Jump to content

Menstrualne skodelice

• Please log in to reply
1014 replies to this topic

#201 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 04 May 2008 - 10:06 PM

I guess, samo med delom pa res ne bi mogla menjavat, ne bi bilo higienično.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#202 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 May 2008 - 10:08 PM

QUOTE(crna @ 4. 5. 2008 - 22:46) View Post
da bi sredi predavanja šla na faxu na wc, pa tam prala tisto krvavo "skodelico" pred nekimi asistenti pa študenti, ki b pač sočasno uporabljali prostor. ermm.gif

ti me ubijaš ej... lol1.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#203 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 04 May 2008 - 10:12 PM

Pa če si nisem drugače sploh mogla predstavljat kaj pa kako. Sam če bi mogla še prat "skodelco" s plastenko me pa res ene 15min ne bi blo ven iz wcja. Oh the joy.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#204 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32291 posts

Posted 04 May 2008 - 10:13 PM

QUOTE(crna @ 4. 5. 2008 - 23:06) View Post

I guess, samo med delom pa res ne bi mogla menjavat, ne bi bilo higienično.

jst pa komot, imamo tud take wc-je, kjer je lijak tudi v manjšem prostoru poleg wc školjke.
pač umiješ pa je, men to res ni noben big deal.
če pa hočeš, pa valda lahk narediš komplikacijo iz vsake malenkosti wink.gif .
  • 0

#205 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 04 May 2008 - 10:20 PM

Ne morem umit, ker imamo Dixieja. Bruh, vem. Pa rok si nimam kje umit, tko da ne morem niti prijet.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

• Guests

Posted 04 May 2008 - 11:48 PM

Ah, pri meni je bilo tako, da sem bila na enem predavanju v Cankarjevem domu in sem šla na wc. Nisem pričakovala, da bo skodelica polna, tako da s seboj nisem vzela plastenke in vlažilnih robčkov za roke. Vsebino sem potem zlila v školjko, potem pa lepo stopila z njo do umivalnika in jo sprala. biggrin.gif Na srečo ni bilo nikogar takrat na wc-ju.
Drug primer je pa bil wc v kavarni. Takrat sem bila pripravljena in sem s seboj vzela vlažilne robčke (za roke - to sem imela itak vedno pri sebi že pri tamponih) in plastenko. Zadevo sem izpraznila, oprala in ponovno vstavila v dveh minutah.
Najbolj enostavno je pa seveda doma pod tušem ali v bideju. Lepo vse spereš (sebe tudi biggrin.gif) in je mir. Ničesar debelega ni med nogami, nobene vrvice, ma ... res se počutiš svobodno, kot da sploh nimaš menstre. Spomniš se je le ob praznjenju skodelice, res.
  • 0

#207 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 05 May 2008 - 09:57 AM

Sama jo vstavim zjutraj, spraznim pred spanjem, spraznim, ko se zbudim itd.

Imam srednje močno, čeprav sem do sedaj mislila, da dokaj močno. Glede na to, da mi je ponoči vedno ratalo rjuhe poflocat ermm.gif

Kar se tiče packarije, čeprav se to zdi paradoksalno, je res super!

Ne priporočam tisitm, ki jim pogled na kri ni prijeten. Mene ne moti.

p.s.: Sem se jo ob odstranjevanju naučila zviti, da me nič ne zaboli.
Imam še kar nekaj vložkov in tamponov doma, a nisem zdržala s prestavitvijo na naslednje perilo, ker imam RES že poln kufer, da mam skozi gate in posteljnino vsrane ob prvih dneh mad.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#208 Pokica

Pokica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 140 posts

Posted 05 May 2008 - 10:26 AM

hm jaz si jo spraznim dvakrat dnevno, imam mali tok. Spim z njo, plavam , vse ....nisem bila še v situaciji, da si jo zamenjam nekje na javnem ...samo enkrat pri nekomu doma in sem uporabila dezinfekcijski robček...

če naročiš tole čašico preko interneta, ki stane 29,90, plačaš samo položnico še, ki je terjatev banke...položnice so pač plačljive, tako jaz plačujem dezinfekcijske robčke.
  • 0

• Guests

Posted 05 May 2008 - 04:07 PM

Ja, sama si tudi nadejam, da bom skodelico pri naslednji menstri praznila samo zjutraj in zvečer. Tokrat sem imela res full močno (tako je vsak drugi mesec ermm.gif), naslednja bo pa s tole skodelico res takšna, kot da je ni. smile.gif
  • 0

