Jump to content

Photo

Kaj trenutno krasi vaše nohte?

• Please log in to reply
2361 replies to this topic

#201 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4146 posts

Posted 18 December 2005 - 07:56 PM

fingrsova francoska manikura kot ponavadi...
  • 0

#202 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 31 December 2005 - 01:22 AM

.
Na nogah temno moder lak Jade in nadlak ArtDeco, na rokah podlak Miss Sporty + črn lak Miss Sporty + nadlak ArtDeco.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#203 urša

urša

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 943 posts

Posted 31 December 2005 - 01:26 AM

nič
  • 0
KDOR HOČE VIDETI, MORA GLEDATI S SRCEM. BISTVO JE OČEM NEVIDNO.
user posted image user posted image

#204 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 31 December 2005 - 12:37 PM

[quote=Jenna].
Na nogah temno moder lak Jade in nadlak ArtDeco, na rokah podlak Miss Sporty + črn lak Miss Sporty + nadlak ArtDeco.

.

zakaj je dobr da maš podlak, nadlak in navadn lak?? blink.gif blink.gif
a je ta črn dobr?al se skoz kruš pa to??
ermm.gif biggrin.gif
  • 0
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

#205 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 31 December 2005 - 12:43 PM

[quote=kristy][quote=Jenna].

.

zakaj je dobr da maš podlak, nadlak in navadn lak?? blink.gif blink.gif
a je ta črn dobr?al se skoz kruš pa to??
ermm.gif biggrin.gif[/quote]

podlake je zaželjen, pri temnih lakih skorajda nujen, ker nekak obvaruje noht pred porumenitvijo. nadlak pa je zgolj zaradi daljše obstojnosti laka.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#206 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 31 December 2005 - 12:50 PM

Moje nohte krasi podlak manhattan, baby pink lak maybelline, nadlak essence z bleščicami...
  • 0

#207 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 31 December 2005 - 03:24 PM

aha princeska hvala za razlago!!
ampak še zmeri me pa zanima če je ta od miss sporty lak obstojen?? biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Not even talk.
You're not alone.

#208 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 31 December 2005 - 03:52 PM

QUOTE(kristy)
ampak še zmeri me pa zanima če je ta od miss sporty lak obstojen?? biggrin.gif biggrin.gif

men se zdi, da je no... ni tok slab kokr je pocen. če daš še nadlak bo pa zihr zdržal dobr.
  • 0

#209 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4146 posts

Posted 31 December 2005 - 04:52 PM

No jaz mam pa na sveže narejeno francosko manikuro z nalepkicami od Fingrsa...in lpo prie..samo meni se na koncih odlepujejo evil.gif
  • 0

#210 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 31 December 2005 - 04:59 PM

Trenutno imam svetlo vijoličen kremni lak od Avona..
  • 0
Viens, reste ici!

#211 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 31 December 2005 - 05:08 PM

QUOTE(bellini)
No jaz mam pa na sveže narejeno francosko manikuro z nalepkicami od Fingrsa...in lpo prie..samo meni se na koncih odlepujejo evil.gif

a so teb te kul??ker jst sm si zdej ta set kupla, sam nism še sprobala... zdej sm mela kr neki od she pa je blo totalno slabo.
  • 0

#212 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4146 posts

Posted 31 December 2005 - 06:27 PM

QUOTE(Princeska)
QUOTE(bellini)

a so teb te kul??ker jst sm si zdej ta set kupla, sam nism še sprobala... zdej sm mela kr neki od she pa je blo totalno slabo.

Ja meni je zelo lepo na nohtih...so res nekaj posebnega...samo pri meni je problem, da nisem počakala,da se lak posuši in se niso vredu prijele al kaj..bomo videli kak bo zdaj gor držalo wink.gif
  • 0

#213 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 31 December 2005 - 06:30 PM

Deborah pastelni utrjevalec z ekstraktom bambusa.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#214 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 31 December 2005 - 06:31 PM

js mam pa nedokončano nalakirane nohte in morm še drugo roko namazat dokonca s črnim lakom!! oops.gif oops.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Not even talk.
You're not alone.

#215 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 31 December 2005 - 10:01 PM

Trenutno mi nohtke krasi L´oreal chrome shine lak, ponavadi pa kakšen brezbarven lak pa manhattan bela barvica za pod nohte
  • 0

#216 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 January 2006 - 01:57 AM

QUOTE(Princeska)
QUOTE(kristy)
men se zdi, da je no... ni tok slab kokr je pocen. če daš še nadlak bo pa zihr zdržal dobr.

Jaz sem bla tudi sprva skeptična okoli teh njihovih lakov za nohte in mi je skos hodil po glavi tisti rek, ki kar drži 'malo denarja, malo muzike', ampak za te lake to ne drži (tukaj je vmesen rek 'izjema potrjuje pravilo' biggrin.gif ) - silno so obstojni, super se nanašajo in dolgo zdržijo (mislim v pakungi - se ne posušijo ali pa ne ratajo neki gosti in čudni). Cena je zato kar smešna.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#217 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 02 January 2006 - 02:36 AM

moje nohte pa krasi na pol odškrtnjen prozoren lak biggrin.gif biggrin.gif smile.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#218 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 02 January 2006 - 12:16 PM

[quote=Princeska][quote=bellini]No jaz mam pa na sveže narejeno francosko manikuro z nalepkicami od Fingrsa...in lpo prie..samo meni se na koncih odlepujejo evil.gif[/quote]

Ma ja, jaz sem tudi imela od s-he in mi je blo šit. Od Fingrsa pa je podobno...nevem...
  • 0
Viens, reste ici!

#219 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 02 January 2006 - 12:18 PM

Meni ima ša S-he krasne lake za nohte.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#220 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 02 January 2006 - 12:33 PM

DiLeMa me govorimo o nalepkah za francosko manikuro hehe. S-he pa meni tudi ful vredu lake!
  • 0
Viens, reste ici!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users