True, sam če pogledamo UK verzijo, je zmagala plesna skupina pa niso mel nobene zgodbe za sabo (v finalu je bla pa še Susan Boyle, ki je mela zgodbo za sabo).
Ma ne, tut pri njih vem da je bilo neki. Neki v stilu da so bili vsi iz "ghetta", revni, raznoliki, da so se našl skupaj in začel delat neki koristnega, bla bla.

Ja, jst sm tut od začetka tko mislila. Zakaj se folk, ki je že uveljaven, sem prjavla? Sam če spet pogledamo UK verzijo: zmagovalci so tut mel ful nastopov za sabo, so bli ful dobri.
Ja jst lahko povem primer mojih sošolcev- ja, imajo veliko nastopov, ja, so svetovno znani, AMPAK- kej velik keša v tem še vseen ni. In npr. onadva si ful želita v Ameriko se še dodatno izobraževat, zdej si pa predstavljite da to stane min 3000€ na enega. Onadva sta pa dvojčka, dva, seprav bi njuni starši mogl za to od nekje potegnt 6000€, itak da je težko. In to mi je ful všeč, ker če bi oni zmagal bi tut nagrado porabil za to, da bi se izboljševal, ne pa če zmaga un s 7 otroki da pufe pokrije, če veste kaj mislm. Pa sej to je zdej samo glup primer, hočem samo povedat, da pomojem večina ne bi denarja porabla za to, da bi si nardl kariero, ampak pač za druge stvari.
Se tut strinjam s tem, da kar je una tamala odplesala ni nič takšnega, česar pomojem ne bi zmogel VSAK 12letnik z vsaj najmanjšim kančkom posluha pa tolkimi treningi. Nasprotno se mi za Maestro pa par pevcev zdi, da bi večina lahko vadila še 5x več kot oni, pa ne bi dosegala pol takšnih rezultatov.
Dons gledam, definitivno