Jump to content

Photo

AVON

• Please log in to reply
1345 replies to this topic

#201 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 November 2005 - 09:06 PM

.

Lasje so po uporabi spreja mastni (vsaj moji, no). Da ne omenjam, da se vonj razdiši v momentu, ko si sprej našpricaš po laseh (v bistvu sem si ga predvsem zaradi vonja kupla, ker res omamno diši, če pomoliš nos v pakungo - ker v neke jake čudeže glede nege nisem pričakovala). Krneki.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#202 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 02 November 2005 - 09:08 PM

Super. rolleyes.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#203 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 November 2005 - 09:09 PM

.

Ma ja. Še dobro, da je bil ful poceni. biggrin.gif

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#204 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 02 November 2005 - 09:11 PM

biggrin.gif Samo vonj pa je hm...... oops.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#205 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 02 November 2005 - 09:17 PM

danes sem sprobala olivno masko za lase. navdušena sem. dobro, da sem si kupila dve pakungi, ker je to ena boljših mask. lase imam sijoče, mehke in celo malo bolj ravne!
  • 0

#206 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 02 November 2005 - 09:27 PM

Olivna maska nič ne zmasti las ali lasišča. Meni je fenomenalna, sem si kar zalogo naredila, ker je smešno poceni.
  • 0

#207 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 02 November 2005 - 11:24 PM

zanima me, ali je kremica za obraz moisture 24 primerna za normalno kožo? in kako se obnese krema za telo s kapsulami olivnega olja? tudi meni je fajna maska za lase z olivnim oljem. zdej mi je tetka še dala masko za lase advanced techniques za barvane lase. kako je kej s to masko?
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#208 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 03 November 2005 - 07:21 AM

M24 je odlična krema. Polna antioksidantov in namenjena normalni koži. Priporočam. Jaz jo imam že 3 kozarček (še noben krema me ni tako pozitivno presenetila, da bi jo kupila 3x zapored).
Krema z granulami olivnega olja je takisto super. Tiste granule se razpočijo, v njih pa je olje. Tako da še dodatno nahranijo kožo. Nekatere moti vonj, meni je pa prav simpatičen.
AT maske pa ne poznam...
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#209 Anie

Anie

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 229 posts

Posted 03 November 2005 - 11:03 AM

Vse AT maske so fantastične biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#210 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 November 2005 - 02:17 PM

.

Mene bi morda zanimal ta AT serum za izsušene konice. Ima katera izkušnje z njim?

.
  • 0

#211 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 03 November 2005 - 02:21 PM

Alkohol ima na začetku, konice boš imela še bolj izsušene. Bolje je Klasov serum z E vitaminom, ali pa Alfaparf tekoči kristali za lase.
  • 0

#212 Anie

Anie

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 229 posts

Posted 03 November 2005 - 03:28 PM

A tale Klasov naredi mehke lase? Jih kaj zmasti?
  • 0

#213 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 03 November 2005 - 03:44 PM

Klasov ne zmasti las - naneseš si ga samo na konice. Odlična stvar.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#214 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 03 November 2005 - 03:52 PM

Meni je super, še boljši so mi pa tekoči kristali.
  • 0

#215 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 04 November 2005 - 09:08 AM

katero kremo od avona bi priporočile za zrelo kožo? zanima me za mami. ma dost normalno kožo, nikol ni mela suhe al pa kakih velikih problemov. zdej ma sicer avon solutions bio6 al neki takega. kako je s kremico botanisource? a je to primerna krema za njeno kožo? kaj pa serija anew? hvala za morebitno pomoč! wink.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#216 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 04 November 2005 - 11:38 AM

Najboljša je serija Anew zlata. Ampak ta bi ji znala biti premastna. A je Bio6 ni premastna? Ker je namenjena suhi koži. Če ji ta ustreza, ji bodo tudi kreme iz zlate linije. Modra linija je namenjena mlajšim in se razlikuje od zlate linije v tem, da ni tako mastna.
Potem je pa zelo dobra krema še Alternative, ki pa vsebuje AHA kisline, ki koži omogočajo hitrejšo regeneracijo.
Botanisource bi ji utegnila biti premalo mastna, ker je namenjena normalni koži. Z leti se koža vse bolj suši, tako da starejši ljudje potrebujejo kremo z več maščob. Sicer imaš pa testerje, pa naj proba.
  • 0

#217 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 November 2005 - 03:02 PM

.

Hvala za odgovore! Ja, od Klasa sem že imela, pa še si ga bom kupila. Kje se pa dobijo Alfaparf tekoči kristali?

.
  • 0

#218 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 04 November 2005 - 03:22 PM

V Ljubljani je za knjižnico Otona Župančiča, če greš proti Ljubljanici ena drogerija z lasno kozmetiko, ne moreš zgrešit. Cena je pa 3600. Imajo še ene cenejše, vendar so Alfaparf najboljši.
  • 0

#219 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 November 2005 - 04:59 PM

.
Hvala! Morda se pa kdaj odločim za nakup. Zaenkrat so mi malo predrage in bom kar ostala pri Klasu.

.
  • 0

#220 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 04 November 2005 - 05:53 PM

ma mam občutek,da se bolj držijo te klasove na suhe lase-če jih dam na mokre se mi zdi,kot da ne bi nič dala ermm.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users