Kateri proizvodi so naj, naj in vas niso razočarali??
Posted 07 July 2006 - 10:24 AM
Se pa s tabo popolnoma strinjam.
Mimogrede: a ve katera, če je zraven ikee v grazu bipa ali muller?
Posted 13 July 2006 - 02:07 PM
V zadnjem času:
MF - Masterpiece
S trenutno MUF - All In One sem več kot zadovoljna že lep čas, a se vseeno nisem mogla upreti nakupu Masterpiece in je tudi mene prijetno presenetila! Imam jo v črni barvi. Moje že naravno kar dolge trepalnice lepo dodatno podaljša, jim da soliden volumen in jih priviha. Se izredno lepo tudi nanaša in se ne packa. Na krtačko se je treba malo navadit, sploh, če prvič takšno uporabljaš... je bolj trda. Embalaža mi je všeč, taka masivna. Cena se mi zdi še kar ustrezna.
Lush - Skinny Dip ButterCream
To je moj prvi kremni butter za umivanje in sem zaenkrat nad njim navdušena! Odtrgam takšen kos, kolikor ga pač potrebujem. Le zatakne se pri transportu (ki ga s tem butterjem mislim izvajati), ker so plastične posodice izredno štoraste in povsem neprimerne (nikakor se ne morem sprijazniti z njihovimi čudnimi embalažami, pa okolje gor ali pa dol... za to ceno bi hotela kaj bolj ličnega in predvsem uporabnega) za vsebino. Vonj je pa božanski (sicer kar močan), jaz sicer vijolic ne voham čisto nič, pač pa krasen kokos in malo kakava. Nameravam reč uporabljat predvsem za obraz (kako se obnaša pri odstranjevanju mejkapa, ne vem, še nisem sprobala in tudi ne nameravam), pa občasno tudi za telo. K izsušitvam nagnjene kože nič ne izsuši oz. je po umivanju nič ne zateguje. Že s količino v velikosti graha se odlično kremno speni (ne zelo, ampak se) in za seboj na koži pusti prijeten vonj še ure. Jaz sem za 0,135 kg odštela okoli 1300 sit.

Vichy - Physio 5.5
Zame fantastično mleko s Phytantrine aktivnim kompleksom, ki deluje kot protibakterijski ščit. Super se razmaže, hitro vpije, vonj tipično Vichyjevski. Uporabljam ga za depilirane predele ali pa izredno izsušene predele in mi čudežno, kot mleko iz linije Lipidiose, čez noč pošlihta kožo, da to res ni. Za 200ml je cena malo pod 3k.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 13 July 2006 - 02:11 PM

Posted 13 July 2006 - 02:22 PM
Sem to vedla pravzaprav tudi jaz!

Sicer me ne bi tak premamila, če ne bi mela te plastične krtačke..... sem mogla sprobat to reč.
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 17 July 2006 - 11:11 AM

Eucerin creme-gel proti mozoljem res deluje (vsaj na meni). fajn proizvod, prav čutiš ga delovat na koži.

Kiko senčilo me je stalo skoraj 3 čuke, ampak se je splačalo, ker je res obstojno in mi naredi lepe učke.

I want to hide
I wanna tear down the walls
That hold me inside
I wanna reach out
And touch the flame
Where the streets have no name
Posted 25 July 2006 - 01:15 PM
Posted 28 July 2006 - 12:41 PM

Lush - Mirror Mirror
Nad tole kremo pa sem impresionirana! Najprej me je očaral meni eden izmed najboljših vonjev - vonj po Lushevi masažni ploščici Fever - krema ima torej enak vonj. Sestavinsko je izjemna, polna AOK. Zfja nima, ampak jo itak mislim uporabljat za takrat, ko nisem na soncu in za čez noč. Je nekje srednje mastna, koža je po uporabi izjemno mehka, nahranjena in navlažena, dišeča. Jaz jo uporabljam za obraz, vrat in dekolte. Cena je čist malo pod 3k, za 45g. Embalaža je res kar lepa (kar je v mojih očeh prava redkost, ker mi Lusheve embalaže (oz. velikokrat NEembalaže) niso všeč) in na pumpico!
Priporočam lastnicam suhe kože, za razvajanje s kvaliteto in vonjem.

