Jump to content

Photo

Predlog za Spletni Forum

• Please log in to reply
347 replies to this topic

#201 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 14 December 2006 - 01:43 PM

Jah meni se ne zdi to slaba ideja. Ok pa tist prej o Kokošjem svetu je bla zajebancija (mal mi trga). laugh.gif Sj ne tko, da bi zj to izpadl neki high society pa da bi se zj tle šle, kdo je dovolj kulj, da pride notr - ni to moj point! Da me ne boste napačno razumel. Idejo sem dobila izključno zaradi slik, ki jih pocamo in so vidne vsem, ki imajo kabl do interneta!
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#202 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 14 December 2006 - 01:50 PM

QUOTE(pinga @ 14. 12. 2006 - 13:18) View Post

a ni bla taista ideja ene dva mesca nazaj čist skritizirana?

Ker ni bila utemeljena. Tle gre pa zdej za dostop do slik, kar se mi zdi pa pametno.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#203 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 14 December 2006 - 02:21 PM

Malo brainstorminga z moje strani.

Število objav je (čist) glup kriterij. V grobem deluje, samo jaz začnem lahko sedaj šopat v Igra Asocijacij, kaj jem, kaj poslušam, kako se počutim(dobro, slabo), itn., eno ali dvobesedne poste, inv voila, takoj sem na 2.000.

Toliko za razmislek.

Povabila se mi zdijo veliko boljša ideja. In sicer ne samo glede števila objav ampak tudi datum vključitve na forum. Recimo vsaj 6 mesecev, ali nekaj podobnega.

• 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#204 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 14 December 2006 - 02:43 PM

Se strinjam s Hsulom ... mislim, da je kar nekaj rednih in zvestih forumašev, ki pač ne sodelujejo v temah, kjer se hitro seštevajo poslani posti. In mislim, da to res ne more biti merodajno.

Povabila se mi zdijo res najprimernejša oblika. Kdor bi ga želel, naj izrazi željo in recimo 3- 5 (v naprej izbranih) oseb naj bi podale mnenje oz. bi "podelile" to čast.

Moje skromno mnenje...
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#205 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 14 December 2006 - 02:52 PM

Se strinjam s Hsulom in Kami. Je pa res, da če pogledaš listo 30. članov, ki imajo največ objav je le nekaj izjem, ki sodelujejo samo v temah za nabijanje postov. Tako da predlagam kombinacijo števila postov in povabila. Ko dosežeš določeno število postov imaš možnost, da te povabi npr. 5 naprej izbranih oseb (predlagam tiste, ki najbolj pridno sodelujejo) v VIP kotiček.
  • 0

#206 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 14 December 2006 - 03:25 PM

Saj bo tako. In ne gre za VIP.
  • 0

#207 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 December 2006 - 03:26 PM

Ja, točno tako je tudi domenjeno.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#208 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 14 December 2006 - 03:33 PM

No potem pa tako super. biggrin.gif
  • 0

#209 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 December 2006 - 05:35 PM

Torej, da sedaj napišem končno sporočilo, spet jaz nakladam, se edino meni da. laugh.gif Po vaših predlogih je bil narejen novi razdelek, ki je viden samo članom, ki imajo 1000+ prispevkov, saj jo to nekakšen podforum, kjer se bodo lepile naše osebne slike, za katere ne želimo, da bi jih videli malo sodelujoči člani ali celo neprijavljeni osebki, ki si forum ogledujejo kot gostje. Tja so bile prestavljene tudi teme naših make-upov, naših frizur in seveda tudi naših sob/stanovanj.
  • 0

#210 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 December 2006 - 05:39 PM

O tem sem jaz že enkrat ful nazaj pisarila, pa me ni noben jebal pet posto. IPB Image
No, me veseli za tale kokošji razdelek (sicer ne vem, zakaj takšno stereotipno humoristično poimenovanje, ampak ok, ne bom se spuščala v to) in hm, glede teh kriterijev, kdo naj vidi tole in kdo ne (tako se izognemo precej nadležnemu pojavu, ki je pogost zadnje cajte - poplavi vsemogočnih novink na področju ličenja) - št. objav je še kar ok, ampak se lahko pojavi nevarnost spama (kot je omenil Hsul) - ampak mislim, da je tukaj malo takšnih pacientov, ki bi naštepali 2k postov zgolj zato, da bi nas gledali - čeprav nikoli se ne ve =) in v takšnem primeru se potem ukvarja s vsakim osebkom posebej. =)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#211 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 December 2006 - 05:42 PM

