Jump to content

Photo

Parlamentarne volitve 2008

• Please log in to reply
497 replies to this topic

#201 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 September 2008 - 05:14 PM

Ja, žalostno, a resnično. wacko.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#202 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 18 September 2008 - 05:15 PM

Jah, medijem se gre pa za branost in prodajo a ne. Pa je treba določene novice napihnit da pritegnejo bralce.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#203 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 18 September 2008 - 07:56 PM

Gremo mal napovedat kaj bo v nedeljo.

Jst rečem:

SD
SDS
Zares
LDS
SNS
Lipa
Desus
SLS
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#204 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 18 September 2008 - 08:10 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 18. 9. 2008 - 17:22) View Post

Samo potem nimaš tudi pravice kaj pizdulirati čez politiko. laugh.gif Ker najbolj mi grejo na jetra ljudje (govorim nasplošno, kajpak), ki ne gredo na volitve, se za politiko nič kaj konkretno ne zanimajo ... ampak imajo pa največ za povedat čez vse. Ko pa so volitve in ko vsak glas šteje, se pa doma po riti čohajo.
Jaz menim, da se bi ljudje bolj morali zanimati za politiko, katera nam kroji življenje in tudi bolj participirati (sploh na volitvah).

Podpis. thumbup.gif
Vedno, ko se pričkam s kom o politiki vprašam, voliš? Ne? Potem se pa nimava kaj pogovarjat.

SD 20%
SDS 16%
Zares 14%
LDS 9%
SNS 5%
Lipa 4%
Desus 6%
SLS 3%
Ostali
  • 0

#205 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 18 September 2008 - 09:03 PM

SDS 41%
SD 35%
SLS SMS 9%
SNS 6%
ZARES 3%
LIPA 2%
Ostali 4%

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#206 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 September 2008 - 09:53 PM

Jaz pa si ne upam kaj napovedovat, samo to, da Lipa najbrž ne bo prišla v parlament.
Zgolj Peče morda.

Če pa Jelinčič misli, da ga bo kdo hotel imeti v vladi, je pa kronani osel.
Noben ne želi imeti primitivnega nacionalista v svoji vladi.

Sicer pa tudi, recimo, da pridejo v parlament SD, SDS, Zares, LDS, Desus, SLS+SMS, SNS in morda NSi (kako to, da ste vse na to briljantno stranko pozabile, hehe) ... in da SDS dobi večino. Saj z nikomer vlade ne bo mogel sestavit. SLS+SMS zagotovo ne bosta šle z njimi več v vlado, SD, Zares in LDS tudi ne, SNS ne bodo hoteli meti... ostali (Desus (kateri je po moje, ako zmaga SD, dober kandidat, da gre z njimi v koalicijo) in potencialno NSi) so pa pač premalo za večino. Po moje bo Janša poraženec v obeh primerih. UPAM.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#207 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 19 September 2008 - 12:58 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 18. 9. 2008 - 22:53) View Post
Jaz pa si ne upam kaj napovedovat, samo to, da Lipa najbrž ne bo prišla v parlament.
Zgolj Peče morda.

Fluffy, kot študentki politologije ti je verjetno jasno, da obstaja prag za vstop v parlament in sicer 4% oz. 4 poslanci. Tako, da mislim, da Lipa nima šans (čeprav mi je hudo zanje).

• 0

#208 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 September 2008 - 01:48 PM

Joj, to vem (pa hvala, ker si se potrudila narediti idiota iz mene! thumbup.gif ) ... malo sem se narobe izrazila. Mislila sem rečt, da je pri Pečetu največ možnosti, da bi dobil največ glasov tam, kjer bo kandidiral in bi tako lahko prišel v parlament ... neupoštevajoč praga. No, sicer pa njihovi poslanci kandidirajo marsikje ... se še lahko marsikaj zgodi. Se še enkrat opravičujem za lakmus ... pardon, lapsus.
  • 0

#209 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 19 September 2008 - 02:02 PM

Po moje je blo pred 4 leti tako: ankete so zopet napovedovale zmago LDS in se folku praktično ni dalo it volit - kao - sej bo spet LDS. Kul. Potem je bil pa hudič...

