Jump to content

Photo

MAC

• Please log in to reply
675 replies to this topic

#201 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 25 March 2008 - 11:35 AM

w00t2.gif Hvala
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

• Guests

Posted 29 March 2008 - 05:32 PM

Eno vprašanje, punce. Tiste, ki imate senčke MAC...a vam vsem na škatlici piše, da je senčke 1.5g??? Ker sem ravnokar ugotovila (na drugem forumu), da sem jaz edina, ki ima na škatlicah napisano 1.3g.
Glede na to, da senčke nimam kupljene iz ebaya, ponaredek ne pride v poštev.
Me pa zanima v čem je stvar. hmm.gif

Eli, ni za kaj...mi ni težko smile.gif
  • 0

#203 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 29 March 2008 - 05:37 PM

1,5g.

Za katero senčko pa gre, pa iz katere kolekcije? Lahko da bojo po novem prodajali manjše doze, da je ta tvoja LE.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

• Guests

Posted 29 March 2008 - 05:43 PM

Ni LE. Je senčka, ki je vedno v prodaji. Beautiful Iris.

Sem pa razmišljala, da je mogoče delana kje drugje, pa da je na njej napisan neto (brez refilčka).
  • 0

#205 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 29 March 2008 - 06:02 PM

Čaki, ti maš re-fill? Na MAC strani pod Shadows piše da so po 1,5g.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#206 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 29 March 2008 - 06:16 PM

Ciara, don`t worry. Sem šla zdaj preverit, in je na mojih vseh 1,5 razen na dveh piše 1,3. laugh.gif Pa so ble vse ob istem cajtu na istem mestu kupljene.
  • 0

• Guests

Posted 29 March 2008 - 06:23 PM

Crna..ne vem, kako se imenuje tisto, v čemer je senčka not. Tist kovinsko poden. Pa sem kar rekla refil. Sej so vse senčke iste....sam te so v škatlicah, une pa niso v škatlicah. Tko sem misla smile.gif
Nimam drugač refilov...še.

Sem vidla, da na MAC strani piše, da so1,5g. Zato mi je pa čudno, ker jaz mam dve, ki so 1,3g.
Bom pa takoj, ko kupim refile, zvagala eno. Da vidim, če je 1,5g neto al s tistim podenčkom.

Eli...super. Potem niso samo moje senčke čudne hehehe. Pol zgleda, da na enih drugače piše. Mogoče so na različnih koncih narejene.
A so tele dve tvoje, ki majo 1,3g veluxe pearl?
  • 0

#208 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 29 March 2008 - 06:49 PM

Ja, obedve sta Veluxe pearl
  • 0

• Guests

Posted 29 March 2008 - 10:39 PM

Moje tudi, ej. Mogoče je pa kej na tem. hmm.gif
  • 0

#210 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 31 March 2008 - 05:45 PM

Čujte ve makovke, dejte mi neki povedat. A se v Grazu še dobi FAFI kolekcija? Me zanimata dva glossa in sicer Sugar Trance in Cult Fave, pa se bom verjetno z eno zmenla, da mi prinese v petek, ko gre v Graz in ji nočem naročat nečesa, česar itak ne bodo imeli. Pa zanima me še glede Tinted Lipglassov, ko so zdej neke LE zadeve - če so na MAC uradni strani, jih verjetno v Grazu tudi dobijo, right?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#211 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 31 March 2008 - 05:47 PM

FAFI naj bi še imeli, ampak vprašanje koliko je še ostalo, ...nevem, najboljše bi bilo kontaktirat v trgovino.
  • 0

#212 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 31 March 2008 - 05:52 PM

Ok, hvala! One more question - odtenki pudrov in korektorjev so verjetno enotni, right? Torej recimo, če je pri pudru in korektorju odtenek NW20, sta oba čist iste barve, ane? laugh.gif Rabim namreč nasvet, kakšen odtenek kupit - ne sme bit roza podton, ampak bolj bež, lahko zlatkast, pa srednje svetel/temen - nekje podobno kot Dior odtenek 200 ali bivši Revlon Buff. Bi mi znala iz tega katera svetovat odtenek?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#213 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 31 March 2008 - 05:56 PM

