eBay in PayPal
Posted 21 June 2009 - 11:48 AM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 21 June 2009 - 11:52 AM
Denarja ne nakazujem na Mastercard zato, ker mi pač samo od sebe dol potegne z osnovnega računa.
Sam res pa vem kje je problem - pred dvema tednoma sem plačala 160€ za letalsko karto, pa še zatem sem plačala ene 22€ za rezervacijo hostla, limita imam pa samo 200€. Očitno vse skupaj pride pač preveč. Ja fak no.

Kinky...

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 21 June 2009 - 11:53 AM

Pošlji mi link.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 21 June 2009 - 11:55 AM
vuelvo a vos,
Posted 22 June 2009 - 08:06 AM

Posted 22 June 2009 - 01:00 PM
vuelvo a vos,
Posted 25 June 2009 - 12:08 PM
Sem prebrala teh 11 strani in mi je vsaj približno jasno za kaj se gre

Torej se bolj splača kupovati na ebay uk? A tudi če naročaš iZ UK na carini odpirajo pošiljke in zahtevajo račune?
Zanima me še s katero kartico se bolj splača kupovati debetno viso electron ali erocard, mastercard? A lahko js kot študentka dobim kreditno kartico pri NLB? In koliko je članarina?
Posted 20 July 2009 - 09:47 AM
Kolikor se jaz spoznam je mogoče malo bolj imeti Mastercard, ker na Visi ti zaračunavajo kar visoko nadomestilo za dvig na bankomatu, medtem ko je pa celoletna članarina nekoliko nižja.
Za UK ne vem, ima pa ameriški eBay največ ponudbe in (kolikor primerjam z evropskimi variantami) najnižje cene in poštnino.
Btw imam še eno vprašanje:
8. julija sem zbidala eno oblačilo (torej "I won"), plačala izdelek, dobila pa ga še nisem. Je to normalno (izdelek potuje iz Amerike), ker načeloma sem vse do zdaj dobila precej hitro... Natančno v kolikem času pač ne vem, se ne spomnim. Mejle o tem ali je izdelek bil poslan, če je sploh bil, sem itak zbrisala, tako da ne morem niti preverit. Naj o tem povprašam prodajalca, ali naj še počakam kak teden?
Na strani prodajalca piše, da načeloma pošlje v roku dveh dni po prejemu plačila...
"Estimated delivery: 5-7 business days*"

Upam da bo ta teden.
vuelvo a vos,
Posted 20 July 2009 - 09:53 AM
Drugič pa NE briši mailov, ne!!

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 24 July 2009 - 12:19 PM

vuelvo a vos,
Posted 24 July 2009 - 08:09 PM
Povpeasaj prodajalca kdaj je poslal in kako... Ce ima dober feedback potem te nebi smelo prevec skrbeti.
Posted 24 July 2009 - 09:54 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 25 July 2009 - 01:35 AM

Bom jutri poslala prodajalcu sporočilo, ima pa 96% feedback, tako da naj bi bil "ziher". Pa tako sem upala da bom lahko to mela za na morje, guess not, pa lih s tem namenom sem naročila.

vuelvo a vos,
Posted 25 July 2009 - 10:42 AM
Je pa res, da bi do sedaj že skoraj zagotovo pošiljka morala priti.

Posted 25 July 2009 - 06:54 PM
Drugače pa ima atko v splošnem ful dobre izkušnje z e-bayem, ogromno kupuje preko njega (uporablja nemškega, angleškega in ameriškega).
Posted 25 July 2009 - 07:01 PM

pa enkrat sem isto naročla sandale kao št.39 , na škatli in na sandalih je sicer pisalo št.39 a so ble tako majhne da sem jih potem naprej prodala kolegici ki nosi 35/36

JA pošlji mu meil, čeprav sem ziher da dobiš(samo vprašanje časa kdaj

jaz imam v glavnem same pozitivne izkušnje zaenkrat
Posted 25 July 2009 - 08:23 PM

Ma zaenkrat imam tudi jaz same dobre izkušnje, nazadnje sem lakce dobila res v parih dneh - neverjetno. Tako hitro še pri nas ne dobiš.
Je pa res da so mi enkrat sandale na carini zadržali ene 10dni

vuelvo a vos,
Posted 26 July 2009 - 02:04 PM
Posted 26 July 2009 - 02:30 PM
Tale ima 99.6% feedback, v zadnjih 12ih mescih samo 2 negativni oceni... Hmmm yeah...

Jao no, kr neki.
Ok, kaj lahko nardim da dobim keš nazaj (zaenkrat mi ni tip nič odpisal), bi pa rada vedla vse to preden grem na dopust.
Samo ena kao ni dobila izdelka, pa še to ji je potem vrnil denar.
Ok - kje na My eBay lahko vidim pač stanje, oz. izpis plačil???
Ker mi nekaj ne štima - 100% sem ziher da sem plačala to zadevo, ker se spomnim do pikice celega postopka, na NLB Klik mi pa tega nakupa ne izpiše. Don't get it at all.

vuelvo a vos,
Posted 26 July 2009 - 02:56 PM
Placala si s cem?
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users