Lush - Razorantium (shaving cream)
Načeloma prakticiram depiliranje, ampak občasno pa britje (da omilim vraščanje dlačic) in to je moja prva in najbrž zadnja (v pozitivnem smislu) krema za britje (prej uporabljala gele & pene). Sestavinsko super... vsebuje gel lanenih semen, vodo pomarančnih cvetov, olje jojobe, kakavovo & kokosovo maslo, čebelji vosek, olje pomaranč in vetiverja, glicerin. Jaz sem si jo nanesla na rahlo vlažno kožo (kasneje ugotovila, da je postopek še boljši, če si jo vmasiram na suho), fino vmasirala in pustila ene 5 minut, da se mi je že skoraj posušila. Potem pa sem še enkrat z vlažno roko vmasirala in se lotila opravila. Venuska je kar drsela po koži, dlačice so bile ekstra mehke in pripravljene na žalostni konec. Potem sprala, ostala pa je neverjetno mehka, svilnata in nahranjena koža (krema je zelo hranljiva, kar se zelo čuti) - kot da bi se že namazala s kakšnim losjonom, res presenetljivo, sem se mogla prav parkrat prijet, da sem dojela..... tako da niti nisem nanesla ničesar, pa je koža vseeno gladka, nič je ne zateguje. Torej po mojem mnenju je izdelek primeren tudi za občuljivo in suho kožo na obrazu - tukaj mislim seveda na moške, he he he - fant jo ima namen sprobat - o tem še poročam. Vonja nima meni ravno najbolj prijetnega, ni obstojen. Cena za 225g je okoli 2500 sit in glede na to, da se je porabi res minimalno, je ustrezna. Pakunga tipična Lushevska, črna, na navoj. Priporočam vsem, ki bi radi odkrili prijetne čare britja!

Posted 28 July 2006 - 02:14 PM
Posted 04 August 2006 - 09:10 AM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 07 August 2006 - 01:32 PM
L'Occitane - Olive Harvest Daily Hand Lotion

Navdušena nad tole mojo novo pridobitvijo! Gre za izjemno vlažilen in lahek losion za roke, ki se odlično obnese tudi kot losion za telo! Super izbira za toplejše dni, sestavinsko kvaliteten. Se v momentu vpije (zelo dobrodošlo, sploh za roke), za sabo pusti mehko in nič mastno kožo. Diši prijetno oljčno, cena za 300ml je malo pod 5k (kar primerno). Embalaža zelo šik in na pumpico! Priporočam!
.
Posted 07 August 2006 - 02:23 PM
Odličen korektor, sama imam najsvetlejši odtenek, ki deluje tudi kot osvetljevalec in je prekrasen za prekrivanje podočnjakov. Nanesem ga malo bolj na debelo in potapkam, ne zabrišem ga popolnoma. Na enak način se odlično obnese tudi za prekrivanje nepravilnosti. Je zelo obstojen, krasno se maže in zelo dobro prekriva. Čez nanesem še tekoči puder in tako zakrijem tiste svetle predele, namazane s korektorjem (ki je zelo svetel, skoraj bel).
Ovojnina je prekrasna, tudi zelo uporabna in omogoča natančno doziranje. Tisti čopiček je dober za nanašanje, blendat pa je potrebno z blazinicami prstov. Cena je primerna, okoli 3k.
Zelo priporočam!

Posted 07 August 2006 - 02:24 PM
In to je?

Posted 07 August 2006 - 02:25 PM

Posted 07 August 2006 - 02:29 PM
Haha, očitno res!

Mah, očitno bom še zaj mogla začet razmišljat o korektorjih. Čisto sem potrta.
.
Posted 07 August 2006 - 02:37 PM

Posted 07 August 2006 - 02:42 PM
No ja, jaz sem pred kratkim imela naraven splošen lep izgled kože. Ah, vse bo šlo v kurac.

.
Posted 07 August 2006 - 03:25 PM
No ja, jaz sem pred kratkim imela naraven splošen lep izgled kože.
Ja, hvala enako.

Posted 12 August 2006 - 07:04 PM

Posted 13 August 2006 - 09:32 AM
Clinique - SD
Alverde krema za okoli oči
Tarte - Cheek stain
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users