#210 bela

bela

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 377 posts

Posted 06 May 2008 - 10:02 AM

Jaz imam zelo močno prve dni in si jo včasih praznim na javnem wc-ju, kjer se mi je že zgodilo, da nisem bila pripravljena na polno skodelico (brez plastenke vode in robčkov) in sem si jo zamenjala kar na suho, tako da sem jo zunaj obrisala z navadnim wc papirjem in jo vstavila nazaj, čez par ur sem prišla bolj pripravljena in obrisala z dezinfekcijskim robčkom. Saj ni treba, da je stvar vedno razkužena ali umita ,... kaj vse si punce dajejo v nožnico,... Pred tem, ko sem bila še na tamponih in vložkih sem imela kar veliko težav z vnetji, zdaj pa moram kar potrkat.
  • 0

#211 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 06 May 2008 - 12:27 PM

bela, koliko časa jo že uporabljaš?

Jaz sem tudi postala ponosna lastnica šalce in jo pridno uporabljam smile.gif Peceljček sem malo odrezala, drugače pa mi ne dela težav. Sem pa vzela velikost 1, ker me je fant prepričal, da sem ožje sorte... Mi čisto nič ne pušča, super tesni. Sprva mi je zgledala majhna, ampak ni premajhna zame.
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#212 Pokica

Pokica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 140 posts

Posted 06 May 2008 - 12:48 PM

redkvica tudi jaz imam enko - ta manjšo pa sem krepko čez 27 let stara in mi je super, nič ne pušča....pa mehkejša je kot 2ojka.
  • 0

#213 bela

bela

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 377 posts

Posted 06 May 2008 - 02:29 PM

jaz imam 2-ko skoraj dve leti in sem prav važna smile.gif smile.gif
  • 0

#214 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 06 May 2008 - 04:05 PM

Na, zdej sem pa spet v dilemi, katero kupit. rolleyes.gif smile.gif
  • 0

#215 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 06 May 2008 - 05:17 PM

jst tut... vem, da sem ozka...katero hudiča naj potem kupm?
  • 0

#216 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 07 May 2008 - 09:06 AM

jaz jo bom tudi kupila, ampak sem tudi v dilemi glede velikosti. starostno bom kmalu spadala v drugo skupino, ampak dejansko pa ne vem, a sm ozka al široka laugh.gif bi rekla, da nekje vmes, al kaj. verjetno bom vzela dvojko
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

• Guests

Posted 07 May 2008 - 10:27 AM

Imam dvojko, pa se mi zdi, da nisem pretirano široka. biggrin.gif Meni je ok, pa z uporabo se je zmehčala, tako da absolutno ni tako trda, kot je bila, ko sem jo dobila.

Ne vem, po mojem, da za tiste, ki (še) ne uporabljate tamponov ali še niste imele spolnih odnosov zna biti zadeva kar malce velika na začetku. hmm.gif Ampak se spomnim, da sem recimo imela na začetku težave s tamponi, najprej sem imela mini, potem normal, postopoma tudi super itd. S to skodelico je tako kot z vsako drugo novo stvarjo - navaditi se je treba, potem je pa ok.

Ampak če takole pomislim, da bi morala za naslednjo menstro uporabiti vložke ali tampone ... huh.gif Nikakor, res, dobim kar en tak slab občutek. Ne, hvala. ermm.gif
  • 0

#218 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 07 May 2008 - 02:59 PM

Kupila sem, dvojko biggrin.gif Imam pa lih še kake 3 dni, da malo povadim =)
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#219 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 07 May 2008 - 03:03 PM

QUOTE(Frida @ 6. 5. 2008 - 17:05) View Post

Na, zdej sem pa spet v dilemi, katero kupit. rolleyes.gif smile.gif

Jaz tudi ne vem. Sem jo lih včeraj gledala v DM-ju. Pomoje bom naročala, ker bi vzela še robčke, ki jih pa v teh štacunah še ni.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#220 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 07 May 2008 - 03:52 PM

No, zame tudi že veste, da imam dvojko.

Kak sem široka/ozka, nimam pojma.
S tamponi in kakimi drugimi igračami whistling.gif nimam težav.

Stara sem 25, torej po vseh teh kriterijih padem v skupino 2.

Malo sme gledala tudi na to, da je zadeva za par let. Računam tudi na to, da bom po porodu imela bolj ohlapne mišice kot jih imam sedaj.

Z izstavljanjem sem prve tri dni imela nekaj težav, a sem tudi slednje kasneje odpravila.

Mislim, da ni take strašne razlike. Le 2 milimetra ali koliko in nožnica je dokaj elastična, tako da mislim, da z nobeno cifro ne bi smelo biti problemo.
Z izjemo ekstra ozkih oz. ekstra širokih primerov. Če spadate v katero od teh skupin, pa itak same najbolje veste.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users