Jump to content

Photo

Bar

• Please log in to reply
809 replies to this topic

#201 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 23 October 2005 - 04:48 PM

Naslednjič bo pomojem Rada "žrtev" . IPB Image
  • 0
Viens, reste ici!

#202 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 23 October 2005 - 05:15 PM

sam more it tale RAda vn k je tok mi zoprna... evil.gif :mumum:
  • 0

#203 katya

katya

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 234 posts

Posted 23 October 2005 - 06:22 PM

sam zanimivo da gredo samo punce ven...pol pa ne bo več zanimivo gledat sam tipe ermm.gif
  • 0

#204 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 23 October 2005 - 06:32 PM

Morda bi Rugelj vedel kaj o njihovih homoseksualnih težnjah povedat? biggrin.gif

(štos na blef, nisem še gledal te zadeve - in mislim ostat pri tem biggrin.gif)
  • 0

#205 fratelica

fratelica

sramežljivec

• Člani
  • 11 posts

Posted 23 October 2005 - 09:44 PM

oh lejck sj si kokos pa na vsaki strani se te najde tako da te ne vidim prvic, napisala pa sem da te osebno ne poznam in nikakor nimam te zelje, ker se ne mislim spuscat na nivo primitivca kot si ti! verjetno si moski biggrin.gif vsaj zgledas tako v obraz, pa ze le-tega popravljas z raznimi programi za obdelavo slik. Sicer pa kot sem ze napisala, ne grem na tvoj nivo, grem nazaj na svojega biggrin.gif P.s: niti pod razno ne zgledas dobro v kopalkah, ce nebi vlekla trebuha toliko noter bi blo verjetno boljse biggrin.gif In prej nisem omenila da izgledas slabo le to da ne govori drugim da so kurbe ce so v hotkah ker si sama veliko slabsa. TO JE BIL POINT TEGA!! No dobro dovolj! Ne mislim se prepirati s teboj! rolleyes.gif cry.gif In prijetno slikanje se naprej :newb:
  • 0

#206 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 23 October 2005 - 09:50 PM

In mi še vedno ne vemo o katerih slikah teče beseda ... twisted.gif
  • 0

#207 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 October 2005 - 10:13 PM

QUOTE(sajk)
(štos na blef, nisem še gledal te zadeve - in mislim ostat pri tem biggrin.gif)

Ja, ponavadi ste tisti, ki ne gledate teh zadev, ravno najbolj informirani ob vsem, kar se dogaja..... in tudi najbolj glasni glede tega. Zanimiv pojav, ni kaj.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#208 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 23 October 2005 - 10:17 PM

Hja - vem kar sem v tejle temi prebral. In nisem prebral vsega. :clown: Torej po definiciji ne morem največ vedet.

Če misliš da pretiravam - TVja sploh ne gledam, ne samo da Bara ne gledam smile.gif Če me zanima si pogledam poročila, to je to. Ampak še od tam zbežim zaradi reklam za vložke in tunino biggrin.gif
  • 0

#209 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 October 2005 - 12:19 AM

.

Saj s svojim postom nisem mislila samo nate (čeprav sem te citirala, hehe). Ampak tudi na folk, ki ga poznam..... jaz priznam, da občasno pogledam, folk okoli mene se zgraža in me izsmeje. In potem vprašam kr tak, če kdo kaj ve, kaj se je dogajalo zadnje čase in so ta glavni - vedo vse do najmanjših detajlov in potem se zagovarjajo s tem, da kao vse to nekje slišijo. Yeah right. Ne vem, kaj je bolj komično in obenem patetično..... samo dejstvo, da to bulijo 24/7 ali to, da delajo nekaj, česar se potem sramujejo.....

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#210 callista

callista

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1498 posts
  • Interests:šport, glasba, zabava

Posted 24 October 2005 - 09:07 AM

Ja, Jenna, se ša čist strinjam s tabo. Jst jih tud poznam ogromno, ki jih trdi, da te oddaje ne gledajo, ampak vseeno vejo povedat več o dogajanju, kot npr. jst, ki jo kdaj pa kdaj pogledam. rolleyes.gif Pa to je vedno tko bilo, in vedno bo, verjetno. Sej pri sanjski ženski je blo isto: vsi so kritiziral vse po vrsti, a gledal so pa vseeno. To mi ni čisto jasno, zakaj to folk počne. rolleyes.gif
  • 0
IPB Image

#211 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 24 October 2005 - 09:15 AM

Če že omenjate - pri sanjski ženski sem gledal samo zadnjo oddajo, sem na obeh forumih toliko flancanja že prebral, da sem šel gledat to čudo biggrin.gif
  • 0

#212 AnYa_r

AnYa_r

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 131 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 24 October 2005 - 10:12 PM

http://rk.avtomobili...opic.php?t=4578
Za vse ki obozujete Almo pojdite na zgornji link pa malo dol zrolajte!
No drugace pa so danes na 24 ur Pop in povedli in pokazali da je par fotk za playboy posnela hmmm.whatever:)
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem, kajti bistvo je očem nevidno!

