Komentarji / naše recenzije FILMOV
Posted 11 August 2005 - 11:22 AM
Jaz od romantičnih komedij vedno zelo malo pričakujem, zato nisem bila razočarana, pozitivno presenečena pa tudi ne.
Če ga greste gledat, se boste nasmejali parim res dobrim foram.
Če pa ga ne greste, pa ne boste čisto nič zamudili.
Tako da ljubiteljem takih komedij ga priporočam, ostalim pa: raje si izberite kaj drugega.
Vsebina nič zapletena in predvidljiv razplet,....
Upam, da sem vam kaj pomagala pri odločitvi.
LP
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 11 August 2005 - 04:59 PM
Me pa vseen zanima kako Nicol miga z noskom

Posted 17 August 2005 - 07:04 AM

Med vikendom sem šla še gledat Tašča da te kap.
Meni osebno film bolj vseč od čarovnice...imeli več dobrih for. Je pa res, da spet nič nepričakovanega.
Tako da tisti ki izbirate, predlagam Taščo (pa še tip je full boljši not

Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 18 August 2005 - 12:10 PM

aja, pa puncka za miljon dolarjev..
Posted 18 August 2005 - 08:03 PM
Posted 21 August 2005 - 01:00 PM
Prav kakšno grozljivko pa priporočam... hm, The Shining, Oodishon aka Audition, Janghwa, Hongryeon aka A Tale of Two Sisters. Zaenkrat bo dovolj.
Se 100% strinjam, super filmi, še posebej A Tale Of Two Sisters, čudovit film.
Posted 21 August 2005 - 03:52 PM
luškan film, priporočam.
Pa Dear Wendy tudi priporočam.
Posted 21 August 2005 - 04:24 PM
Posted 25 August 2005 - 02:21 PM
pogledala sem My summer of love. neka dekliška poletna dogodivščina.In zanimiv naglas

Posted 28 August 2005 - 05:21 PM

Posted 28 August 2005 - 05:26 PM
pa kaj te bejbe tia nje in Meg Rayn res mislijo, da se je za njih čas ustavil??
no, priporočam pa...morda kak starejši slovenski film.
Je katera gledala Slepilo?
Posted 28 August 2005 - 05:31 PM
Po ogledu trailerja me niti malo ne mika. Spet mamila in kurbarija. Kao ful uau in tabu. Bullshit. Kaj se naši niso sposobni dotaknit nobene druge tematike kot teh prej dveh omenjenih? Ali pa to, žal, najbolj pali?!
Priporočam film Onibaba.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 28 August 2005 - 05:34 PM
Ga imam pravkar v načrtu za gledanje.

Posted 28 August 2005 - 05:39 PM
Ga imam pravkar v načrtu za gledanje.

Pohvaljena.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 28 August 2005 - 05:39 PM
Po ogledu trailerja me niti malo ne mika. Spet mamila in kurbarija. Kao ful uau in tabu. Bullshit. Kaj se naši niso sposobni dotaknit nobene druge tematike kot teh prej dveh omenjenih? Ali pa to, žal, najbolj pali?!
Priporočam film Onibaba.
nimam pojma zakaj se gre v slepilu(razen teh đankrjev, ki jih imam itak čez glavo).
pa ima film še kako drugo poanto? Al so te nagrade, al kar je dobil bolj vzgojno izobraževalne narave? (če je zgolj to, pol klinc pa podpora slo filmu

Posted 28 August 2005 - 11:41 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 30 August 2005 - 09:22 AM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 31 August 2005 - 08:05 AM
G
Posted 31 August 2005 - 08:23 AM

Posted 31 August 2005 - 08:30 AM
Ko je šel domov, ga je na stopnicah ustavil novinar, da bi pisal zgodbo o njem in se je strinjal - na koncu se je pa novinar spremenil v hudiča (kao, hec mora biti). Nekaj takega.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users