Jump to content

Photo

eBay in PayPal

• Please log in to reply
650 replies to this topic

#201 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17296 posts

Posted 21 June 2009 - 11:48 AM

Kartica naj bi delala do 100$ nakupov brez te kode, potem pa jo rabiš. Pri kateri banki imaš to? Kdaj si nakazovala denar na kartico oz. na račun iz katerga črpa kartica? Če imaš Abanko lahko kar pozabiš, da se bo med viknedi in ob delavnikih od 16ih do 9ih kaj premaknilo laugh.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#202 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 21 June 2009 - 11:52 AM

NLB

Denarja ne nakazujem na Mastercard zato, ker mi pač samo od sebe dol potegne z osnovnega računa.

Sam res pa vem kje je problem - pred dvema tednoma sem plačala 160€ za letalsko karto, pa še zatem sem plačala ene 22€ za rezervacijo hostla, limita imam pa samo 200€. Očitno vse skupaj pride pač preveč. Ja fak no. down.gif Bom v pon ponastavila limit. Joj komplikacije.

Kinky... blush2.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#203 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 21 June 2009 - 11:53 AM

Zna biti, da bo to, ja, prekoračila si limit. cry.gif

Pošlji mi link.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#204 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 21 June 2009 - 11:55 AM

Ja, pomoje je res to. Sam še bolj je smotan, ker bom že itak rabila še rezervirat kak hostel pa to, tko da moram nujno zvišat ta limit...

• 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#205 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26107 posts

Posted 22 June 2009 - 08:06 AM

jst mam ta limit že od vsega začetka na 450€. Mi je fajn prišlo, ko sem nekaj zajebala v Barceloni in so mi 350€ trgal namesto 175€ (so mi dali 175€ na roke v tistem hotelu nazaj) biggrin.gif
  • 0

#206 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 22 June 2009 - 01:00 PM

Mnja, jst si pa nisem predstavljala da bom tolko rabila to kartico...
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#207 Peteršilj

Peteršilj

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1355 posts

Posted 25 June 2009 - 12:08 PM

Sem prebrala teh 11 strani in mi je vsaj približno jasno za kaj se gre biggrin.gif

Torej se bolj splača kupovati na ebay uk? A tudi če naročaš iZ UK na carini odpirajo pošiljke in zahtevajo račune?

Zanima me še s katero kartico se bolj splača kupovati debetno viso electron ali erocard, mastercard? A lahko js kot študentka dobim kreditno kartico pri NLB? In koliko je članarina?

• 0
Never be embarrassed about something you like.

#208 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 20 July 2009 - 09:47 AM

Če imaš redne prihodke vsaj ene tri štiri mesece lahko dobiš Viso ali Mastercard, pomoje tudi Eurocard.

Kolikor se jaz spoznam je mogoče malo bolj imeti Mastercard, ker na Visi ti zaračunavajo kar visoko nadomestilo za dvig na bankomatu, medtem ko je pa celoletna članarina nekoliko nižja.

Za UK ne vem, ima pa ameriški eBay največ ponudbe in (kolikor primerjam z evropskimi variantami) najnižje cene in poštnino.

Btw imam še eno vprašanje:

8. julija sem zbidala eno oblačilo (torej "I won"), plačala izdelek, dobila pa ga še nisem. Je to normalno (izdelek potuje iz Amerike), ker načeloma sem vse do zdaj dobila precej hitro... Natančno v kolikem času pač ne vem, se ne spomnim. Mejle o tem ali je izdelek bil poslan, če je sploh bil, sem itak zbrisala, tako da ne morem niti preverit. Naj o tem povprašam prodajalca, ali naj še počakam kak teden?

Na strani prodajalca piše, da načeloma pošlje v roku dveh dni po prejemu plačila...

"Estimated delivery: 5-7 business days*" cry1.gif

Upam da bo ta teden.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#209 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 20 July 2009 - 09:53 AM

Jaz bi še počakala kakšen dan, skoraj sure sem, da je na poti.

Drugič pa NE briši mailov, ne!! tongue.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#210 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 24 July 2009 - 12:19 PM

Še vedno nisem dobila pošiljke. rolleyes.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#211 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 24 July 2009 - 08:09 PM

Tisto 5-7 dni kar pozabi ce nisi kaksne specjalne postnine zbrala. Lahko traja tudi 14 dni da pride zadeva.