Meni je pa poimenovanje strašno všeč. Da ni neki čist navadno in boring.
  • 0

#212 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 December 2006 - 05:44 PM

Žaljivo je. IPB Image
Dans sem feministično razpoložena.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#213 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 December 2006 - 05:48 PM

Fantu pa pustiš, da te kliče psica in se ti zdi ljubkovalno ... tle pa nisi feministično razpoložena? laugh.gif laugh.gif

Ne se bunit, kokoška moja. tongue.gif
  • 0

#214 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 14 December 2006 - 05:49 PM

A bojo mel petelini tut dostop? =)
  • 0

#215 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 December 2006 - 05:52 PM

Seveda, drugače bi šlo za diskriminacijo moškega spola.

Tega pa nočemo, ane. tongue.gif
  • 0

#216 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 December 2006 - 05:56 PM

QUOTE(DiLeMa @ 14. 12. 2006 - 17:48) View Post

Fantu pa pustiš, da te kliče psica in se ti zdi ljubkovalno ... tle pa nisi feministično razpoložena? laugh.gif laugh.gif

Ne se bunit, kokoška moja. tongue.gif

Mislim... fantov dirty talk tukaj pisariš, da te ni sram. ohmy.gif
Prav, se bom pomirila, petelinkarica moja pernata, vedno ponosno na najvišjem kupu gnoja. IPB Image

• 0

#217 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 December 2006 - 05:58 PM

QUOTE(Jenna @ 14. 12. 2006 - 17:56) View Post

petelinkarica moja pernata, vedno ponosno na najvišjem kupu gnoja. IPB Image

That's me. oops.gif

• 0

#218 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 14 December 2006 - 06:01 PM

QUOTE(DiLeMa @ 14. 12. 2006 - 17:52) View Post

Seveda, drugače bi šlo za diskriminacijo moškega spola.

Tega pa nočemo, ane. tongue.gif

Definitivno da ne! tongue.gif
  • 0

#219 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 14 December 2006 - 06:31 PM

Zsebni del foruma etc:

Osebno se mi zdi brezveze neke teme, kjer se naših obrazov niti ne vidi (pa tudi če bi se jih - koliko od vas, bi katerega člana/ico zares prepoznalo nekje "na ulici"? Bore malo.) premikat v zasebni del foruma (ni bil še nekaj mesecev nazaj aktualen nek odpor do tega?).
Podpiram idejo, da se reč "skrije" neregistriranim uporabnikom, registrirane pa bi jaz želela čimprej sprejet in pripravit do sodelovanja v katerikoli debati.
Sploh pa se mi zdijo ravno te debate nekako čar našega foruma, nekaj česar drugje na tak način ne vidiš.

Kar mi je tudi prišlo na misel je, da s tem novodošlim onemogočamo objave svojih slik, oz. da se bodo v teh debata začenjali pojavljat eni in isti obrazi (vkolikor se že ne), kar hitro lahko privede do splošne opustitve tega razdelka.
Dobro vem, da se ne gre za nekje 5 članov, ampak ako sem razumela pravilno, naj bi ta del lahko videli člani s po 1000 ali več prispevki + nekatere priljubljene izjeme. Še zmeraj me moti, da nekatera dekleta, ki nimajo kaj več od nekaj ducatov prispevkov ne bodo mogla sodelovat, nekatera ravno v teh debatah sodelujejo najpogosteje.

Saj verjamem da je masi všeč imeti malo t.i. zasebnosti, meni pa se le ne zdi fer, oz. se mi zdi vse skupaj že pretiravanje, madona gre za posnetke oči, ne pa za neke intimne zadeve.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#220 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 14 December 2006 - 06:53 PM

a poj uni k majo več k 1000 postov avtomatično loh prebirajo tut te objave, al je treba kšno prošnjo napisat? biggrin.gif
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users