SLOVENIJA - novice, članki, kolumne, blogi, mnenja
Posted 13 June 2011 - 05:58 PM

Posted 13 June 2011 - 06:00 PM

Boljše, da se skidam s foruma, preden bo fail #3.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 13 June 2011 - 06:00 PM

Posted 13 June 2011 - 06:17 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 13 June 2011 - 07:06 PM
vem pa da jo je med drugim pisal tine hribar

Tale pogrutavščina od sds je res fail no

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 13 June 2011 - 07:30 PM

Pa ne morejo ustave kar tako spreminjat, to je praktično državna biblija. Pol bi pa lahko tut Boško Šrot dal predlog spremembe ustave, da se tajkunom odpiše dolge alpa kaj podobnega. Aja, wait, to se itak uredi brez spremembe ustave.

Posted 15 June 2011 - 10:46 AM
Posted 15 June 2011 - 11:20 AM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 15 June 2011 - 10:13 PM
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)
Posted 17 June 2011 - 09:08 AM
Posted 17 June 2011 - 06:58 PM
http://www.facebook.com/oaza.osvezitev
Jaz se te igrice sicer nisem šla, tisti ki pa so se, so ogorčeni, ker bi se naj iskalo flaško, dostopna naj bi bila vsem.
Izkazalo pa se je, da je bilo treba do nekega stanovanja, na katerem je bila nalepka, katero je bilo treba odlepit, spodaj je bila tel. št, katero je bilo treba poklicat, potem so ti odprli vrata v to stanovanje in tam notr je bila esenca.
Je pa zelo sumljivo vse skupaj (tudi meni, ko sem par stvari prebrala). Da je ravno ena iz MB šla čisto po naključju v Piran in odlimala to nalepko... pa čeprav je baje po piranu ogromno ljudi danes iskalo esenco.
Poleg tega je v pravilih pisalo, da mora najditelj prinesti esenco v Radence, na sedež firme, a njo so že tam pričakali in ji ni bilo treba.
Ne vem, no... meni je bedno in sumljivo. Sem vesela, da nisem sodelovala.

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 17 June 2011 - 08:57 PM
A se da kje videt ta DZ? Neki sem najdla, samo ne vem če je to to.
A bo res tako, da bo pač lahko gej partner posvojil biološkega otroka svojega partnerja, a če bo oče tega otroka umrl, ta otrok vseeno ne bo ostal pri tem partnerju, ampak bo šel v rejništvo?

Posted 17 June 2011 - 09:53 PM
Posted 17 June 2011 - 10:47 PM
Jaz bi rekla, da z referendumom.
Tako je.

A bo res tako, da bo pač lahko gej partner posvojil biološkega otroka svojega partnerja, a če bo oče tega otroka umrl, ta otrok vseeno ne bo ostal pri tem partnerju, ampak bo šel v rejništvo?

Sem tudi nekaj podobnega zasledila, ampak moram podrobneje preučiti zakon - in ga tudi bom.
Posted 17 June 2011 - 11:24 PM
Aha, se mi je zdelo, sprašujem neumnosti.
Mogoče bo Cerkev začela zbirat podpise.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 18 June 2011 - 07:50 AM
Cerkev vedno na tak ali drugačen način ''zbira podpise''.
N A G N U S N O !
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 18 June 2011 - 10:02 AM
No, bomo videli, bom pa z veseljem prebrala zakon, in takrat malo več pokomentirala.

Posted 18 June 2011 - 10:15 AM
Ja, to sem tud jaz našla, samo nisem vsega prebrala. Bom počakala na UPB.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users