#213 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 24 October 2005 - 10:13 PM

ja Ažbe tud men najeda... najbl zarad nadutosti (kao da je najboljši... tud če je mal pretirava) in ker imam filing da skoz govori tko kot da je rahlo pod gasom... že itak ima oči take, da bl mal gleda, sam pol pa še govori tko da neki šušla in kot da komaj usta odpira.

prejle, ko sem vidla v oddaji, da je šla Tanja vn pa morm rečt, da se je ful dobr zrihtala (al pa so jih) tko zlikani lasje, fajn make-up - res kul :thumright:
sam je prov da je šla... tolk brezvoljna kot je dostkrat delovala

• 0
Posted Image

#214 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 24 October 2005 - 10:28 PM

joj,sam te slike od alme so pa tud že ble 100 krat povsod ermm.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#215 Ka

Ka

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 628 posts

Posted 25 October 2005 - 02:05 PM

meni tudi Ažbe kr precej najeda. zoperen mi je in grd (kar me v bistvu sploh nebi motlo, če se nebi obnašal, kot da je najlepši).
  • 0

#216 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 25 October 2005 - 05:04 PM

QUOTE(katya)
sam zanimivo da gredo samo punce ven...pol pa ne bo več zanimivo gledat sam tipe ermm.gif

sevea če pičke množično kličejo za dede .. wink.gif
  • 0
La vita senza house musica non e vita
IPB Image
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise

#217 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 25 October 2005 - 05:22 PM

A se vam ni zdel tisti lastnik konjev nekoliko udarjen? :scratch: Ni mi jasno, zakaj jih posoja, če mu gre pa vse na živce.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#218 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 26 October 2005 - 01:48 PM

QUOTE(sonchika)
A se vam ni zdel tisti lastnik konjev nekoliko udarjen? :scratch: Ni mi jasno, zakaj jih posoja, če mu gre pa vse na živce.

ej sonchika, mene je cist nakuru IPB Image
tolk je bil nesramen, da ne moreš verjet. Prvo kar je, folk ki je prišel na zna jahat in se uči. Ne morš človeka za napako tko nadret. Najprej opozoriš... pa itak se da vsako stvar lepo povedat. Ne rečem, če en stalno dela neki kar ne sme... pol ok povzdigneš glas IPB Image. Sam če pa neki delaš narobe, pa ni treba da si kregan zarad tega.

Jst se recimo bojim konjev in Rada je isto rekla, da se jih boji ker so veliki. In un tipo jo je tko s ful nesramnim tonov dobesedno nadrl: " IPB Image Pa kaj se ga bojiš! Jst sem tud večji od tebe in a se me bojiš?"

V oddaji E+ so imel predstavitev tega "Ranča"... imajo baje zdej prispevke od tam. In ta tipo je reku, da je njihov namen, da približajo živali človeku itd. Mislim če ima tako metodo... rolleyes.gif pol res ne vem kolk bo kej uspešen. Aja... pa ful je govoril, kolk živali pomirjajo - ne zgleda, če je on takšna živčna razvalina laugh.gif biggrin.gif . No ok, zgleda da ljudi ne mara. IPB Image

• 0
Posted Image

#219 katjuška

katjuška

sramežljivec

• Člani
  • 10 posts

Posted 26 October 2005 - 05:14 PM

Tud jst sm sam gledala,kakšn živčn človk je to. Najprej neki utruja,da kakšn morš bit s konji, pol se pa tko znaša nad ljudmi..res psiho. Najprej je unga napizdil k se je neki zadrl, sam je pa še hujši. A njega se pa konji ne ustrašjo??? ermm.gif:
  • 0
VSE KAR POČNEŠ,POČNI S SRCEM!

#220 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 26 October 2005 - 06:10 PM

ja,no...sam mišu se pa res ne bi blo treba oglašat s temi konjskimi zvoki in žiucirat konja...čist prou dam temu modelu s konji...mogoče se mu ne bi blo treba tok razpizdit,oz.(treba že,samo ne na tak način) ....k je res smotana tale miš
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users