Jump to content

Photo

Koncerti

• Please log in to reply
2381 replies to this topic

• Guests

Posted 22 November 2008 - 05:39 PM

A gre katera 7.novembra na Dunaj na Opethe? biggrin.gif (komaj čakam)
  • 0

#202 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 22 November 2008 - 07:36 PM

Jz si pa blazno želim na Tino Turner februarja.
  • 0

#203 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 22 November 2008 - 09:10 PM

QUOTE(PurePoison @ 22. 11. 2008 - 17:39) View Post

A gre katera 7.novembra na Dunaj na Opethe? biggrin.gif (komaj čakam)

KDAJ?!!! Decembra mogoče?

Faaak veš kako bi šla, samo mi verjetno ne bi zneslo s kešem. Ojoj cry.gif . Kdaj pa majo še kake koncerte? No sej bojo med poletjem na kakem festivalu, ziher.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

• Guests

Posted 22 November 2008 - 09:21 PM

Joj, decembra, ja smile.gif. Karta je 23 €. Privoščljivo. Malo prej so še nekje v Italiji, potem pa ne vem kam grejo. Je pa kar precej povpraševanja za tole Watershed turnejo. Jaz sem čakala a kakšno tako priložnost, ker po festivalih ne maram hodit, ker mi je premajhna procentaža dobrih stvari. Jaz bi slišala Opethe pa Nevermore pa Deadsoul tribe... kaj dosti drugega pa sploh ne smile.gif. Raje na samostojne koncerte hodim. (so pa baje ful dobri v živo.)
  • 0

#205 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 22 November 2008 - 09:53 PM

Jaz sem Opeth vidla v živo (že) dvakrat honey cool.gif in ja rockajo ga. woot.gif

Kako bi pa šla? Kolko še stane s prevozom do gor? Fak to je nedelja.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

• Guests

Posted 22 November 2008 - 09:58 PM

Mi smo se zmenili s kolegi, se bomo nabasali v en avto in se zapeljali gor. Ne bi smelo priti kaj dosti več kot 50€ na osebo za vse skupaj. Odkar sem šla spomladi v Budimpešto na Morcheebo takole z avtom, se mi zdijo tale evropska mesta naokrog tako blizu smile.gif Ne vem... morda se da kje dobit še kakšne organizirane avtobusne prevoze?
  • 0

#207 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 22 November 2008 - 10:19 PM

koncerti.net, ampak za Opeth pa nimajo nič zrihtan. Pa občasno so kaka obvestila na paranoidu, pa še nekje, a za Opethe res ni nič organiziran. cry.gif

Pa še oktobra sem na začetku gledala če kaj piše za Opeth, pa ni blo napovedanih koncertov na Paranoidu pa tudi nič ne piše. My heart is broken... Mene se ne bi moglo vzet zraven? biggrin.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

• Guests

Posted 22 November 2008 - 10:26 PM

Žal... smo polni. Sem pa slišala, da je en bivši sošolc govoru, da bi šel, pa nima it s kom smile.gif.
  • 0

#209 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 22 November 2008 - 10:29 PM

No, omeni mu.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#210 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 23 November 2008 - 06:32 PM

včer bla na dragani mirković v escape-u. hudo, baba res dobr poje!
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#211 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 10 December 2008 - 09:40 PM

Tak hudo si 14.5. želim na Dunaj na METALLICO!!! Trenutno še iščem kompanjona/e rolleyes.gif Družim se s samimi zapriseženimi flešerji ermm.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#212 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 11 December 2008 - 08:13 AM

Tukaj s foruma nas gre nekaj, tako da....če ne najdeš nikogar se nam lahko pridružiš. happy.gif

Gremo pa s koncerti.net.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#213 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 11 December 2008 - 03:45 PM

O oops.gif Tle ste res same fajn babe biggrin.gif Hvala za vabilo! Če v naslednjih dneh ne bom našla nikogar, se bom verjetno obrnila nate smile.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#214 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 11 December 2008 - 06:33 PM

Obvezno, gre tudi nekaj mojih frendov ne iz tega foruma, smo pa zelo odprta klapa - tako da seveda vabljena. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#215 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 11 December 2008 - 06:44 PM

Mi sicer štartamo iz MB, a se na poti dobimo vsi avtobusi na enem postajališču, ker se VEDNO čaka Ljubljančane tongue.gif
Če ne drugo, se bomo lahko družli tudi, ko pridemo tja. Itak mamo ene 4 ure fora. JEEEEEEE!!! Klko nas bo!! yahoo.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#216 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 11 December 2008 - 06:51 PM

QUOTE(Adriane @ 11. 12. 2008 - 18:44) View Post

Mi sicer štartamo iz MB, a se na poti dobimo vsi avtobusi na enem postajališču, ker se VEDNO čaka Ljubljančane tongue.gif

Kwabrada? Kot da vam ne ustreza še kakšna dodatna ura čakanja, da špricerje spijete pa enih par 6 packov na osebo. tongue.gif

• 0

#217 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 11 December 2008 - 06:59 PM

Itak, da ustreza, lol. Pa še kak, haha
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#218 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 13 December 2008 - 11:27 AM

Vlado Kreslin: Dokler se srce ne ustavi
Koncert v slogu, ki je značilen za Kreslina, poln improvizacije in presenetljivih glasbenih vložkov, bo obujal spomine na legendarne dobre stare muzikante iz Beltinške bande.
IPB Image

V soboto sem bila na Kreslinu.Bilo je res super ..on zna res naredit tak ornk koncert. worship.gif

V ponedeljek sem bila na Briliantini .Tukej pa tut: koreografija je bila ful uredu peli so tut krasno, glasba in pesmi seveda tut super...skratka je bilo vredno it pogledat.
IPB Image
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#219 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 13 December 2008 - 08:24 PM

Kreslin je zakon.
  • 0

#220 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 17 February 2009 - 10:05 PM

Neee, neeee, neee, aaa, jaz sem taka budala! Kultur Shock sem imela dobesedno pred nosom in to sploh nisem vedla! A je bila katera poleti, ko so bili avgusta pred KUD Franceta Prešerna? Pa takrat so napovedali, da bodo januarja nastopili spet v Sloveniji, ampak meni spet ni nič prišlo na uho. A katera ve, če so res bili tukaj?
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users