Jump to content

Slovenski X Factor

• Please log in to reply
470 replies to this topic

#201 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 14 May 2012 - 02:29 PM

OMG kaj imajo oblečeno? :huh:
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#202 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 14 May 2012 - 02:59 PM

Ja, res so jih neprimerno oblekli, bi jih lahko veliko bolj mladostno, so jih pa kot neke odrasle ženske.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#203 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 14 May 2012 - 04:44 PM

^^Se strinjam, kdo jih to oblači :S
  • 0

#204 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23288 posts

Posted 14 May 2012 - 05:48 PM

Ja, se strinjam. Kot da bi bile oblečene v zavese.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#205 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 May 2012 - 06:09 PM

Za moje pojme so predvsem Demetro oblekli neprimerno njenim letom, kot neka cenena kurba je delovala.
Vse skupine so mi bedne in povsem brez perspektive (SWAG smrklje so grozljivo odvratne), tudi tista jamrajoča
blonda mi je odbijajoča, tako vizualno kot s svojim popačenim nosljatim glasom po receptu Maje Keuc.
Najboljši so mi: tisti blontni fant (ki deluje kot da bi bil škrbav), ta črna, ki ne vem, zakaj gre vsem na jetra in mi je
bilo povsem nelogično, da ni šla naprej, a po drugi strani niti ne, glede na to, da je bila odločitev v rokah ljudi, všeč mi
je še Demetra, a precej antipatična.

Jadranki pašejo taki rahlo 'umetniški' MUji, ima pravi obraz za njih, drugače pa me je razočarala, res, ker je
totalna cmera ... pa Uranjek se obnaša kot tipični potrebni lulček srednjih let. Nasploh iz tega šova delajo tako
tragikomično dramo ... kot da z njim rešujejo svet.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#206 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 15 May 2012 - 12:39 PM

Jaz sem zdaj končno pogledala to zadnjo oddajo in se mi je zdela katastrofalna. Valič in Poles preveč bluzita, tista napovedovanja žirije, kot da smo v OŠ, pevci pa so bili v veliki večini zanič. Sem prav razmišljala, da če bi Simon Cowell videl 9 najboljših v celi naši državi, bi nam ziher licenco za X factor vzel.

Škoda mi je za Ajdo, ker mi je vrhunska in sem si jo res ful želela slišat, Gašper mi je zdaj dosti boljši, tudi njegova interpretacija pesmi mi je bila všeč. Demetra mi je fajn, ampak nič posebnega, za Almo mi ni jasno, kako je lahko sploh tako daleč prišla, skupine pa so bile itak vse čisto mimo. Meni je Ana vrhunska, ta ženska ima po mojem 100 % posluh, všeč mi je bila tudi v tej oddaji, kjer je bolj s 'svojim' glasom pela, ampak mi je zdaj jasno, zakaj nikoli ni uspela in najverjetneje tudi nikoli ne bo. Karakterno je tak težka, da po mojem nihče noče sodelovat s takim človekom, prav malo strašljiva je, pa itak najbolj pametna in ne sprejme nasvetov od nikogar. Tega jaz niti ne bi pripisala psihološkim težavam, ampak osebnosti. Jaz prav več ne navijam zanjo, čist se mi je zasrala.
  • 0

• Guests

Posted 15 May 2012 - 01:36 PM

Jaz sem zdaj končno pogledala to zadnjo oddajo in se mi je zdela katastrofalna. Valič in Poles preveč bluzita, tista napovedovanja žirije, kot da smo v OŠ

A ne da? To je prav čudno izpadlo, za tem ko so napovedali nekoga, sploh niso takoj zaploskali, ker sploh ni bilo jasno, ali je to to, ali mislijo še kaj dodati, tako nekam prisiljeno je to izpadlo.
  • 0

#208 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 15 May 2012 - 01:37 PM

Sem prav razmišljala, da če bi Simon Cowell videl 9 najboljših v celi naši državi, bi nam ziher licenco za X factor vzel.

:hooray:
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#209 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25902 posts

Posted 15 May 2012 - 01:51 PM

:D Sam res!

Drugače pa podpis pod napovedovanje (in količino reklam, a so nori?).
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#210 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 May 2012 - 09:28 PM

http://zadovoljna.si...-maje-keuc.html

FAK NO!??
  • 0
Viens, reste ici!

#211 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 15 May 2012 - 09:41 PM

^^ Kaj?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#212 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 May 2012 - 09:50 PM

kaj gnjavijo zdaj s tem in napihujejo. :D
  • 0
Viens, reste ici!

#213 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 15 May 2012 - 09:52 PM

Sicer sem samo preletela, ampak pač se mi ne zdi nič posebnega, če mu ona želi srečo...? :huh: :D
  • 0

#214 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 15 May 2012 - 09:52 PM

Jah, itak na zadovoljna.si :)
  • 0

#215 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 May 2012 - 10:09 PM

Ne, saj ni nič posebnega sam članek, meni je obstoj članka bedn pač. Kaj majo zdaj to kr nekaj za pisat .. meni je bedno.
  • 0
Viens, reste ici!

#216 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 20 May 2012 - 07:24 PM

Demetra je pa kr lepo fušala danes.

OMG, kakšna je Jadranka. Zdej pa res že pretiravajo.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#217 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 20 May 2012 - 08:52 PM

ojoj žirija :butl:
  • 0

#218 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 20 May 2012 - 09:33 PM

Jadranka je tko luštna, k oje casual.
Tuki se pomojem pač izživi. Je obušna, kot prejšnji teden, ampak sumim da je to namen.

Casual je pa prav luškana.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#219 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 20 May 2012 - 09:47 PM

Gašper bi moral res nekaj z zobmi narest :/.

Swag so zdele to rešilno pesem boljše odpele kot tisto za tekmovanje.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#220 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 20 May 2012 - 09:55 PM

Kdo je izpadel?
  • 0

0 user(s) are reading this topic