Jump to content

Photo

IKEA

• Please log in to reply
501 replies to this topic

#201 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26102 posts

Posted 02 September 2010 - 09:34 AM

u ja točn smile.gif po moje si bom tud jst neki takšnega omislila smile.gif
  • 0

#202 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 10 September 2010 - 10:32 PM

a katera ve kako je če online naročiš pohištvo? Koliko stane prevoz?
Slišala sem da če naročiš preko 1000€ stane prevoz do Lj le 50€. Je to res?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#203 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 11 September 2010 - 12:07 PM

če naročiš prek 1k€, je prevoz zastonj. vsaj blo je tko, no.
dons so v centru LJ talal Ikea kataloge. smile.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#204 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 11 September 2010 - 01:06 PM

even better biggrin.gif
hvala, Špela. Bom prej poklicala pa sporočim pol še tuki
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#205 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26102 posts

Posted 13 September 2010 - 06:36 AM

Sem bla v soboto v IKEI v Celovcu... zapravla 588€ wacko.gif

No... nika je zapravla 18€, ostalo pa jaz laugh.gif
  • 0

#206 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 13 September 2010 - 06:49 AM

Kaj si pa kupla? w00t2.gif
  • 0

#207 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26102 posts

Posted 13 September 2010 - 07:20 AM

lučke:
IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image

zavese - neki na takšen princip - 3x tračnice, 6x vodila, 4x za montirat na strop, 5x (pozabla še eno kupit butl.gif), ročka za premikat.... kr naneslo vse skup...
IPB Image

omara in polica za v dnevno:
IPB Image IPB ImageIPB Image

omara za kopalnico in 2x vratca, špegu za na steno:
IPB Image IPB Image

IPB Image

za laptop (tud za brata):
IPB Image IPB Image IPB Image

pa ne vem...marmornat možnar, lonček za bištek, dila za rezat, žarnice za luči, žagica za rezat vodila pri zavesah, špegu iz 4 kosov (pač montiraš po želji), tista stvar za zataknit na vrata, da potem lahko obesiš obleke...pa zihr sem še kej pozabila smile.gif

• 0

#208 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 13 September 2010 - 07:27 AM

Kul biggrin.gif
Jst sem učer kuhno zrisala na ikeini strani, ful je čedna happy.gif
  • 0

#209 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18460 posts

Posted 13 September 2010 - 07:53 AM

Ikea ima kul skandinavski dizajn, okej, samo mi je to včasih preveč omejujoče, ker človek rabi tudi kake druge, močnejše barve. Odkril sem http://www.maisonsdumonde.com . Trgovina je v okolici Udin, zdaj je še ena v Mestrah (pred Benetkami). Cene so kar razumne, tapetniške štofe in zavese lahko kupimo tudi v Ljubljani. Če so na 50% skontu je to zelo ugodna varianta. twisted.gif Zakaj mi ne rata vstavit link kot je treba. ermm.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#210 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 13 September 2010 - 08:00 AM

Kaj? woot.gif A šit ni izpadla dobra fora laugh.gif

http://www.maisonsdumonde.com
  • 0

#211 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 13 September 2010 - 08:02 AM

Errol. link ne dela, dej še enkrat prilep.
Men je ikea fajn, imaš pa prav, barv ni kar je malo moteče. Ravno zato ne bi vzela vseh dodatkov za dom tam.Imam pa rada svetlo pohištvo.
  • 0

#212 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26102 posts

Posted 13 September 2010 - 08:06 AM

za zavese bi pri nas dala veliko več, kot sem dala v IKEI...pa še po mojem okusu so biggrin.gif
  • 0

#213 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 13 September 2010 - 08:08 AM

Meni je zelo všeč vse kar si kupila, Anč.
  • 0

#214 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26102 posts

Posted 13 September 2010 - 08:08 AM

tnx wink.gif
  • 0

• Guests

Posted 13 September 2010 - 08:11 AM

Ančka, koliko si se pa kaj skeširala za vse tole v zvezi zavesami. Jaz bi imela tudi take panelne. Mi izgledajo veliko lepše od tistih klasičnih.
  • 0

#216 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26102 posts

Posted 13 September 2010 - 08:23 AM

za 3,15m sem morala vzet 3 vodila (po 140cm), 4x nastavke za montažo na strop - montiraš na 140cm razdalje, 6x nastavke za zavese (pač to da teče po vodilih + utež za dno), 1x palčka za premikanje zaves (da jih ne zamažeš), 5x zavesa (po 60cm širine, 300cm dolžine (odrežeš na željeno)) - budala sem 1 premalo kupila butl.gif --> vse skup je pršlo 167€ (+ 12€ za tisto, k sem jo pozabila kupit).

aja pa še žagico za krajšanje vodil sem vzela - 5€
  • 0

#217 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 13 September 2010 - 05:27 PM

Tole mizico za leptop si bom jst tut vzela. Nisem pa vedla, da majo tut torbico. Kok se ji pa reče?

QUOTE(Frčica @ 13. 9. 2010 - 8:27) View Post

Kul biggrin.gif
Jst sem učer kuhno zrisala na ikeini strani, ful je čedna happy.gif

Dej prosim prlep, me ful zanima. smile.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#218 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 13 September 2010 - 07:34 PM

Dragica, kako pa to nardim? oops.gif
Če mi sporočiš mail bi pa znala biggrin.gif
  • 0

#219 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26102 posts

Posted 14 September 2010 - 06:47 AM

QUOTE(Dragica @ 13. 9. 2010 - 18:27) View Post

Tole mizico za leptop si bom jst tut vzela. Nisem pa vedla, da majo tut torbico. Kok se ji pa reče? smile.gif

Tam so bile pri IKEA FAMILY.

- tista velika je UPPTÄCKA Laptoptasche - 29,99€ (oziroma 19.99€ za imetnike IKEA FAMILY kartice). Obstajajo 3 barve - črna, flourescentno zelena in temno roza.
- mala je UPPTÄCKA Aktentasche (primerna za laptop do 15") - 24,99€ (oziroma 14.99€ za imetnike IKEA FAMILY kartice). Baje obstaja tudi roza, imeli so samo črne.

Majo pa tud še ruzake in torbe na koleščkih, pa neke Vochenende tasche (ogromna torba)... (KLIK)

Sem že sestavla samostoječe lučke....pa včeraj sem imela preveč časa in sem sestavila taveliko omaro. Ful lepo izgleda wub.gif

Btw - a bo šla katera kmalu v IKEO? Jst sem pozabila 1 zaveso kupit biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#220 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 14 September 2010 - 07:25 AM

Jst grem skor 100% v soboto v Celovc smile.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users