Jump to content

Photo

The Body Shop

• Please log in to reply
370 replies to this topic

#201 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 15 January 2012 - 01:27 PM

men je Spiced Vanilla sicer všečen vonj, ampak malo na brezvezno potegne. sem pričakovala mnogo več, po tolikih hvaljenjih. bo za ponucat, se ga bom pa verjetno hitro naveličala. dobila sem 2 shower gela, lip balm in losjon, mandljev BB in kremo za roke.
za maj sprejemam naročila v omejenih količinah. wink.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#202 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 January 2012 - 04:22 PM

Meni je pa vonj te linije čisti orgazem!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#203 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 15 January 2012 - 04:39 PM

Jap, meni tudi!
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#204 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 23 January 2012 - 01:20 PM

Po vsej verjetnosti grem v soboto v Celovec in mogoče tudi v city arkaden, kjer se nahaja tudi TBS, če ima katera kakšno željo.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#205 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 01 February 2012 - 05:36 PM

IPB Image
IPB Image ohmy.gif woot.gif woot.gif
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image

Tole moram OBVEZNO poskusit. woot.gif woot.gif woot.gif
  • 0

#206 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 01 February 2012 - 05:38 PM

Skoraj sem se zadavila od navdušenja, OBVEZNO in NUJNO poročaj o vonju!! w00t2.gif Prosim laugh.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#207 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 01 February 2012 - 05:40 PM

Seveda bom. wink.gif
  • 0

#208 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 01 February 2012 - 05:43 PM

Yumm! ohmy.gif Sem prepričana, da je pristen čokoladast vonj. Komi čakam!
  • 0

#209 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 01 February 2012 - 05:50 PM

ohmy.gif Hudo! thumbup.gif Tole bo moralo dobr dišat! cry.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#210 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 February 2012 - 09:20 PM

Hmmm, jaz pa mislim, da mi tole po vonju ne bi najbolj odgovarjalo.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#211 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 02 February 2012 - 01:20 AM

Torej, nisem mogla da ne bi sla povonjat te nove kolekcije. Vonj je izredno kakavast. Mene je spominjal na Sprunglijeve bomboniere. Nisem cisto prepricana ali mi je vsec kot vonj kozmetike. Definitivno zanimiv, ampak vsaj zame ni ljubezen na prvi voh.
  • 0

#212 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32294 posts

Posted 12 February 2012 - 04:10 PM

QUOTE(Špela @ 2. 11. 2011 - 19:19) View Post

tako mi je žal, da nisem poslušala svetovalca v trgovini, ki mi je rekel, naj kupim 3 mandljeve BB-je, ki je v akciji; kupila sem samo enega. full boljši mi je od karitejevega, bolj mazljiv, ni tok zbit, hitro se vpije in intenzivno vlaži. zna se zgodit, da bom M. zatežila, naj mi še tri kupi, ker mi je fantastičen. thumbup.gif

Špela, jaz sem porabila približno polovico karitejevega, ko sem dobila tvojega mandljevega in zdej uporabljam samo tega, haha laugh.gif
sta mi pa oba BB dobra, vonj mi je mogoče nekoliko ljubši karitejev, ker ima mandljev vsaj na začetku en tak mal umeten priokus...ampak kopalni plašč mi pa noro po njem diši thumbup.gif
meni se sicer zdi, da je učinek približno enak pri obeh, kaj jaz vem, mene še vedno srbijo roke nad komolem in pod rameni in tudi golena imam še vedno nekoliko suha, luskata...pa se mažem skoraj vsak dan ermm.gif

• 0

#213 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85920 posts

Posted 12 February 2012 - 04:59 PM

Hm, jaz se z BBjem mažem vsak dan, pa me koža srbi, zdaj pozimi. Pomoje bi bila kot kuščar, če se ne bi mazala vsakodnevno.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#214 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 01 March 2012 - 11:23 AM

Jaz sem si omislila cokoladni body butter. Mi je precej vsec, čeprav ima tak poseben vonj. Zadnjic ko sem se namazala z njim, sem dobila pripombo da disim kot cokolada. :)
  • 0

#215 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 02 March 2012 - 11:41 AM

Mikavna kolekcija, samo jaz imam tudi pomisleke glede čokoladnega vonja. Mi nekako ne paše kot vonj za telo.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#216 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 02 March 2012 - 01:38 PM

Mene ne gane, se mi upirajo čokoladno dišeči kozmetični izdelki nasploh.
  • 0

#217 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 02 March 2012 - 01:57 PM

Jaz mislim, da je tak love or hate vonj.

Kakorkoli že, jaz sem ga vzljubila. Ampak ga ne uporabljam vsak dan, ker je preveč specifičen in bi se ga lahko prehitro nasičila.
  • 0

#218 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 06 March 2012 - 11:39 AM

Uf, jaz tudi nisem ravno fan čokoladnih vonjev, imam rašji sveže, sadne, pozimi pa kakšno vanilijo, mandelj, med... No, bi šla pa tudi jaz povohat tale vonj! Mogoče v Pragi najdem TBS in grem čekirat :)
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#219 bela

bela

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 377 posts

Posted 04 April 2012 - 11:14 AM

jaz imam shea butter in je res fajn, pa diši tudi, mi ga je dragi kupil v Avstriji :) se mi pa zdi čudno, da Body shopa ni v Sloveniji.
  • 0

#220 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 06 May 2012 - 02:22 PM

Tole me mika...
Posted Image
Posted ImagePosted Image
Posted ImagePosted Image