Jump to content

Photo

Krema / serum za obraz

• Please log in to reply
3504 replies to this topic

#201 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 27 December 2005 - 09:09 PM

QUOTE(sonchika)
Kreme Essentials ne kupuj, ker je slaba. Kupi raje Total Fresh. Tonik pa je Essentials.

Zakaj je slaba? Jaz sem si jo misla kupit, ker jo hvalijo. Kak pa so nasplošno ti izdelki od garniera za obraz?
  • 0

#202 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 27 December 2005 - 10:25 PM

Ni sonchike, kaj boš pa zdej biggrin.gif

Lej, tuki maš sestavine roznega za občutljivo in suho kožo:
Aqua, Glycerin, Rosa Centifolia, Panthenol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Methylparaben, Polyaminopropyl Biguanide, Parfum (B 7944/1).

Tuki pa zelenega za normalno in mešano kožo:
Aqua, Glycerin, Pyrus Malus, Vitis Vinifera, Panthenol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Methylparaben, Polyaminopropyl Biguanide, Parfum (B 5478/3).

Kokr jst mislm, se razlikujeta po tem, da imata različne antioksidante, pa če je tko kokr jst mislm, ma roza enga manj. Drgač pa sej sta oba dobra, nevem zakva tolk kompliciraš. biggrin.gif

Pa še to roza je pomirjujoč, zelen pa poživljajoč biggrin.gif

wink.gif wink.gif wink.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#203 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 27 December 2005 - 11:20 PM

QUOTE(Michelle)
QUOTE(sonchika)
Kreme Essentials ne kupuj, ker je slaba. Kupi raje Total Fresh. Tonik pa je Essentials.

Zakaj je slaba? Jaz sem si jo misla kupit, ker jo hvalijo. Kak pa so nasplošno ti izdelki od garniera za obraz?

men je pa bolš essentials krema kot TF... bolj sede in se ne svetiš tolk po njej.

men je kul.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#204 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 28 December 2005 - 07:20 AM

QUOTE(Michelle)
QUOTE(sonchika)

Slaba je, ker nima AOK.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#205 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 28 December 2005 - 11:20 AM

a lahko katera pove kaksne so kaj kreme biotherm po sestavinah?
  • 0

#206 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 28 December 2005 - 11:29 AM

QUOTE(rozica)
a lahko katera pove kaksne so kaj kreme biotherm po sestavinah?

Se bom tle citirala iz ene druge teme ...

QUOTE(DiLeMa)

Mi je bila pa tudi blazno všeč krema za obraz Biotherm Aquasource (sem dobila za cel koš testerjev) ki mi je v trenutku totalno navlažila kožo, jo fenomenalno napela in zgladila in ji dodala krasen sijaj ... jaz še po nobeni kremi nisem imela tako lepe in mehke kože, vendar pa vse totalno posračka Alcohol Denat na drugem mestu, zato je kljub fenomenalnemu filingu na koži in drugače odličnih sestavinah ne bom kupila.

Drugih Biothermovih proizvodov pa žal ne poznam.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#207 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 28 December 2005 - 06:34 PM

QUOTE(rea)
QUOTE(miss*sixty)
Roza je pomoje za bolj občutljivo in suho kožo. Sestavine mata pomoje podobne, nevem če ima kateri od njih več antioksidantov. Oba sta ql. biggrin.gif

ne,ne,ne!!! vztrajam!!!! sonchikkkkkaaaa mojaaaa,sonchikaaaa naša kje si danes!?!?!?!?!?!?
povej meni/nam.....razlike med riza pa zelenim tonikom po sestavinah/antioskidanti,no?!??!?!?!
pa povej še,če so sestavine total fres kreme za normalno do mešabno kožo pa sestavine total fresh kreme za suho kožo iste!??!?!?!?!

oops.gif wink.gif

Ups, šele zdaj vidim to. smile.gif
Enaka sta tonika. Oba imata po 2 AOK in sta praktično enaka.
Sestava TF za suho in za mešano pa niso iste. Tista za suho kožo je bolj mastna, medtem ko je druga bolj vlažilna.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#208 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 28 December 2005 - 07:07 PM

Jst pa pozimi vedno uporabljam kremico od Nivee biggrin.gif
IPB Image
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#209 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 28 December 2005 - 09:54 PM

QUOTE(TASH)
Jst pa pozimi vedno uporabljam kremico od Nivee biggrin.gif
IPB Image

joj to sm pa tut js mela neki let nazaj smile.gif a je za roke ane? a si tok prjazna pa prepises sestavine v temo sestavine biggrin.gif rabm eno fajn kremo za roke ker mam zadnje cajte ful suhe pa razpokane cry.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#210 MARELICA

MARELICA

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 186 posts
  • Interests:SODOBNA TEHNOLOGIJA, DELO Z LJUDMI...

