Jump to content

Photo

Maskare

• Please log in to reply
2273 replies to this topic

#201 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 30 October 2005 - 10:47 PM

jap, tut men tele crno bele niso vsec..na tisti vizazistki je tko dobr zgledal, ko sm pa kupla pa sama probala je blo pa krneki ..bela se ni prijela crna se je nabrala v kepice pa zlepl mi je trepalnice pa se po dveh urah mi je slo vse dol da sm bla okol oci crna kt panda.
  • 0

#202 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 30 October 2005 - 11:17 PM

Jaz sem zadnjič prvič nabavla Artdeco intensive color mascara, je pa taka črna, popolnoma navadna od zunaj.Težko bi jo prehvalila - trepalnice res nenormalno podaljša in poudari....in kar je meni osebno najbolj pomembno, da četudi čez dan ležim nisem poplnoma nič črna pod očeh.Pa ne lušči se mi dol po pikicah.Odlično idea.gif Napram maskaram, ki sem jih uporabljala prej 1. liga!
  • 0

#203 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 01 November 2005 - 12:08 PM

jst mam od max factorja lash lift in je super in je ne zamenjam laugh.gif
  • 0

#204 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 02 November 2005 - 09:38 AM

QUOTE(Sephora)
Pozna katera kakšno mascaro vijolične barve? Ful jo iščem v mullerju, dmju, nikjer ne najdem primerne barve. Naveličana sem že večne modre ali črne...bi kako res lepo vijolično, ki pa ni tk vidna že na 100 metrov.

poskusi z bourjois, je taka v vijolčni embalaži, majo v mullerju.. jst sm jo mela lani, pa je tko glih prov vijolčna wink.gif

glede maskar sm pa najbl zadovoljna z MF lash lift, k je res ok... totalno sm bla pa razočarana z maybelline XXL volume+ lenght maskaro- men je grozna!! sm jo nanesla sam 2x, pol pa takoj v drogerijo pa MF.
  • 0

#205 Sephora

Sephora

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 191 posts

Posted 02 November 2005 - 12:47 PM

Dans sem vseeno kupila to tanovo L'oreal Volume Shocking. Ful je dobra, trepalnice mi nardi dolge k metle laugh.gif , pa čeprav drgač nisem marala belo-črnih kombinacij. Všeč mi je tudi krtačka, ker ni iz unih ščetin, pač pa je plastičen glavniček-ful razčeše.
  • 0

#206 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 02 November 2005 - 01:04 PM

js mam tut to volume shocking, pa je ful dobra, samo ce se znas pravilno namazat. k ta glavnicek je drgac mal cudn, ce ga ne obvladas. ampak vaja dela mojstra
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#207 pika

pika

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 766 posts
  • Interests:glasba

Posted 02 November 2005 - 07:02 PM

Jaz sem si pa kupila (no,mama mi je kupila) Lorealovo Volumissime x4 in sem jo probala in sem ful zadovoljna;lepo mi jih loči,podalša in da volumen.
Tisto dvojno sm pa tud kupila Double ex. ,ampak je še nism probala.
  • 0

#208 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 09 November 2005 - 08:35 PM

A je že kera sprobala ta novo od Revlona Fabulash??
  • 0

#209 Nadi

Nadi

pametnjakovič

• Root Admin
  • PipPipPip
  • 1921 posts

Posted 09 November 2005 - 08:49 PM

jap, sem probala Revlonovo, sicer poudari trepalnice, ampak ne naredi pa full volumna. Predlagam tistim, ki imajo že narvno bolj goste trepalnice.
  • 0

#210 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 10 November 2005 - 12:00 PM

Sem izjemno zadovoljna nova uporabnica maskare Oriflame Volume 500% ... nimam nobenih pripomb.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#211 pika

pika

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 766 posts
  • Interests:glasba

Posted 10 November 2005 - 07:20 PM

Sm probalaLorealovo dvojno maskaro (double ex.) in mi je totalka zanič.
Ful mi zlep trepalnice, ko nanesm črn del gor.Res ne vem kaj naj-mal je gosta. cry.gif
  • 0

#212 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 16 November 2005 - 06:30 PM

a je ktera ze probala od make up factory? v muellerjih se dobi, pa me zanima kako se obnese npr. ce primerjas z lancome al pa dior
  • 0

#213 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 16 November 2005 - 06:39 PM

A tale Make Up Factory je tudi višji cenovni razred?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#214 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 16 November 2005 - 06:45 PM

Tega sem jaz probala. Cene so kar visoke, ampak je kozmetika izredno kvalitetna. Senčke so odlično pigmentirane, fino mlete in odličnih barv. Pa obstojne. O cenah zdaj ne bi, ker sem jih pozabila, ampak mislim, da so senčke okoli 1500 - 2000 SIT. Ne vem.
Jaz sem si omislila maskaro v barvi, ki trepalnic ne zlepi, jih zelo lepo obarva in sem zelo zadovoljna z njo. Stala je pa nekaj nad 2000 SIT (kar precej). Glosi so v velikih tubah in so po 1600 SIT. Pudri so baje tudi v redu... Skratka, odlična kozmetika.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#215 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 16 November 2005 - 07:05 PM

meni se pa zdi ta kozmetika blazno poceni, glede na osalo kar kupujem. ce primerjas njihovo maskaro z maskaro lancome ali pa dior, kako se izkaze?
  • 0

#216 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 16 November 2005 - 08:22 PM

QUOTE(DiLeMa)
A tale Make Up Factory je tudi višji cenovni razred?

jaz sploh prvič slišim za to znamko.A je že dolgo na trgu?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#217 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 16 November 2005 - 08:32 PM

Nekje en teden je sedaj v Mullerju-je njihova znamka, ampak dražja od Essence in tudi primerneje bolj kvalitetna.
  • 0

#218 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 17 November 2005 - 09:19 AM

QUOTE(rozica)
meni se pa zdi ta kozmetika blazno poceni, glede na osalo kar kupujem. ce primerjas njihovo maskaro z maskaro lancome ali pa dior, kako se izkaze?

Sam res sonchika, ko navajaš cene maskar pa senčk (no te malo manj), sploh ni velik, da bi lahko rekla, da spadajo v višji cenovni razred.
  • 0

#219 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 17 November 2005 - 10:37 AM

No, sej imaš prav. smile.gif Potem bom rekla, da so cene nekje v rangu Loreala. smile.gif
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#220 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 17 November 2005 - 12:06 PM

sonchika, a se spomnes kako se tvoja maskara imenuje?
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users