Jump to content

Photo

Slovenija ima talent

• Please log in to reply
1425 replies to this topic

#201 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 02 May 2010 - 02:23 PM

QUOTE(Brokoli @ 2. 5. 2010 - 14:53) View Post

True, sam če pogledamo UK verzijo, je zmagala plesna skupina pa niso mel nobene zgodbe za sabo (v finalu je bla pa še Susan Boyle, ki je mela zgodbo za sabo).

Ma ne, tut pri njih vem da je bilo neki. Neki v stilu da so bili vsi iz "ghetta", revni, raznoliki, da so se našl skupaj in začel delat neki koristnega, bla bla. biggrin.gif

Ja, jst sm tut od začetka tko mislila. Zakaj se folk, ki je že uveljaven, sem prjavla? Sam če spet pogledamo UK verzijo: zmagovalci so tut mel ful nastopov za sabo, so bli ful dobri.

Ja jst lahko povem primer mojih sošolcev- ja, imajo veliko nastopov, ja, so svetovno znani, AMPAK- kej velik keša v tem še vseen ni. In npr. onadva si ful želita v Ameriko se še dodatno izobraževat, zdej si pa predstavljite da to stane min 3000€ na enega. Onadva sta pa dvojčka, dva, seprav bi njuni starši mogl za to od nekje potegnt 6000€, itak da je težko. In to mi je ful všeč, ker če bi oni zmagal bi tut nagrado porabil za to, da bi se izboljševal, ne pa če zmaga un s 7 otroki da pufe pokrije, če veste kaj mislm. Pa sej to je zdej samo glup primer, hočem samo povedat, da pomojem večina ne bi denarja porabla za to, da bi si nardl kariero, ampak pač za druge stvari.

Se tut strinjam s tem, da kar je una tamala odplesala ni nič takšnega, česar pomojem ne bi zmogel VSAK 12letnik z vsaj najmanjšim kančkom posluha pa tolkimi treningi. Nasprotno se mi za Maestro pa par pevcev zdi, da bi večina lahko vadila še 5x več kot oni, pa ne bi dosegala pol takšnih rezultatov.

Dons gledam, definitivno cool.gif
  • 0

After all this time?

Always.

• Guests

Posted 02 May 2010 - 03:14 PM

QUOTE(ora @ 2. 5. 2010 - 15:17) View Post

Kaj sm pa jaz rekla laugh.gif

slap.gif laugh.gif

Brokoli, ne Ora. oops.gif

biggrin.gif (prej sm pa fahro zajebavala..zdej pa mam...se mi je hitr vrnilo)
  • 0

#203 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17609 posts

Posted 02 May 2010 - 04:47 PM

QUOTE(Brokoli @ 2. 5. 2010 - 14:53) View Post
Aja, pa men ni talent nekdo, ki ima 6 treningov na teden in kar dobro pleše. Vsak, ki ma usaj malo posluha za glasbo/muvanje in trenira 6x na teden, lahko doseže take rezultate (govorim pa za tisto punco, ki je plesala - tat, ki ukrade sliko). Talent mi je npr. tist tip, ki z zvonci musko dela.

True, true. Problem te oddaje je predvsem neodlocenost, kaj se sploh steje pod talent. Tisti tip, ki je oponasal glas iz predfilmov - definitivno je imel talent, namrec tega se preprosto ne mores naucit, pa koliko ljudi ima se tak glas, 1 na 1000 morda. Pa vendar, ni prisel naprej, ker to kao ni talent, ki ga oni iscejo. ermm.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#204 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 02 May 2010 - 06:08 PM

Sem slišala, da je bil kakšne dva tedna nazaj en na videz poznani v oddaji, pa ne vem niti, kako se piše. Mislim, da je anže, metalc, dokaj visok, suh, paž lasje, z obupnim narastkom. Se kateri sanja, kje bi posnetek dobila?
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#205 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 02 May 2010 - 06:40 PM