Upam, da se je folk zbudil in bo šel letos dejansko volit.
  • 0

• Guests

Posted 19 September 2008 - 04:23 PM

Crna, SDS nima sans za 41%. Ze vec kot 30 js mislim, da ne bom mel nihce. Mislim pa, da bota SD in SDS tam nekje 25-25... Vsekakor upam, da se do nedelje zbudijo vsi zaspanci in grejo izrazit svoje levo mnenje smile.gif
  • 0

#211 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 19 September 2008 - 08:08 PM

QUOTE(-supergirl- @ 19. 9. 2008 - 13:58) View Post

Fluffy, kot študentki politologije ti je verjetno jasno, da obstaja prag za vstop v parlament in sicer 4% oz. 4 poslanci. Tako, da mislim, da Lipa nima šans (čeprav mi je hudo zanje).

Sicer ne maram kaj preveč ekstremizma v politiki, ampak se mi vseeno zdi higienično, da je v parlamentu tudi kdo, ki dela 'zdraho'. Seveda v smislu, da odpira vprašanja, ki jih drugi ne, ne v smislu, da se vulgarno in žaljivo izražajo. Zaradi tega bi z veseljem zamenjala Jelinčiča za Pečeta. Jelinčič je postal že nekoliko trapast, neuravnovešeno tečen, Peče pa ima še kar konkretne stvari za povedat (kot Jelinčič 10 let nazaj).

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 19. 9. 2008 - 15:02) View Post

Upam, da se je folk zbudil in bo šel letos dejansko volit.

Žal je ogromno ljudi, ki bi samo govorili in pizdili pa nič naredili. No, jaz osebno bom 2 komada zvlekla na volišče, ki drugače ne bi šla wink.gif (I am a bully)
  • 0

#212 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 September 2008 - 09:41 PM

Katrin,
priznaj, da če ne bo noter npr. Pečeta, Zagorca in Barbare, bodo seje DZja skrajno dolgočasne. sleep.gif
Eh, Jelinčič pa je resno postal vse to, po čemer je najbolj pljuval in če resno misli, da ga bo vzel kdo v vlado, je umsko moten.

• 0

#213 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 19 September 2008 - 10:38 PM

Vse priznam, samo mislim, da je treba ločit med zanimivostjo in nesramnostjo. Recimo, njegova opazka o tem, da noben ne posluša, da trije berejo časopis, dva si vrtata po nosu, eden pa spi je bila čisto na mestu. Poslati Majdo Širca ven iz dvorane, kot da ima 5 let, je pa malo čez mejo dobrega okusa. No, pri neprimernostih je še vedno car Rupar, ki pa smo se ga (upam) znebili... čeprav taki znajo iz kake luknje pogledat ko jih najmanj pričakuješ...
  • 0

#214 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 September 2008 - 10:49 PM

Se absolutno strinjam!
Aja, ni rekel, da spijo ... rekel je, da so v POLSNU. Meni je to tako smešno, bwahaha.

Rupar je pa itak bil utelešenje gostilniškega primitivčka. In vsi ostali z njim vred tam okoli njega, ki so se nasmihali njegovim prostaškim.

Mi je pa resno čedalje bolj všeč Golobič. Totalno parira vsem, sposoben je verbalno naenkrat nascati tudi tri sogovornike, če je treba, taki uglajen in moder mi deluje. Sem pa danes prebrala v Večeru, da je Janša kar malo v krču, ko poleg njega stoji Golobič, hehe. Nisem pa vedela, da že ima 18 letnega sina. Huh.
  • 0

#215 Ilmatar

Ilmatar

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 231 posts

Posted 19 September 2008 - 10:53 PM

...
  • 0

#216 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 September 2008 - 10:56 PM

QUOTE(Ilmatar @ 19. 9. 2008 - 23:53) View Post
Drnovsek has described Janez Jansa, the Prime Minister, as the “Prince of Darkness”.

IPB Image

Volimo za spremembe ... da ne bomo gledali na oblasti tovrstnih idiotov, LOL PRELOL: klik
  • 0

#217 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 19 September 2008 - 11:50 PM

Men je iz ankete pršl lds smile.gif

DeSUS (liste stranka ni objavila) (DeSUS)

* Stranka Desus nam leta 2004 ni plačala računa, zato njihovih kandidatnih list letos nismo vpisali. biggrin.gif

....

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#218 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 20 September 2008 - 08:40 AM

Še vedno ne vem kaj bi volila.
Ampak an koncu bom pomoje ne glede na vse obkrožila PAČ Pahorja...
V končni fazi se gre pri teh volitvah samo za eno:A si za sedanjo vlado a si proti njej.Če si proti,voli Pahorja,drugih opcij ni.... rolleyes.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#219 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4149 posts

Posted 20 September 2008 - 10:02 AM

....
  • 0

#220 Braunkopf