Razprodaje!
Posted 09 January 2007 - 06:04 PM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 09 January 2007 - 06:40 PM
Povsod pa iščem ene Merrellke, pa jih ne najdem. Stara serija in jih ni nikjer več. niti na superge.si. Škoda. Sem pa butl, bi si jih omislila prej, ko so jih še delali. nove serije mi pa niso všeč. Pač jaz.
Posted 09 January 2007 - 07:42 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 09 January 2007 - 07:51 PM
Poleg tega je zračenje totalno na nuli...vsaj klime bi lahko dali na 100%. Mene ponavad zebe, včeraj pa sem po BTCju skakala v kratki majčki, vsa rdeča v faco...
uh ja se strinjam. men je v h&m včer čist zakuhal sm komi čakla de se vn spokam ker ni blo za zdržat. no drgje mi je blo še kr znosno

Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
Posted 09 January 2007 - 09:56 PM
Posted 09 January 2007 - 10:04 PM
mah ne vem nič me ne vleče več na te razprodaje,kot včasih
Posted 10 January 2007 - 12:30 AM

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 10 January 2007 - 09:13 AM

Posted 10 January 2007 - 02:15 PM

Zara, Mango, TS, jih aj kam, hir aj gou.

Kok majo v Zari sploh znižanja? 50%?
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 10 January 2007 - 02:24 PM
Posted 10 January 2007 - 02:32 PM

Posted 10 January 2007 - 03:43 PM
Kok majo v Zari sploh znižanja? 50%?
Kao; torej par bolj ali manj neuporabnih stvari je na -50, ostalo povečini na -30, ako se prav spomnim.
Se pa strinjam s Chandro glede artiklov - sploh H&M je na tiste razprodajne obešalnike navesil nekaj neprodanih artiklov, povečini bolj vbogega izgleda, večina takozvane zimske kolekcije (neki tanki prehodni puliji) pa neznižana.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 10 January 2007 - 03:59 PM
jaz sem danes, ko sem brata čakala, že kar živčna ratvala, ker z njim kupovat je groza: komaj se ga pripravi, da gre gledat, potem pa, ko si kaj izbere za probat, pa traja celi dan, da si sproba 3 majce in ene hlače! hujš ko baba!

sem pa opazla danes, da sploh ni blo nobene gneče (razen mali zastoj v H&M na blagajni (itak skos gužva)), niti vrste za kabino ni bilo take kot navadno.
a mi lahko katera pove, kje bi se dalo dobit kakšne platnene, flanelaste ali pa pač navadne bombažne hlače od pižame po ne previsoki ceni? mam sicer namen it še v Palmers pogledat, samo me bo verjetno kap od cen.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 10 January 2007 - 04:03 PM

Posted 10 January 2007 - 04:28 PM

Posted 10 January 2007 - 04:46 PM

Sicer pa se mi zdi, da letos sploh ni nič kaj pametnih stvari znižanih. Pa tako različne cene imajo po posameznih trgovinah za nekatere izdelke. Primer so smučarski čevlji, ki so znižani v Giga sportu dražji kot redna cena brez znižanja v Intersportu. Pa to da imajo v nekaj trgovinah kopalke znižane, raje ne bom komentirala. Glede na to da je posezonska razprodaja, kaj bodo potem poleti znižali? Smuči? kombinezone?
Posted 10 January 2007 - 05:36 PM
Posted 10 January 2007 - 07:20 PM

Posted 10 January 2007 - 07:26 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users