Jaz sem imela isto kot ti Kami in sem se držala en teden potem pa pozabila...sem jo kasneje zbrisala.
Meni je zdaj ful dobra Heads up za skupinske igre, pa lahko si jo tudi po svoje naštimaš.
Posted 18 September 2014 - 02:00 PM
Jaz sem imela isto kot ti Kami in sem se držala en teden potem pa pozabila...sem jo kasneje zbrisala.
Meni je zdaj ful dobra Heads up za skupinske igre, pa lahko si jo tudi po svoje naštimaš.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 19 December 2014 - 02:12 PM
a se lahko pri googlovi aplikaciji koledar povabi koga na določen dogodek in s tem, ko potrdi, se tudi njemu vpiše v njegov koledar.
To funkcijo ima Outlook in se mi zdi full uporabna
EDIT - a je to slučajno funkcija "gostje"?
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 28 January 2015 - 11:08 PM
Imam novo aplikacijo Toshl, ful je fajn, namenjena pa je vnašanju finančnih stroškov in prihodkov. Aplikacija tudi preračuna, koliko je bilo
priliva/izliva denarja v celem mesecu, lahko si nastaviš 'budget', uro da te aplikacija opominja za vnos itd. Imaš na enem mestu dokumentiran
svoj promet denarja.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 31 January 2015 - 11:53 PM
Sem imela, saj je super, ampak se mi ni dalo non stop vnašati vseh izdatkov.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 05 February 2015 - 01:45 PM
Moje trenutne:
Duolingo (za ucenje jezikov)
Lumosity (mozganska telovadba)
QuizUp
DrawFree
Evernote (za zapiske v razlicnih formatih, vse na enem mestu, pa omogoca sinhronizacijo med razlicnimi napravami)
Any.do (se v testiranju; nisem nobene druge boljse brezplacne nasla do zdaj, tako da za prvo silo bo)
aCalendar (tudi testiram)
flashlight
camscanner (preslika dokument v pdf)
smart voice recorder (diktafon)
Contacts+ (zdruzi veliko razlicnih komunikacijskih aplikacij pod vsakem od stikov v imeniku, tako da lahko hitro pogledas, kaj delajo na linkedinu, twitterju, facebooku, whatsappu itd)
Viber
OvuView (naprednejsi menstrualni koledar, kjer lahko se vse sorte drugim simptomom sledis preko celega cikla in ga lahko uporabljas samo kot zgolj koledarcek, v izogib ali nacrtovanje nosecnosti - ce bo katera instalirala, priporocam sledenje temu linku, ker rabim se par referrals za odklep Pro verzije, bom ful hvalezna )
AccuWeather
Kayak
TripAdvisor
Appie (aplikacija ene lokalne trgovinske verige, vidis vse akcije, zadnje nakupe, najveckrat kupljena zivila, naredis nakupovalni seznam in ti artikle po vrsti glede na tvojo trgovino razvrsti, recepti in podobne finte)
9292 (aplikacija za potovanje po NL z javnim prevozom)
SecureConnect (aplikacija UPC-ja za dostop do Wi-Fi tock izven doma preko lastnega internetnega paketa - prakticno ne rabim uporabljat prenosa podatkov/3G)
Malo me je zaneslo tole eksperimentiranje, ampak opazam, da jih kar nekaj niti ne uporabljam na telefonu (npr. Twitter, Pinterest) - te vedno precekiram na racunalniku, tako kot forum in facebook, tako da bodo verjetno kmalu sle.
Iscem se kaksen fajn app s hrano/recepti, da so licne slike in uporabni filtri. Ideje?
Posted 09 February 2015 - 11:13 PM
Zelo zanimive aplikacije imaš, hvala za ideje!
Jaz imam trenutno:
- 3g watchdog (spremlja količino prenesenih podatkov)
- ColorNote ("koledarska" beležnica)
- Besedovnjak
- Sudoku
- Šah
- Canesten (menstrualni koledar)
- SoundHound (identifikator pesmi)
- Prva pomoč (opisani postopki nudenja prve pomoči)
Posted 02 March 2015 - 04:40 PM
Jaz sem trenutno obsedena s Trivia crack (kviz igra).
Posted 11 March 2015 - 05:16 PM
Kateri je že tisti photo app za Instagram, kjer lahko neobrezano fotko vstaviš v kvadrat?
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 11 March 2015 - 05:25 PM
Jaz imam Squaready.
Posted 11 March 2015 - 05:36 PM
V katerem formatu fotografirate s telefonom, 16:9 ali 4:3?
Posted 11 March 2015 - 07:02 PM
Posted 11 March 2015 - 08:22 PM
Jaz imam tudi tega nastavljenega, da lahko slike brez obrezovanja uporabim za albume ipd., ampak me vseeno zanima, kaj ostalim bolj nuca.
Posted 11 March 2015 - 09:13 PM
Kateri je že tisti photo app za Instagram, kjer lahko neobrezano fotko vstaviš v kvadrat?
Jaz uporabljam Nocrop.
Posted 16 April 2015 - 08:57 AM
Ali obstaja aplikacija, kamor si lahko vpisujem "treninge" ... imam Garmina s katerim merim "vse živo", bi pa samo nekam beležila
- čas teka
- razdalja
- povprečni čas teka
- srčni utrip
Če ni aplikacije, bi prosila kaj drugega.
Put A Kilt On It!
Posted 16 April 2015 - 09:06 AM
katerega Garmina pa imaš? Jaz mojega sinhroniziram z računalnikom in na net...mi vse to kaže.
Posted 16 April 2015 - 09:10 AM
a to se da tudi? Pojma nimam katerega imam. Moj si ga je kupil pred 4 leti, pa ga seveda ne uporablja ... in sem si ga zdaj jaz sposodila
sem našla map my run ... a je za kaj?
Put A Kilt On It!
Posted 16 April 2015 - 09:13 AM
Mapymrun je OK, ampak srčnega utripa ne moreš notri vnašat (se mi zdi).
Edit: lažem, tudi srčni utrip se da notri vnašat
Slikaj Garmina, ti jaz povem
Posted 16 April 2015 - 09:16 AM
Na Ogrizkovem telefoninu lahko te reči beležim v Helath. Samodejno meri in beleži, koliko sem prehodil v enem dnevu.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 16 April 2015 - 09:31 AM
resno Errol? ... tudi če samo po mestu hodiš ali samo če ga "aktiviraš" za kakšno dejavnost?
Anča - popoldne, če se spomnim, ti pošljem sliko. Tudi navdila moram poiskat, ker nimam pojma kaj delam ... toliko časa pritiskam, da mi nekaj uspe naredit
EDIT - po izgledu je taka
Put A Kilt On It!
Posted 16 April 2015 - 09:40 AM
Kami, smrtno resno. Sam dela, še grafikon izriše. Ogrizek pač.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
0 members, 0 guests, 0 anonymous users