Spodnja frizura
Posted 09 January 2007 - 11:37 PM
Po moje gre v večini primerov za zategnjenost, vam rečem ej!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 10 January 2007 - 06:09 PM
jaz priznam, da takrat, ko sem bila samska se tudi dlje časa nisem brila tam spodaj. preprosto se mi ni dalo in ni me motlo. to je blo v zimskem času, da se razume

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 11 January 2007 - 03:21 PM

All right, pussy, pussy, pussy! Come on in pussy lovers! Here at the Titty Twister we're slashing pussy in half! Give us an offer on our vast selection of pussy, this is a pussy blow out!
All right, we got white pussy, black pussy, Spanish pussy, yellow pussy, we got hot pussy, cold pussy, we got wet pussy, we got smelly pussy, we got hairy pussy, bloody pussy, we got snappin' pussy, we got silk pussy, velvet pussy, Naugahyde pussy, we even got horse pussy, dog pussy, chicken pussy! Come on, you want pussy, come on in, pussy lovers! If we don't got it, you don't want it! Come on in, pussy lovers!
Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 11 January 2007 - 03:41 PM
Če bi me malo bolj brala, bi že lahko vedla, da s tem mislim na zategnjenost ginekologinj, ki vihajo nos nad golimi fuflami.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 11 January 2007 - 06:41 PM

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 11 January 2007 - 07:05 PM
Nou problemči. =)
Posted 12 January 2007 - 01:15 PM
No, naj še povem, da sem jaz odkrila zmagovalno kombinacijo. Jaz po novem pri občasnem britju (omilitev vraščanja dlak) nardim tako (med nogami... pa tudi po nogah): zmočim kožo (ne preveč) in vmasiram olje (Linola Fett, L'Occitane mandljevo olje za tuširanje). Nato pobrijem. Koža ni popolnoma nič razdražena, je neverjetno nahranjena in gladka. Nato pa še čist na tanko nanesem Bepanthen Plus. Krasno!
Posted 12 January 2007 - 01:27 PM
En nasvet za tiste, ki imate zelo občutljivo kožo in se vam delajo pikice po britju. Probejte dat prej gor balzam/masko za lase in pustite, da se dlake fajn zmehčajo in pobrijte. Jst sm to zanč eksperimentirala in nisem še nikol mela tok hitr gladke in čist nič razdražene kože. Sploh nobenga gela za britje nisem uporabila, samo regenerator, dala sm pa Reconstructorja. Pa da ne boste misnle, da sm munjena zj, ampak jst sm bla res navdušena in morm delit to z vami.

Jaz tudi tole prakticiram in je enkratno. Ne dam sicer gor balzama, ampak kakšno bolj masleno masko (recimo Gliss Kur Total Repair ali pa Avon olivno

Posted 12 January 2007 - 03:07 PM

Posted 13 January 2007 - 09:55 AM

Posted 13 January 2007 - 11:04 AM
Hehe, babe, a ni Reconstructorja in podobnih mask malo škoda?

Jst bi si samo en ta lev balzam dala gor, pa je. Učinek je itak isti.

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 13 January 2007 - 11:14 AM
Jenna,kaj se meni zdi al si se en cas depilirala?...vsepovsod...khm

Posted 13 January 2007 - 11:40 AM

ja sej to mislm nardit, en tak balzam uporabt, ki mi drgač ni kul pa ga ne uporablam. Itak pr men doma je tega pouno, k se skos neki zmišlujem

Posted 13 January 2007 - 12:06 PM

The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 13 January 2007 - 04:42 PM
No, naj še povem, da sem jaz odkrila zmagovalno kombinacijo. Jaz po novem pri občasnem britju (omilitev vraščanja dlak) nardim tako (med nogami... pa tudi po nogah): zmočim kožo (ne preveč) in vmasiram olje (Linola Fett, L'Occitane mandljevo olje za tuširanje). Nato pobrijem.
Enako - jaz se povsod brijem z Vandinijevim Ceremonialom (vonj mi nekak ne odgovarja, da bi se z njim tuširala) - sploh sem to začela prakticirat, ko se mi je po depiliranju pajske ful vnela koža in sem imela nekaj časa dost suho/luskasto kožo

Okoli ginekologinj pa nimam lepih besed - mogoče so preveč navajene "starih babur", ki v lajfu niso videle britve

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 14 January 2007 - 06:12 PM

Posted 14 January 2007 - 10:18 PM

No, Epiliram se, vsepovsod, da, torej pulim. Sem pa napisala, da se OBČASNO pobrijem... da malo omilim vraščanje dlak. Ti je pa tudi že MLadoLetNa lepo povedala sicer. =)
Posted 15 January 2007 - 09:31 PM

Posted 15 January 2007 - 09:47 PM
Sicer to samo pozimi, kr poleti so pač kopalke ipd pa nočem bit kosmata, zdej se mi pa res ne da. Mene ne moti če nisem lih plešasta med nogami, fanta niti, zato se ne sekiram

Drugače se mi zdi pa trapasto se zgražat če se ženske ne brijejo ipd. Se mi zdi nekje na ravni zgražat se nad žensko kr ma dolge lase al pa kej takega, al pa nad moškim kr ma brado. Če je ustrezna higiena ne vidim pametnega argumenta proti kosmatosti (izvzamemo razne: meni je to tko grdo, kr to je subjektivno).
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users