Posted 30 December 2005 - 05:34 PM

Jaz imam čez dan kremo od borovničk (Oriflame) za poonoči pa Milk Comfort od Avona.
  • 0

#211 soraya

soraya

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 688 posts

Posted 01 January 2006 - 03:35 PM

Zdaj že 2 tedna uporabljam kremo SD za normalno do mastno kožo. Z njo se namažem zjutraj, za ponoči pa imam TF od Garniera. Začeli so se mi pojavljati mozoljčki, tu pa tam kakšen (prej jih nisem imela). A je to mogoče od kreme SD ali pa lahko ta izbruh prepišem samo "zdravi" praznični prehrani? Brala sem, da ima SD eno komedogeno sestavino. Pa je tako huda, da bi vplivala na ta izbruh?
  • 0

#212 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 01 January 2006 - 03:42 PM

QUOTE(soraya)
Zdaj že 2 tedna uporabljam kremo SD za normalno do mastno kožo. Z njo se namažem zjutraj, za ponoči pa imam TF od Garniera. Začeli so se mi pojavljati mozoljčki, tu pa tam kakšen (prej jih nisem imela). A je to mogoče od kreme SD ali pa lahko ta izbruh prepišem samo \"zdravi\" praznični prehrani? Brala sem, da ima SD eno komedogeno sestavino. Pa je tako huda, da bi vplivala na ta izbruh?

Kaj pa če ti mozolje dela TF?? Ker meni jih je ta krema naredila...
  • 0

#213 soraya

soraya

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 688 posts

Posted 01 January 2006 - 03:54 PM

Samo TF baje nima komedogenih stvari, in TF sem uprabljal malce pred SD tudi čaz dan, pa je bilo ok. Mogoče je pa samo prehrana rolleyes.gif
  • 0

#214 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 01 January 2006 - 04:14 PM

QUOTE(soraya)
Samo TF baje nima komedogenih stvari, in TF sem uprabljal malce pred SD tudi čaz dan, pa je bilo ok. Mogoče je pa samo prehrana rolleyes.gif

ajaaa... hmm, potem pa ne vem, ker ne poznam SD, sem pa slišala da kar hvalijo.
Mogoče pa je res prehrana, spremembe v telesu,... Sej veš kakšne smo ženske wink.gif

Upam, da se ti bo uredilo... Poskusi pa prenehati z uporabo SD za nekaj dni pa boš videla, če se bo stanje umirilo in če je res kriva krema.
  • 0

#215 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 01 January 2006 - 04:41 PM

SuperDefense ima komedogeno sestavino precej pozno na seznamu in pomoje nima nobenega efekta. Moje pore so nagnjene k mašenju pa nimam s SuperDefense nobenih problemov.

Bi znalo bit, da je kriva za ta praznični čas značilna hrana ... bolj mastna in bogata.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#216 soraya

soraya

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 688 posts

Posted 01 January 2006 - 04:45 PM

Ok, cool, me je bilo že strah, da mi ta super kremica škoduje. Bom počakal še nekaj časa, da se moje telo očisti teh prazničnih dobrot (no mogočem sem pa res malo pretiravala s sladkarijami - pa kaj morem, če je pa čokolada takoooooooooo dobra laugh.gif )
  • 0

#217 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 01 January 2006 - 04:46 PM

QUOTE(soraya)
Ok, cool, me je bilo že strah, da mi ta super kremica škoduje. Bom počakal še nekaj časa, da se moje telo očisti teh prazničnih dobrot (no mogočem sem pa res malo pretiravala s sladkarijami - pa kaj morem, če je pa čokolada takoooooooooo dobra  :lol: )

ja, sej pomoje smo skoraj vse grešile wink.gif
  • 0

#218 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 01 January 2006 - 05:47 PM

soraya-a ma tf kej uv zaščite?mislm jz se glih ne bi z njo ponoč mazala
rajš bi bla brez kreme čez noč smile.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#219 soraya

soraya

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 688 posts

Posted 01 January 2006 - 05:58 PM

Rea TF nima nič UV zaščite, je pa vlažilna, kar pa jaz sedaj pozimi potrebujem, saj mi suh prostor, kurjava... izsušujejo kožo. Za ponoči je čist cool, pa tudi za čez dan, če ne greš na sonce wink.gif
  • 0

#220 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29871 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 09 January 2006 - 12:58 PM

če me spomin ne vara, je blo nekaj govora, češ, da se kremice garnier TF ne dobi. danes sem jo videla v tuševi drogeriji v lj, stane mal čez 1200.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users