Jump to content

Photo

Hrvaška

• Please log in to reply
1395 replies to this topic

#201 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 03 May 2012 - 08:41 AM

Aha, v Novalje sem jaz hodila s starši, ampak to 15 let nazaj ko Pag ni bil to kar je danes, lol.

Bom/o še malo razmislili :)
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#202 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 03 May 2012 - 09:24 AM

Jaz sem bila par let nazaj v Povljani. Ful lepo porihtane plaže, imajo ful onih modrih zastavic, sami novejši hoteli, aprtmaji, tudi sprehajalne poti so ful lepo porihtane. Plaža kolikor se spomnim je kamenje. Mi smo skoz v senci pod borovci ležali, lahko pa izležavaš na soncu. :)

Z starši sem bila pa pred žnj- leti v Novalji, ampak se ne spomnim kaj dosti. :)
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#203 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 03 May 2012 - 12:55 PM

Jaz bi pa samo pohvalila mobilne hiške!
Mi smo čez praznike bili v kampu Mareda. Kamp sam po sebi nič posebnega, plaža tudi ne, igrala prav tako. Ni slabo, ampak ne poka o kakšni kvaliteti (ali pa sem samo jaz razvajena).

Sem pa prvič bivala v mobilnih hiškah in so za to kvadraturo fantastične (o redni ceni najema pa raje ne bom začela). Na kvadraturo cca 30m2 so spravili dve ločeni spalnici, kuhinjo s kavčem (ki se po potrebi spremeni v zakonsko posteljo), dovolj omar za shranjevanje in kopalico z WC, umivalnikom in tušom .... torej popoln mini apartma!
in takoj ko stopiš ven imaš precej veliko pokrito verando in si že v naravi!

Jaz v teh hiškah res vidim kompromis med prikolico ali šotorom (in prednostjo, da si v naravi) ter udobnostjo apartmaja (topla voda, lastna kopalnica, zasebnost).
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#204 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 03 May 2012 - 05:52 PM

Pag tudi mene ne mika, sploh zadnja leta ne. Imam raje manj turistične kraje v Dalmaciji.

Starša sta ravno rezervirala apartma v Šibeniku za september, ampak ne grem zraven.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#205 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 03 May 2012 - 05:57 PM

Če ima katera kakšno preverjeno spletno stran apartmajev na PAGu z dobrimi cenami se priporočam, lahko tudi na ZS! ;)
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#206 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 01 July 2012 - 07:50 AM

Ima katera kakšen dober predlog za hotel/apartma na hrvaški obali?
  • 0

#207 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 08 July 2012 - 07:27 PM

Jina, kje na Dugem Otoku ste spali?
  • 0
Viens, reste ici!

#208 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 08 July 2012 - 07:31 PM

Vas Savar, apartmaji Šarunić.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#209 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 24 July 2012 - 09:32 AM

Jaz že ogromno let nisem bila na Hrvaškem na morju, ampak zdaj sva se s fantom odločila, da greva še za nekaj dni v Rovinj, pa potem v Pulo k bratrancu.
Imam pa problem, rada bi rezervirala apartma v Rovinju, ampak mi spletna stran ne dovoli za manj kot 7 dni rezervirat. Kaj to je normalna praksa na hrvaškem? Sem jim že pisala mail, ampak me zanima če katera od vas ve, oziroma ima podobne izkušnje?
  • 0
Viens, reste ici!

#210 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 24 July 2012 - 09:39 AM

To je pa čisto odvisno od apartmaja / hotela, nekateri imajo določen minimum noči, ja :)
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#211 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 24 July 2012 - 09:40 AM

Ja saj to vem, ampak tukaj je milijon apartmajev in vsi imajo tako pravilo očitno. Čudno mi je. Sem pisala mail pa bomo vidli kaj bo odgovor.
  • 0
Viens, reste ici!

#212 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 24 July 2012 - 09:41 AM

Aja, hmm potem pa ne vem. Najboljše da počakaš na odgovor, ja :)
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#213 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 24 July 2012 - 09:43 AM

Nekateri imajo minimum, ja, tako da Ana, zna biti, da hočejo en teden. Mogoče pa najdeš kakšnega, ki 'zahteva' manj, še malo poišči.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#214 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 24 July 2012 - 09:46 AM

Ja, saj gledam. :) Ampak je pa precej zasedeno, pa dokaj drago je, če iščeš za 2.
Je pa Rovinj res lep.

Posted Image
  • 0
Viens, reste ici!

#215 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 24 July 2012 - 10:09 AM

Ja, v sezoni, kot je zdaj, boš težko dobila prenočišče za manj kot 7 dni, ker lastniki verjetno predvidevajo, da bodo preostale dni v tednu imeli potem prazno in bodo ob prihodek.
Tako je meni rekla najprej lastnica apartmaja na Visu, ko sva želela najeti za 10dni, da nima take prakse, ker ji bo preostale 4 dni potem apartma ostal prazen. Valda bo raje oddala vsakemu za 1 teden.
No, sam na koncu smo se vseeno zmenili za 11 dni…
  • 0

#216 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 24 July 2012 - 10:11 AM

Ana, pojdi za en teden, če ti čas in finance to dopuščajo. :turned:
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#217 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 24 July 2012 - 10:15 AM

V bistvu je stvar v tem, da sva želela za en teden, ampak bi šla kombinirano. Bratranec ima apartmaje v Puli in bi bila lahko tam zastonj nekaj dni, Rovinj pa je čisto blizu in bi nekak skombinirala. No, bova videla. Mogoče greva na koncu samo v Pulo in se do Rovinja samo zapeljeva.
  • 0
Viens, reste ici!

#218 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 24 July 2012 - 10:15 AM

Potem pa poskusi poiskati še kakšno sobo in to privat, ne preko agencij...
  • 0

#219 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 24 July 2012 - 10:17 AM

Kako pa naj to iščem? Jaz vpišem v google apartma Rovinj .. ampak večinoma vrže agencije. Je kak drug način?
  • 0
Viens, reste ici!

#220 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 24 July 2012 - 10:20 AM

Poskusi zasebni apartmaji Rovinj
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users