Od oka rečeno laugh.gif NC20...jaz sem tudi imela Buff, pa mi je bil malenkost (res minimini) pretemen, zdaj mam pa NC20 (pa je mogoče tudi mini,mini,mini) pretemen. RAzen če hočem malo svetlejšega vzet, ker ponavadi se vzame svetlejš?No..nevem, kakšna so že tukaj pravila.
  • 0

#214 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 31 March 2008 - 05:58 PM

Ooo, 100x hvala! Bom vzela kar NC20, ker se mi zdi, da imava podobno polt, pa itak nočem presvetlega. Če je malo temnejši še ni panike, ker js te zadeve nanašam zlo na tanko in fajn zblendam.
  • 0

#215 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 31 March 2008 - 06:26 PM

Ni zakaj! biggrin.gif Ti samo potem izčrpno poročaj kako se obnese, ker mene tudi mika (pa me mora nehat laugh.gif )
  • 0

#216 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4141 posts

Posted 31 March 2008 - 07:18 PM

Sicer ni nekam realna slika, mogoče pa kateri pomaga. Sem že eni punci poskušala svetovat glede odtenka in sem slikala primerjavo med Nivea matt refine 03 vanilla (zgornji) in MAC studio fix NW15 (spodnji)

[attachmentid=4297]

Attached Files

• Attached File  mac.JPG   77.25KB   124 downloads

• 0

#217 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 31 March 2008 - 07:49 PM

QUOTE(DiLeMa @ 31. 3. 2008 - 18:45) View Post

A se v Grazu še dobi FAFI kolekcija? Pa zanima me še glede Tinted Lipglassov, ko so zdej neke LE zadeve - če so na MAC uradni strani, jih verjetno v Grazu tudi dobijo, right?

To slednje, da če so stvari na uradni strani, morajo bit tudi v trgovini, ne drži sploh. V trgovinah je tako da dobivajo nekako sproti te kolekcije, tako da jim za starejše kolekcije ogromno produktov manjka (sploh tistih popularnejših, ker se hitro razgrabijo), pri teh zadnjih kolekcijah pa tudi zelo hitro zmanjka najpopularnejših produktov, sploh v kakem Grazu, kjer je le ena trgovina, oz. counter če se ne motim (na Dunaju jih je celo več, pa denimo ogromno produktov zmanjka) hmm.gif .
LE je tudi zelo hard to get, če imaš srečo dobiš kakega iz slednjih kolekcij, starejših pa gotovo ne, bi te raje napotila na EBay.
Piši mejl kot je že rekla Eli.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#218 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 31 March 2008 - 07:51 PM

Mene pri MACu ravno to moti - če nisi prvo sekundo pri koritu, ko pride kaj novega in lepega ven, nimaš šans, da kaj dobiš. Bv.
Naj dajo ven več izdelkov, ne pa je večina zrajcanih na suho.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#219 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 31 March 2008 - 10:26 PM

Joooooooooj, jaz ne razumem teh odtenkov pri Macu. cry.gif cry.gif Naj mi proooooosim ena razloži, lepo prosim, ker moram do jutri povedat izbrani odtenek. Torej, kolikor vem, je pri Macu ravno obratno in je NW rozast ter NC rumeni podton. Kako pa so potem označeni tisti nevtralni?

Eli, kakšen je tvoj NC20? A potegne fejst na rumeno, al je pač totalno nevtralen oz. bež? In pri tebi, Bellini, ali potegne NW15 zelo na roza?

Se pa podpišem pod Jenno glede teh LE. dry.gif
  • 0

#220 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4141 posts

Posted 01 April 2008 - 05:27 AM

Meni se ne zdi, da bi moj odtenek potegnil kaj fejst na roza, je tak bež barve, mah še sama ne vem. Jaz sem dokaj bledična in mi je tale odtenek, če si ga mal bolj namažem v niansah pretemn. Pa je to najsvetlejši od MAC-a. Ne vem odloči se, sam jaz bi šla raje osebno gor preizkusit.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users