Jump to content

Photo

Toniki

• Please log in to reply
647 replies to this topic

#201 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17586 posts

Posted 20 November 2006 - 02:36 PM

QUOTE(pika @ 20. 11. 2006 - 11:52) View Post

Jaz sem si pa ponovno kupila novo zalogo tonika Cera di cupra-se kar ne moramločit od njega

Mene pa ni kaj prida navdušil. Sj navlaži pa to, ampak je z Garnierjevim neprimerljiv.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#202 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32277 posts

Posted 20 November 2006 - 07:16 PM

Moje mnenje je pa glih obratno..
Garnier mi ne paše neki ful...Cera mi je ful boljši, bolj bogat se mi zdi, da je...
  • 0

#203 pika

pika

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 766 posts
  • Interests:glasba

Posted 20 November 2006 - 08:31 PM

Tudi mene Garnier ni prepričal.Sem imela občutek kot da se bi "namazala" navadno vodo.Pri Cera di cupri pa mam ful dober filing, isto kot _M_
Sicer pa smo si različni
  • 0
Spusti sonce v srce

#204 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17586 posts

Posted 26 December 2006 - 09:00 PM

Malo čekirajte tonika iz nove Afroditine linije... Se mi ne zdita slaba po sestavinah, sploh tisti za suho kožo.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#205 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32277 posts

Posted 26 December 2006 - 09:27 PM

Aja, a ima novo linijo Afrodita?
jst imam en tonik od nje, za suho in občutljivo kožo...
  • 0

#206 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17586 posts

Posted 26 December 2006 - 09:49 PM

Mislim, eni novi izdelki so ven pršli...

Čiščenje je vsekakor prvi in osnovni korak do lepe in zdrave kože. Je predpogoj, da sploh lahko začnemo z nego. V Kozmetiki Afrodita smo v ta namen zasnovali povsem novo čistilno linijo CLEAN PHASE, ki je namenjena čiščenju različnih vrst kože, kot na primer Čistilno mleko Soft in Tonik brez alkohola Soft za suho, zrelo in občutljivo kožo, Čistilno peno, Mleko in Tonik brez alkohola za normalno do mastno kožo ter Peeling za vse tipe kože. S čiščenjem obraza, vratu in dekolteja temeljito odstranite vse nečistoče, kožo pomirite in navlažite ter ji daste lep tonus. Šele po tako temeljitem čiščenju bo koža pripravljena na maksimalen sprejem aktivnih snovi iz izdelkov, ki jih boste uporabljali v nadaljnji negi.

IPB Image
  • 0

Bill Bullard

#207 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85874 posts

Posted 27 December 2006 - 10:44 PM

Par stvari je še ocenjenih.
In mami poroča, da je tonik za suho kožo super. biggrin.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#208 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32277 posts

Posted 27 December 2006 - 10:46 PM

ja sm ga dans gledala, sam stane jurja, pa nism kupla, ker imam še dva doma za porabit do konca
  • 0

#209 miSSka

miSSka

sramežljivec

• Člani
  • 32 posts

Posted 19 January 2007 - 05:42 PM

Je katera že uporabljala Neutrogenin tonik Visibly clear? Js sm si zadnjič kupila kremo Visibly clear in mi je svetovna, tako da sedaj premišljujem še o toniku..lp
  • 0

#210 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3354 posts

Posted 20 January 2007 - 01:03 PM

jaz imam zej v načrtu kupit tonik od nivee visage young ker mam od te firme že gel za čiščenje kože ki mi je nenormalno izboljšal kožo
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#211 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 21 January 2007 - 12:37 PM

Nivea visage tonik je brezvezen. Sama kemija. Če želiš matirajoč tonik za mastno kožo, si kupi v Müllerju AOK - zelenega.
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

#212 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3354 posts

Posted 27 January 2007 - 09:20 AM

matirajoč tonik?? A ni namen tonika ravno vlaženje, ne pa matiranje...
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#213 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17586 posts

Posted 27 January 2007 - 10:20 AM

Jaz tudi težko verjamem, da bi tonik lahko matiral. Saj je vendar tekočina. hmm.gif
  • 0

Bill Bullard

#214 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 30 January 2007 - 08:53 PM

Ja je naloga vlaženje. Ampak meni naredijo nekateri tako lepljivo plast čez. Danes sem si kupila schellerjevega z grenivko. Bomo videli kako se bo obnesel.
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

#215 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 30 January 2007 - 09:19 PM

z tonikom ostranimo ostanke umazanije na koži po čiščenju, učvrstimo površino kože in stisnemo razširjene pore.
  • 0

#216 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 30 January 2007 - 09:29 PM

QUOTE(besweety_inside @ 30. 1. 2007 - 21:19) View Post

z tonikom ostranimo ostanke umazanije na koži po čiščenju, učvrstimo površino kože in stisnemo razširjene pore.

si nism mogla pomagat ... laugh.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#217 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 31 January 2007 - 04:05 PM

Jaz sem pa čisto navdušena z oljčnim tonikom od L'Occitane in ga ne menjam več za nobenega drugega. Tako krasno (pa ne preveč) mi nahrani kožo, lahko ga kar samostojno uporabljam, pa tako lepo diši, da ne omenjam nadpovprečne sestave. Mmm.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#218 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 31 January 2007 - 04:25 PM

QUOTE(Zlobica @ 30. 1. 2007 - 21:29) View Post

si nism mogla pomagat ... laugh.gif

ne kapiram v čem je finta? rolleyes.gif
  • 0

#219 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 31 January 2007 - 04:27 PM

kao S tonikom...
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#220 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 31 January 2007 - 04:54 PM

oops.gif smile.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users