A mogoče katera ve, ali je Sava primerna za kopanje? Proti Zasavju?

Slovenija
Posted 02 August 2013 - 12:52 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 02 August 2013 - 01:16 PM
Barbarina, hvala za tole.
Kami, Logarska itak. Noge si lahko pa ohladite v Savinji.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 02 August 2013 - 01:24 PM
V Iškem je dostikrat taka vrsta, da spuščajo notri ljudi. Pa še za plačat je parking po novem. Pa neka podobna klientela je zdaj tam kot na Zbilju (ali Šmarni)
Sicer pa Kranjska (pa mogoče ne ravno Tamar, ker je precej sončna pot), Bovec, Tolmin, Nadiža, Bohinj, Idrijca (je M prilepila sliko v kokošnjak), Pekel pri Borovnici, Kamp Šobec pri Bledu (imajo kopališče in igrala).
Pekel
Šobec
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 02 August 2013 - 02:00 PM
Hvala Podgana! super si!
_M_ me je že kupila s svojo sliko in bi res znali tja skočit. Ostalo pa sem si napisala, če se premislimo!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 02 August 2013 - 10:05 PM
Jaz sem pa ravno v zadnjem času ful navijala za Iški Vintgar, sem bila pred leti in je res prekrasno. Nič potem.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 05 August 2013 - 08:30 AM
No, odločili smo se za Idrijco in je bilo super!
Okolica je lepo urejena, je hladneje in res smo uživali - sigurno se še vrnemo!
Včeraj smo bili v Kamniški Bistrici, kjer tudi ni bilo slabo.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 05 August 2013 - 05:40 PM
Naslednjič pojdite e pa v Pekel. Ni predaleč, je ful lepo, pa tud za otroke bo do ene 5. slapa komot za hodit. Je pot v senci, pa zaradi vode bo dosti hladneje .
Posted 05 August 2013 - 06:07 PM
Ja, ampak je treba pazit in se kvalitetno obut. V zadnjem mesecu sta dva človeka padla in se ubila, klini so tudi malo zastareli...
Posted 06 August 2013 - 06:42 AM
Frida, a res?
Jaz sem bila samo enkrat tam, mi je bilo ful všeč. Voda je pa res za ohladit se.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 06 August 2013 - 06:44 AM
Res ja. Jaz sem bila stokrat tam in je res super. Tisti tolmuni so zakon, treba je pazit če plezaš gor do slapov. Meni je bilo ponavadi čisto dovolj, če sem šla samo do prvega slapa, kamor greš lahko v šlapah.
Posted 09 August 2013 - 01:11 PM
Še malo slik Krnskega jezera, saj jih nikoli ni preveč. Upam, da niso prevelike.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 09 August 2013 - 10:19 PM
Tam je res milina. Ne, takih slik ni nikoli preveč.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 10 August 2013 - 12:20 AM
Ful lepo. Pozabljam kako raznolika in čudovita je naša Slovenija.
Posted 10 August 2013 - 09:43 AM
Res je, prava milina. Edino ljudje se v gorah ne znajo ravno obnašat, na takem kraju kjer je vse spokojno, pač ni prostor za ogromen piknik in kričanje.... ljudje pridemo tja, da bi uživali v miru, tišini, ob opazovanju veličastne narave. Drugače pa, kot veste, vzpon do tja ni ravno zahteven, traja približno 2 uri, hodiš večinoma po senci, in do vrha lahko prideš tudi v telovadnih copatih in brez palic. Kasneje dodam še več slik.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 10 August 2013 - 03:31 PM
Še malo alpske flore.
Posted 10 August 2013 - 07:43 PM
Si šla do konca na Krn?
Posted 10 August 2013 - 08:19 PM
Jaz ne, starši. (sem mami ukradla sliko)
Posted 12 August 2013 - 06:28 AM
Je bila katera pri Zapotoških Slapovih? Oziroma iščem kakšen predlog, Boka je ena opcija, tudi.
Posted 13 August 2013 - 12:31 PM
Sodelavka, ki je iz teh koncev, je omenila, da je lepo tudi pri Rabeljskem jezeru in baje si iz Bovca dosti hitro pri jezeru...
OK, zdaj je še mene navdušilo, da bi šla v četrtek tja na izlet...
Posted 18 August 2013 - 06:35 PM
Danes sva šla skupaj z mojimi starši v sotesko Vintgar na Bled. Vstopnina je skromne 4€ in je namenjena vzdrževanju poti, ki vodi skozi sotesko. Pot je dolga 1600m in se konča (ali začne) s 13m slapom Šum. Skratka - pot je možno začeti z dveh koncev - mi smo šli z blejskega. Pot je zelo lepo urejena, varna in primerna za vsakogar. V soteski zna zgodaj zjutraj tudi malce zahladiti
Gužve je bilo ful - Nemci, Italijani, Izraelci, Madžari, Nizozemci... ni da ni. Na trenutke je bilo malce moteče, ker se pač srečuješ na tej ozki potki, ampak lepota naokoli vse odtehta
Še par fotk:
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users