Jump to content

Photo

Razprodaje!

• Please log in to reply
445 replies to this topic

#201 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 09 January 2007 - 06:04 PM

Jst grem šele čez vikend mal pogledat, prej ne utegnem.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#202 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 09 January 2007 - 06:40 PM

No, danes sem pa jaz opravila še zadnje razprodaje. Kupila sem si majčko v S. Oliverju (škoda, da niso imeli hlač moje številke) in hlače v Orsay-ju.
Povsod pa iščem ene Merrellke, pa jih ne najdem. Stara serija in jih ni nikjer več. niti na superge.si. Škoda. Sem pa butl, bi si jih omislila prej, ko so jih še delali. nove serije mi pa niso všeč. Pač jaz.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#203 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29881 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 09 January 2007 - 07:42 PM

tut povohat nisem šla in verjetno tut ne bom šla. razen, če nardim izpit in se mi utrga. laugh.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#204 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 09 January 2007 - 07:51 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 9. 1. 2007 - 13:05) View Post

Poleg tega je zračenje totalno na nuli...vsaj klime bi lahko dali na 100%. Mene ponavad zebe, včeraj pa sem po BTCju skakala v kratki majčki, vsa rdeča v faco...

uh ja se strinjam. men je v h&m včer čist zakuhal sm komi čakla de se vn spokam ker ni blo za zdržat. no drgje mi je blo še kr znosno

• 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#205 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 09 January 2007 - 09:56 PM

V New Yorkerju in H&M je vedno tako - vrste za kabine, vrste za plačat in osebje v kratkih rokavih. Zato jaz od tam nimam niti enega kosa - rajši denar stran vržem, kot da moram čakat da plačam...
  • 0

#206 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 09 January 2007 - 10:04 PM

jaz tud te dni nič ne hodim po trgovinah, glih je naneslo da mam full dela na faxu,kupla sem mimogrede en full lep rjav brezrokavnik.V petek grem pa še mal v " večja "mesta pogledat, ampak sam tja kjer nebo gužve=)
mah ne vem nič me ne vleče več na te razprodaje,kot včasih
  • 0

#207 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 10 January 2007 - 12:30 AM

dons sm si kupla še en pulovrček pa še en plašč,sam še superge pa mal majc cry.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#208 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26160 posts

Posted 10 January 2007 - 08:37 AM

QUOTE(rea @ 10. 1. 2007 - 2:30) View Post
dons sm si kupla še en pulovrček pa še en plašč,sam še superge pa mal majc cry.gif

Shoppinng addict tongue.gif tongue.gif tongue.gif

• 0

#209 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 10 January 2007 - 09:13 AM

v pondelk sm si kupila s.oliver mordc, ful lep črn pa take rožice ma gor, včerej pa hlače, majčko pa v Beti sp. perilo, majo ful pocen, pa še lepo je, tko d se splača. smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#210 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86415 posts

Posted 10 January 2007 - 02:15 PM

Jaz sem si tut obljubila kej lepega, če bom ob polletju odlična (in brez nms-jev, afkors). In sem primorana zdaj it mal v šoping. biggrin.gif
Zara, Mango, TS, jih aj kam, hir aj gou. happy.gif

Kok majo v Zari sploh znižanja? 50%?
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#211 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20005 posts

Posted 10 January 2007 - 02:24 PM

prosim če ena pove, kje je najbližja Beti trgovina Cityju ?
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#212 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 10 January 2007 - 02:32 PM

jaz moram tukaj napisat moje vse splošno zgražanje nad temi razprodajami. sploh ne vem, al so zimske razprodaje al poletne, ker je povsod tolk poletnih cot, da se mi obrača. Res nagnusno, da so dali na razprodaje vse tiste cote, ki se jih do zdaj niso mogli znebit. Katastrofa, nič pametnega. Se mi zdi, da je vsako leto slabše in manjša izbira down.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#213 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 10 January 2007 - 03:43 PM

QUOTE(Jinadaze @ 10. 1. 2007 - 14:15) View Post

Kok majo v Zari sploh znižanja? 50%?

Kao; torej par bolj ali manj neuporabnih stvari je na -50, ostalo povečini na -30, ako se prav spomnim.

Se pa strinjam s Chandro glede artiklov - sploh H&M je na tiste razprodajne obešalnike navesil nekaj neprodanih artiklov, povečini bolj vbogega izgleda, večina takozvane zimske kolekcije (neki tanki prehodni puliji) pa neznižana.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#214 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29881 posts

Posted 10 January 2007 - 03:59 PM

v M&S je tako malo artiklov na razprodaji, da se skoraj ne splača hodit.

jaz sem danes, ko sem brata čakala, že kar živčna ratvala, ker z njim kupovat je groza: komaj se ga pripravi, da gre gledat, potem pa, ko si kaj izbere za probat, pa traja celi dan, da si sproba 3 majce in ene hlače! hujš ko baba! evil.gif

sem pa opazla danes, da sploh ni blo nobene gneče (razen mali zastoj v H&M na blagajni (itak skos gužva)), niti vrste za kabino ni bilo take kot navadno.

a mi lahko katera pove, kje bi se dalo dobit kakšne platnene, flanelaste ali pa pač navadne bombažne hlače od pižame po ne previsoki ceni? mam sicer namen it še v Palmers pogledat, samo me bo verjetno kap od cen.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#215 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 10 January 2007 - 04:03 PM

Špela, poglej v Women's Secret na Copovi! thumbup.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#216 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 10 January 2007 - 04:28 PM

Ali pa Beti. smile.gif
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#217 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46099 posts

Posted 10 January 2007 - 04:46 PM

Jaz pa si grem danes eno jakno iskat. Ker sedaj imam belo pa se vse takoj vidi na njej. mad.gif
Sicer pa se mi zdi, da letos sploh ni nič kaj pametnih stvari znižanih. Pa tako različne cene imajo po posameznih trgovinah za nekatere izdelke. Primer so smučarski čevlji, ki so znižani v Giga sportu dražji kot redna cena brez znižanja v Intersportu. Pa to da imajo v nekaj trgovinah kopalke znižane, raje ne bom komentirala. Glede na to da je posezonska razprodaja, kaj bodo potem poleti znižali? Smuči? kombinezone?
  • 0

#218 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 10 January 2007 - 05:36 PM

V Beti imajo tudi največ kopalk na voljo. Hja, to je očitno sezonska roba - bazeni pa to.
  • 0

#219 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 10 January 2007 - 07:20 PM

Dans spet kupila dve majčki v S.oliverju. ena je take fuul lepe vijolčne barve in eno črtasto svetllo in malo bolj temno modre črte smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#220 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29881 posts

Posted 10 January 2007 - 07:26 PM

hvala za nasvete. bom še šla šnofat. sem pa zelo izbirčna, kar se tega kosa garderobe tiče - more bit vse po moje, drugače ne kupim! smile.gif danes sem sicer videla nekaj potencialnega v S. Oliver, po € 26,50, ampak ... mi je škoda dat tok keša za celo pižamo, ko vem, da ne bom zgornjega dela niti povohala. pa še hlače niso ble perfect. smile.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users