Jaz imam ene sorodnike, ki kar naprej pijejo zelenjavne smoothieje (ne vem, če še, so bolniki in hipohondri pa imajo mogoče zdaj kak drug projekt) in notri dajejo VSE. Tudi liste raznih cvetač, brokolijev, kar se ponavadi odstrani in vrže stran. Banana tako ali tako nevtralizira vsak okus.

Smoothie
Posted 28 March 2013 - 09:18 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 28 March 2013 - 10:14 AM
Jaz dajem špinačo, peteršilj, koprive.
Posted 28 March 2013 - 10:16 AM
Jaz imam smoothie ful rada, ampak se ne morem pripravit do tega, da bi dajala notri zelenjavo. Zame so smothie samo za sadje in orescke, semena.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 28 March 2013 - 10:17 AM

After all this time?
Always.
Posted 28 March 2013 - 10:18 AM
Meni naredijo čudovit okus.
Posted 28 March 2013 - 10:31 AM
Tudi listi svežega zelja gredo lahko noter. Samo mora biti domače neškropljeno. Samo to bi itak bilo priporočljivo za vso zelenjavo in sadje, ki gre v smoothije. Ko kuhaš se vseeno prekuha, tu pa surovo ješ.
Ja, peteršilj je zelo dobra zadeva za smoothije! Komaj čakam, da bo
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 28 March 2013 - 10:33 AM
Skropiva se nic ne prekuhajo
Se ena ful dobra kombinacija: mango, pomaranca, cili.
Posted 28 March 2013 - 10:36 AM
Škoda.
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 28 March 2013 - 11:41 AM
Uaaa, same zakon kombinacije. Jaz sem ravno pred dnevi začela razmišljat katero zeleno zelenjavo bi dala v smoothie, pa mi je na pamet padla samo solata in špinača. Peteršilja si ne upam, ker mi v večjih količinah pusti premočen okus.
Si moram zapisat.
A je ful razlika med blenderjem in paličnim mešalnikom, ko delaš smoothije? Kaj pa tist sekljalnik k ga dobiš zraven paličnega?
Posted 28 March 2013 - 11:47 AM
Jaz vedno delam v tistem sekljalniku. Pride super.
Posted 28 March 2013 - 11:53 AM
Uaaa, same zakon kombinacije. Jaz sem ravno pred dnevi začela razmišljat katero zeleno zelenjavo bi dala v smoothie, pa mi je na pamet padla samo solata in špinača. Peteršilja si ne upam, ker mi v večjih količinah pusti premočen okus.
Banane precej ublazijo okus, bos videla. Vseeno ga pa ni treba notri dajat v kolicinah primernih za solato .
Posted 28 March 2013 - 11:57 AM
Hvala Anouk in Ančka
Se mi zdi neumno kupovat blender, če je palični kul ali pa tisti sekljalnik.
Posted 28 March 2013 - 05:44 PM
Jaz sem precej časa uporabljala paličnega, pa se mi je pokvaril, ker je bil preobremenjen, nisem mogla npr. neolupljenih jabolk ali karkoli tršega miksat. Zdaj imam blender in ni problema.
Sem pa tudi jaz govorila, da mi na kraj pameti ne pade, da bi dajala zelenjavo noter, pa zdaj veselo mečem različno zelenje zraven, pa ingver.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 28 March 2013 - 05:55 PM
Ja jabolko je kar izziv zmiksat s paličnim. Moraš imeti obvezno kakšno tekočino ali pa bolj mehko sadje zraven. Samega bolj težko. A si imela plastičnega?
Posted 28 March 2013 - 05:57 PM
Kovinskega, ampak važno je itak samo rezilo. -)
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 28 March 2013 - 06:05 PM
To itak...
Posted 28 March 2013 - 06:18 PM
Jaz dam notri blitvo, špinačo, pesine liste, grah.... skupaj z ananasom ali banano je ful okusno.
Posted 02 April 2013 - 01:07 PM
Jaz sem bila na delavnici presne hrane in je bila zelo zanimiva kombinacija alg in sadja, res pride zanimiv okus.
Posted 06 April 2013 - 11:45 AM
Kakšne smoothie-makerje uporabljate, kako močan mora biti? Gledam malo po spletu, samo se ful ne spoznam na to.
Rabila bi nekaj poceni in enostavnega, samo zase. A bi bil tale v redu? KLIK
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 06 April 2013 - 11:59 AM
Ja, čisto kul je.
Jaz imam tega, je že kar precej star, ampak je super.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users