Zdaj smo na 56m2 in v parih letih se bomo morali selit v trosobnega, da bosta dobila vsak svojo sobo.
Potem bosta vidva še vedno na kavču?
Mi smo zdaj v dvosobnem stanovanju na 55 m2, s tem da imamo še en res res majhen kabinet, ki se uporablja za delovno sobo/previjalnico in ima samo drsna vrata. Trenutno spimo vsi štirje v spalnici, ker mi je spanje v dnevni no go. Dnevna s kuhinjo ima sicer ene 30 m2, ampak mi je fajn, da je ta prostor namenjen druženju, igranju, obiskom in podobno, ne pa, da se tam spi. Ko neham dojit in uporabljat previjalno mizo, si bova pa najbrž midva naredila provizori spalnico (postelja skoraj od stene do stene) v tem kabinetku, da bosta imela otroka svojo sobo tam, kjer je zdaj spalnica, ker je prostor velik.
Dolgoročno upava, da bi uspela kupit vsaj 4 sobno stanovanje ali pa kakšno vrstno hiško, da bi bilo dovolj prostora, da bi imela otroka vsak svojo sobo, , midva spalnico, veliko dnevno in še računalniško/delovno sobo s kavčem, kjer lahko prespijo obiski. Zaenkrat je to samo "window shopping", ampak enkrat pa mogoče bo ...