Jump to content

Photo

Facebook

• Please log in to reply
1917 replies to this topic

#201 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85957 posts

Posted 28 February 2010 - 05:54 PM

biggrin.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#202 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17615 posts

Posted 28 February 2010 - 05:58 PM

QUOTE(Michelle @ 26. 2. 2010 - 13:40) View Post

A res, zakaj pa? A obstaja kako nepisano pravilo, da imamo ljudje okoli 300 znancev, kar je več, je pa že preserancija? Ker jaz sem v časih, ko sem na FB sprejela sam tiste, ki jih poznam, imela gor 800 prijatlov, zdaj jih mam še 1x tolko, ampak to zaradi promocije (pa ne same sebe, da ne bi kdo pomislil).

Sem se malo narobe izrazila, sorry. V mislih sem imela predvsem razne srednješolske avše, za katere se točno ve, da dodajo vsakega drugega, ki jim pride na pot. Ali pa take no, ki jim je res čisto vseeno, kdo jih doda in sprejmejo vse po vrsti.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

• Guests

Posted 28 February 2010 - 09:11 PM

Na FB imam samo tiste prijatelje, ki jih dejansko poznam oz. imam samo enega frenda iz Amerike, s katerim se še nisva videla, sva pa postala prijatelja zaradi psov. laugh.gif
Ne uporabljam aplikacij, ne rešujem kvizov in ne kmetujem (ino kar je še takega).

Sem pa ugotovila, da če ga ne bi uporabljala, ne bi vedela, da so skoraj vse sošolke s faksa in gimnzije rodile ali so noseče blink.gif, ker - roko na srce - so mnoge po študiju odšle nazaj v svoje kraje in se sploh ne vidimo več v živo oz. samo takrat, ko grem jaz v njihov kraj in obratno. Res, zadnjič me je prav šokiralo, ko nekaj časa nisem šla na FB, potem sem pa pri treh videla v profil fotki dojenčke ali pa njih z dojenčkom. Wtf, kdaj, kako? ohmy.gif laugh.gif Nekatere sicer objavijo, da so noseče, druge pa se veselo redijo, rodijo in šele potem vidim. Me je kar malo stisnilo zadnjič ... cry.gif

Aja, še glede jošk - pri meni jih nobena ne razkazuje. tongue.gif
  • 0

#204 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85957 posts

Posted 28 February 2010 - 09:17 PM

QUOTE(Nila @ 28. 2. 2010 - 21:11) View Post
druge pa se veselo redijo

laugh.gif

• 0

― V. Van Gogh

#205 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 February 2010 - 10:53 PM

QUOTE(Nila @ 28. 2. 2010 - 21:11) View Post
Aja, še glede jošk - pri meni jih nobena ne razkazuje. tongue.gif

Ne vem, če ti naj na tem mestu čestitam ali izrečem sožalje. laugh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#206 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85957 posts

Posted 01 March 2010 - 07:05 PM

Kaj je s temi The Sims albumi? Jaz jih sploh ne igram, pa so se mi pojavili. huh.gif

• 0

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 01 March 2010 - 10:54 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 28. 2. 2010 - 22:53) View Post

Ne vem, če ti naj na tem mestu čestitam ali izrečem sožalje. laugh.gif

Mislim, da je prvo bolj na mestu (ako me kdo na tem forumu vsaj malo pozna). laugh.gif
  • 0

#208 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27349 posts

Posted 02 March 2010 - 08:07 AM

is wondering if you can grow marijuana on Farmville then sell it on Mafia Wars?

Ena kolegica na FB laugh.gif
  • 0

#209 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 05 March 2010 - 02:43 PM

En kreten na fbju prodaja koko blink.gif

XY:100gramov kokaina za 3.000eu rab gdo?
odg: čee mii daaš za 2800 boom jst uzeeu ;) hehe*

O. Maj. Gad. huh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

• Guests

Posted 06 March 2010 - 04:55 PM

Debili, res. Eni so res taki biseri...prou vn se mečejo z raznimi "posli"...pol se pa čudijo, ko imajo kr naenkrat preiskavo doma. rolleyes.gif
Sovražim hvatanje pažnje, res.
  • 0

#211 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85957 posts

Posted 11 March 2010 - 09:19 PM

.

Spravi svojo novo iPad,

IPB ImagePrijavite se zdaj za novo iPad tablete Apple! Začasna ponudbo, vas prosimo, naročite zdaj!

Sljovenština jim je jaća strana. lol1.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#212 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27349 posts

Posted 11 March 2010 - 09:23 PM

laugh.gif norci
  • 0

#213 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 14 March 2010 - 08:12 PM

Da je Lesi iz Bosne i Hercegovine, nikad se ne bi vratio kuci laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Meni so te skupine na FB tako smešne, haha, svaka jim čast za take ideje laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#214 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 14 March 2010 - 08:53 PM

Al pa to k zdej krož, prvih 500 fanov k povam nevemkok prijateljev dobi iPhone, a fanov je pa že ene 20k. lol1.gif
  • 0

#215 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 27 March 2010 - 10:46 AM

Skupina:

KLIK

laugh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#216 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27349 posts

Posted 27 March 2010 - 11:27 AM

Fantovi sošolci so za enga nardi fan club laugh.gif mislem sej tega je itak miljon ampak mi je smešno ker ga poznam smile.gif
  • 0

#217 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 31 March 2010 - 12:36 PM

Meni je pa najbolj strašljivo, ko mam kakšno čistko in nekoga zbrišem, pa me ta potem še isti dan doda nazaj blink.gif Like wtf, a skos visi na mojem profilu, da takoj opazi da sem ga odstranla iz prijatlov? huh.gif ermm.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#218 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 31 March 2010 - 07:19 PM

^Jaaa, ali pa dam 3X ignore, ko mi pride friend request (torej ga nimam niti še dodanega), pa mi potem še 500X pošlje request na novo. blink.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#219 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 31 March 2010 - 07:23 PM

Ja, tut to. Če te 3x zavrnem te bom verjetno tut 5ič in 100ič nebom, lol biggrin.gif Folk je čuden.
  • 0

After all this time?

Always.

#220 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 08 April 2010 - 08:36 AM

Ste že vidl to skupino: http://www.facebook.com/home.php#!/pag...51436493?ref=mf
Ta mi je res bolna, človeka ima da bi si naredil seznam kateri od "prijateljev" je včlanjen in se jim v velikem loku izogibal. blink.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users