kako spustila - sej je plačana zato da nas pregleduje, nas posluša in nam svetuje, ako nas kaj zanima, ne pa da soli pamet in se ima zanevemkajže.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

• Guests

Posted 14 January 2007 - 06:12 PM

QUOTE(MateYa @ 13. 1. 2007 - 11:04) View Post

lol1.gif No, zdaj je pa naslov te teme (Spodnja frizura) res dobil svoj pomen. Namreč tudi na tole frizuro si zdaj nanašamo balzam in podobno. biggrin.gif biggrin.gif Sem sprovala včeraj z enim ne preveč x balzamom, pa moram reči, da se mi res ni nič vnelo (še!), bomo videli, kaj bo kasneje. Hvala za nasvet, punce. wink.gif smile.gif
  • 0

#218 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 January 2007 - 10:18 PM

QUOTE(luminelle @ 13. 1. 2007 - 11:14) View Post

No, Epiliram se, vsepovsod, da, torej pulim. Sem pa napisala, da se OBČASNO pobrijem... da malo omilim vraščanje dlak. Ti je pa tudi že MLadoLetNa lepo povedala sicer. =)

• 0

#219 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 15 January 2007 - 09:31 PM

jaz sem si do sedaj samo enkrat populla in je bolelo kot hudič. je pa dobro, ker se niso dosti časa pojavle. ko pa so se sem jih lahko kar s prsti vn cuknila biggrin.gif sem pa potem začela nazaj z britvico (predvsem zaradi pomankanja časa). morda sprobam še kdaj epilacijo.
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#220 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 15 January 2007 - 09:47 PM

Jst se vsaketolko pobrijem na nulo, potem se mi pa običajno ne da in pustim da se zaraste, dokler me ne začne motit, pol pa spet na nulo.
Sicer to samo pozimi, kr poleti so pač kopalke ipd pa nočem bit kosmata, zdej se mi pa res ne da. Mene ne moti če nisem lih plešasta med nogami, fanta niti, zato se ne sekiram smile.gif

Drugače se mi zdi pa trapasto se zgražat če se ženske ne brijejo ipd. Se mi zdi nekje na ravni zgražat se nad žensko kr ma dolge lase al pa kej takega, al pa nad moškim kr ma brado. Če je ustrezna higiena ne vidim pametnega argumenta proti kosmatosti (izvzamemo razne: meni je to tko grdo, kr to je subjektivno).
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users