Predlog za Spletni Forum
Posted 14 December 2006 - 01:43 PM

The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 14 December 2006 - 01:50 PM
a ni bla taista ideja ene dva mesca nazaj čist skritizirana?
Ker ni bila utemeljena. Tle gre pa zdej za dostop do slik, kar se mi zdi pa pametno.
Posted 14 December 2006 - 02:21 PM
Število objav je (čist) glup kriterij. V grobem deluje, samo jaz začnem lahko sedaj šopat v Igra Asocijacij, kaj jem, kaj poslušam, kako se počutim(dobro, slabo), itn., eno ali dvobesedne poste, inv voila, takoj sem na 2.000.
Toliko za razmislek.
Povabila se mi zdijo veliko boljša ideja. In sicer ne samo glede števila objav ampak tudi datum vključitve na forum. Recimo vsaj 6 mesecev, ali nekaj podobnega.
Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 14 December 2006 - 02:43 PM
Povabila se mi zdijo res najprimernejša oblika. Kdor bi ga želel, naj izrazi željo in recimo 3- 5 (v naprej izbranih) oseb naj bi podale mnenje oz. bi "podelile" to čast.
Moje skromno mnenje...
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 14 December 2006 - 02:52 PM
Posted 14 December 2006 - 03:25 PM
Posted 14 December 2006 - 03:26 PM
Posted 14 December 2006 - 03:33 PM

Posted 14 December 2006 - 05:35 PM

Posted 14 December 2006 - 05:39 PM
O tem sem jaz že enkrat ful nazaj pisarila, pa me ni noben jebal pet posto.

No, me veseli za tale kokošji razdelek (sicer ne vem, zakaj takšno stereotipno humoristično poimenovanje, ampak ok, ne bom se spuščala v to) in hm, glede teh kriterijev, kdo naj vidi tole in kdo ne (tako se izognemo precej nadležnemu pojavu, ki je pogost zadnje cajte - poplavi vsemogočnih novink na področju ličenja) - št. objav je še kar ok, ampak se lahko pojavi nevarnost spama (kot je omenil Hsul) - ampak mislim, da je tukaj malo takšnih pacientov, ki bi naštepali 2k postov zgolj zato, da bi nas gledali - čeprav nikoli se ne ve =) in v takšnem primeru se potem ukvarja s vsakim osebkom posebej. =)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 14 December 2006 - 05:42 PM
Posted 14 December 2006 - 05:44 PM
Žaljivo je.

Dans sem feministično razpoložena.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 14 December 2006 - 05:48 PM

Ne se bunit, kokoška moja.

Posted 14 December 2006 - 05:49 PM
Posted 14 December 2006 - 05:52 PM
Tega pa nočemo, ane.

Posted 14 December 2006 - 05:56 PM
Fantu pa pustiš, da te kliče psica in se ti zdi ljubkovalno ... tle pa nisi feministično razpoložena?

Ne se bunit, kokoška moja.

Mislim... fantov dirty talk tukaj pisariš, da te ni sram.

Prav, se bom pomirila, petelinkarica moja pernata, vedno ponosno na najvišjem kupu gnoja.

Posted 14 December 2006 - 05:58 PM
petelinkarica moja pernata, vedno ponosno na najvišjem kupu gnoja.

That's me.

Posted 14 December 2006 - 06:31 PM
Osebno se mi zdi brezveze neke teme, kjer se naših obrazov niti ne vidi (pa tudi če bi se jih - koliko od vas, bi katerega člana/ico zares prepoznalo nekje "na ulici"? Bore malo.) premikat v zasebni del foruma (ni bil še nekaj mesecev nazaj aktualen nek odpor do tega?).
Podpiram idejo, da se reč "skrije" neregistriranim uporabnikom, registrirane pa bi jaz želela čimprej sprejet in pripravit do sodelovanja v katerikoli debati.
Sploh pa se mi zdijo ravno te debate nekako čar našega foruma, nekaj česar drugje na tak način ne vidiš.
Kar mi je tudi prišlo na misel je, da s tem novodošlim onemogočamo objave svojih slik, oz. da se bodo v teh debata začenjali pojavljat eni in isti obrazi (vkolikor se že ne), kar hitro lahko privede do splošne opustitve tega razdelka.
Dobro vem, da se ne gre za nekje 5 članov, ampak ako sem razumela pravilno, naj bi ta del lahko videli člani s po 1000 ali več prispevki + nekatere priljubljene izjeme. Še zmeraj me moti, da nekatera dekleta, ki nimajo kaj več od nekaj ducatov prispevkov ne bodo mogla sodelovat, nekatera ravno v teh debatah sodelujejo najpogosteje.
Saj verjamem da je masi všeč imeti malo t.i. zasebnosti, meni pa se le ne zdi fer, oz. se mi zdi vse skupaj že pretiravanje, madona gre za posnetke oči, ne pa za neke intimne zadeve.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 14 December 2006 - 06:53 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users