QUOTE(MLadoLetNa @ 2. 5. 2010 - 19:08) View Post

Sem slišala, da je bil kakšne dva tedna nazaj en na videz poznani v oddaji, pa ne vem niti, kako se piše. Mislim, da je anže, metalc, dokaj visok, suh, paž lasje, z obupnim narastkom. Se kateri sanja, kje bi posnetek dobila?

http://www.facebook....110871008947562

http://talent.24ur.c...mp;video_page=8

http://talent.24ur.c...mp;video_page=8

IPB Image

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#206 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 02 May 2010 - 06:51 PM

Oo, hvala, grem poslušat. Čeprav mi je že na pogled vse skupaj smešno laugh.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#207 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 May 2010 - 07:21 PM

O jebemo sunac, je ta Boštjan antipatičen. To je pa tip moškega, ki jih ne prebavljam.
Že ugašam tv.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#208 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 02 May 2010 - 07:49 PM

Men je mal sluzav.
  • 0

#209 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 02 May 2010 - 07:53 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 2. 5. 2010 - 20:21) View Post

O jebemo sunac, je ta Boštjan antipatičen. To je pa tip moškega, ki jih ne prebavljam.
Že ugašam tv.

Joj, men je že prvič tolk šou na organ. blink.gif Spada v isto skupino, kot Romih.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#210 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 02 May 2010 - 08:18 PM

Men je tudi antipatičen, ampak mi je v današnji oddaji (izmed do zdaj videnih 6) še skoraj najboljši.

Bogi fant z diablom, kako nikakršen je. Nobene karizme, nič.

Tudi trebušna plesalka mi ni bila ne vem kaj. ermm.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#211 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 02 May 2010 - 08:21 PM

Ma ta Boštjan ma še največ šans od teh do zdej, poje res lepo. Sta mi pa tale Poles pa un zraven res fuul huda, največja carja biggrin.gif cool.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#212 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46029 posts

Posted 02 May 2010 - 08:25 PM

Jaz Boštjana raje poslušam kot ga gledam. Tu mi deluje še posebej posiljen.

• 0

#213 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 02 May 2010 - 08:36 PM

Men ima Boštjan dober glas, ampak mi je pa antipatičen, tak nadut mi deluje.

Ostali mi do sedaj niso bili ne vem kaj...
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#214 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 02 May 2010 - 08:38 PM

men gresta pa Poles pa še on drugi klovn ful na živce. čist preveč posiljeno vse skupaj.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#215 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 02 May 2010 - 08:44 PM

ŽONGLER je fuuuuul dober, zakon! thumbup.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#216 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 02 May 2010 - 08:46 PM

Men je pa Jakob ful všeč. Dostkrat tud v mestu, na ulici žonglira. Mu vedno dam kej. smile.gif
  • 0

• Guests

Posted 02 May 2010 - 08:47 PM

Jaz bom morala pa na netu pogledat, ker je fant hotu gledat drug dela nadaljevanke o preprodaji ljudi. (dobra btw).

A se mi splača gledat oddajo spljoh??
  • 0

#218 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 02 May 2010 - 08:48 PM

^^Ojej, to pa res ne. (na žonglerja se nanaša - to ni niti slučajno favoritna točka)

QUOTE(Nincha @ 2. 5. 2010 - 21:21) View Post

Ma ta Boštjan ma še največ šans od teh do zdej, poje res lepo. Sta mi pa tale Poles pa un zraven res fuul huda, največja carja biggrin.gif cool.gif

What she said, oba stavka.

Do zdaj sta mi edina dva všečna Boštjan in Fanika (in ne zato ker je pač to kar je, ampak zato ker ima krasen čist glas, poje mi pa malenkost slabše kot Boštjan.)
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#219 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46029 posts

Posted 02 May 2010 - 08:55 PM

Jakob the žongler mi je bil fajn. Maestro pa so tud ful dobri.
  • 0

#220 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 02 May 2010 - 08:55 PM

Lahko, da so naduti sam plešejo pa plešejo. Kapo dol.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users