Povpeasaj prodajalca kdaj je poslal in kako... Ce ima dober feedback potem te nebi smelo prevec skrbeti.
  • 0

#212 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 24 July 2009 - 09:54 PM

8 julija iz amerike bi že morala dobit, jaz sem že ogromno pošiljk dobila iz USA, vse v cirka 10dneh, tudi manj, če si plačala s paypalom in ne dobiš robe imaš zagarantirano vračilo denarja.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#213 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 25 July 2009 - 01:35 AM

Jaz sem tudi že kaj naročila pa je blo vedno točno, zdaj se mi prvič dogaja da zadeva zamuja. Pa sem računala nekje tri tedne maksimum in lo-and-behold zdajle je že nekje tri tedne ermm.gif . Pizdeki eni.

Bom jutri poslala prodajalcu sporočilo, ima pa 96% feedback, tako da naj bi bil "ziher". Pa tako sem upala da bom lahko to mela za na morje, guess not, pa lih s tem namenom sem naročila. down.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#214 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 25 July 2009 - 10:42 AM

Ja, napiši mu mail, da pošiljke še nisi dobila, to naj bo prvi korak, boš videla kaj napiše, potem se menimo naprej.

Je pa res, da bi do sedaj že skoraj zagotovo pošiljka morala priti. down.gif
  • 0

#215 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 25 July 2009 - 06:54 PM

Men je atasan naročil MP5 player, pa sem čakala nanj dva meseca in ko sem ga dobila, je bla ena tipka pokvarjana. Ludnica, I tell ya.
Drugače pa ima atko v splošnem ful dobre izkušnje z e-bayem, ogromno kupuje preko njega (uporablja nemškega, angleškega in ameriškega).
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#216 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 25 July 2009 - 07:01 PM

jaz sem enkrat tudi čakala ene sandale full dolgo(3 tedne) pa sem mu ravno en večer ko mi je dojadilo grozila s policijo oops.gif LOL, evo pa so pol kot zakleto naslednji dan prišle biggrin.gif

pa enkrat sem isto naročla sandale kao št.39 , na škatli in na sandalih je sicer pisalo št.39 a so ble tako majhne da sem jih potem naprej prodala kolegici ki nosi 35/36 tongue.gif

JA pošlji mu meil, čeprav sem ziher da dobiš(samo vprašanje časa kdaj ermm.gif )

jaz imam v glavnem same pozitivne izkušnje zaenkrat

• 0

#217 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 25 July 2009 - 08:23 PM

Sem napisala, sej kaj ful tud on/oz. trgovina ne more, magari mi pa potrdi da je paket poslan, ali pa mi pošlje novega zastonj. blush2.gif

Ma zaenkrat imam tudi jaz same dobre izkušnje, nazadnje sem lakce dobila res v parih dneh - neverjetno. Tako hitro še pri nas ne dobiš.

Je pa res da so mi enkrat sandale na carini zadržali ene 10dni rolleyes.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#218 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 26 July 2009 - 02:04 PM

96% pri vec tisoc feedbackov ni vec ne vem kako dober FB. Stavim pa bos polhno negativnih nasla ce bos pogledala zgodovino.
  • 0

#219 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 26 July 2009 - 02:30 PM

Ok, my bad, napačnega prodajalca gledala.

Tale ima 99.6% feedback, v zadnjih 12ih mescih samo 2 negativni oceni... Hmmm yeah... ermm.gif

Jao no, kr neki.

Ok, kaj lahko nardim da dobim keš nazaj (zaenkrat mi ni tip nič odpisal), bi pa rada vedla vse to preden grem na dopust.

Samo ena kao ni dobila izdelka, pa še to ji je potem vrnil denar.

Ok - kje na My eBay lahko vidim pač stanje, oz. izpis plačil???

Ker mi nekaj ne štima - 100% sem ziher da sem plačala to zadevo, ker se spomnim do pikice celega postopka, na NLB Klik mi pa tega nakupa ne izpiše. Don't get it at all. huh.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#220 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 26 July 2009 - 02:56 PM

Jz sm na kartico iz Amerike cakal ze tri tedne. Don't panic.

Placala si s cem?
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users