Jump to content

Photo

izkušnje s frizerji, frizurami in frizerskimi saloni

• Please log in to reply
356 replies to this topic

#201 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 25 December 2007 - 08:40 AM

Jaz imam pa eno prijateljico, ki me stiže. in sem do zdaj najbolj zadovoljna. Prej sem bila vedno v depresiji, ko sem prišla od frizerja, ker so vedno zaj** frizuro. Zdaj sem pa zadovoljna in ne menjam več. Pa še petino cene frizerja mi zaračuna.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#202 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 06 January 2008 - 09:21 PM

jaz grem pa jutri k frizerju. Komi čakam thumbup.gif
  • 0

#203 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 06 January 2008 - 09:27 PM

Jest tuuuuuud! biggrin.gif
  • 0

#204 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 22 April 2008 - 08:37 AM

punce, sem že v neki drugi temi spraševala, pa ni odgovorov smile.gif bom še tu poskusila:
grem se pobarvat iz rjave na blond.v katerem salonu bi to najbolše opravili?
a je že katera bila v salonu CAT?
vsak prispevek je dobrodošel tongue.gif
  • 0
mačka figa.

#205 Lejkica

Lejkica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 358 posts

Posted 22 April 2008 - 09:01 AM

A to bi rada v enem poskusu izvedla? Boljš je, da greš postopoma po moje.
  • 0

#206 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 22 April 2008 - 09:03 AM

Ne dam neke baš veliko na neka znana frizerska imena. Najbolj na živce pa mi gre, ker se pogosto zmrdujejo nad tipom las - mislim, kaj češ narest za to???? evil.gif Pogosto so se frizerji jezlili name, da mi celo večnost sušijo lase in vselej zbijali moralo, ker imam pač ful goste lase, kot da sem jaz kriva, in ZAKAJ ZAKAJ ZAKAJ si jih ne stanjšam - pa si jih hodim redčit na vsake 3 mesce, pa vselej ratajo takoj nazaj gosti - kaj čem, meni so po eni strani všeč, stokrat raje mam preveč goste kot pa da bi imela tako redke in manjše "pleše" po glavi, kot imajo nekatere moje prijateljice. Minus gostih las je to, da si jih težje sam oblikuješ in če malo zaj**** in površno fenaš, lahko rata res neestetska griva - samo ko pa prideš direkt od frizerja, pa izgledajo taki lasje božanski in veliko boljši od nekih povprečne ali podpovrečne gostote.
  • 0

#207 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 22 April 2008 - 09:10 AM

Noro, moja frizerka je pa čist navdušena nad mojo grivooo. Ful so ji všeč moji extra gosti lasje - pa še to: če te bo frizer znal pravilno postrič, mu ne bo potrebno ekstremno tanjšat celotnih las. biggrin.gif
  • 0
Why so serious?

#208 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts

Posted 22 April 2008 - 10:37 AM

da..to bi rada in bom naenkrat izvedla.
niti slučajno ne grem postopoma, ker predolgo traja, barve vmes so katastrofalne, dražje je, in lasje so tudi sfukani.
  • 0
mačka figa.

#209 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts

Posted 22 April 2008 - 03:47 PM

paradajzz, se boš blanžirala???
  • 0

#210 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 22 April 2008 - 03:56 PM

jz sm tut že mela to izkušnjo, da so se jezil na moje lase ker so tok gosti pa skodrani in so me mogl sušit, razčesavat pa še ravnat 100 let. sam sori, to je njihov šiht, zato jim jz plačam, pa nikol več ne grem tja. fu.... nej se. prov vidl se je da niso znal delat z mojimi lasmi no pa se nam še tuki pi....., sm že enkrat vse povedala. hvalabogu so pa zj ta salon zaprli.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#211 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts

Posted 22 April 2008 - 04:00 PM

No, meni se pa zdi, da je čisto možno tud to, da se ene frizerke jezijo nate preprosto zato, ker so ti fouš tongue.gif, da imaš kaj konkretnega na glavi - sploh če imajo same ene par špagetov. Tak občutek sem dobila.
  • 0

#212 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 22 April 2008 - 04:06 PM

ja, tut mogoče, sam tle niso mel pojma. če me je na skodrane lase česala od gor na dol. v lajfu me še niso tok nacukal. sama se tok ne nacukam pa včesih sam trgam ko mam že vsega dost. sam vsaj trgam od konic na gor.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#213 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts

Posted 22 April 2008 - 04:14 PM

rediš anča:po vsej vrjetnosti da.če drugače ne bo šlo..
sicer sem se pa že naročila k stevotu k mojemu običajnemu frizerju-matiji.
  • 0
mačka figa.

#214 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts

Posted 24 May 2008 - 01:49 PM

Punce, dajte mi svetovat kakšen frizerski salon ali frizerja v okolici Lj al Maribora (lahko tud Celja), ki bo ZNAL OSTRIČI tudi kakšne zahtevnejše, goste lase, ki jim pogosto "cvetijo" konice, hkrati pa ne pa jamrati "Joj, samo ti pa imaš res težavne lase". Vem, da frizerji niso čudodelci, toda vseeno obstajajo eni, ki te znajo bolje ostriči. Sem imela eno frizerko ki se je žal preselila in nimam več stika; ta me je znala res fenomenalno postriči in stanjšati, da nisem imela problemov z gostoto, lepo je snela poškodovane lase, hkrati pa mi je znala narediti lepo obliko in nisem bila oskubljena ko kura, lasje pa so lepo rasli v dolžino in nisem imela težav s pregostimi konicami. Dajte svetovat, no. Lahko mi pišete na ZS. Barvati zna kajpak vsak, samo striženje ...
  • 0

#215 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 28 June 2008 - 11:20 AM

Eh, meni tudi jamrajo kako suhe lase imam, pa koliko da so polomljeni, pa take. Pol mi pa svetujejo naj si dajem kaj na konice, da bo to poštimalo lase. Mislim kot da si perem glavo z milom! rolleyes.gif Itak dajem gor sva pa šta pa je bob ob steno.
No, danes grem strižt konice. Bom napisala kako je šlo (en salon nasprot razstavišča, kamor vedno hodim je dans zaprt, se mi zdi).
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#216 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 28 June 2008 - 03:38 PM

Jaz grem v torek na barvanje in striženje. ohmy.gif Sem zamenjala frizerja, zdej bom šla k eni mamini prijateljici, ki me je strigla še ko sem bila otrok. tongue.gif Upam, da bo šlo. Najbolj me skrbi striženje, ker bi rada puščala dolge, ampak to kar mam zdej sred glave ni za nikamor, cela sem zastrižena. cry.gif
  • 0

#217 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 29 June 2008 - 09:06 PM

Ja pa ko boš pri frizerki ji pač povej, da si želiš pustiti dolge in naj te temu primerno postriže, ne biggrin.gif wink.gif
  • 0
Why so serious?

#218 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 29 June 2008 - 09:32 PM

QUOTE(reddish ancha @ 24. 5. 2008 - 14:49) View Post

Punce, dajte mi svetovat kakšen frizerski salon ali frizerja v okolici Lj al Maribora (lahko tud Celja), ki bo ZNAL OSTRIČI tudi kakšne zahtevnejše, goste lase, ki jim pogosto "cvetijo" konice, hkrati pa ne pa jamrati "Joj, samo ti pa imaš res težavne lase". Vem, da frizerji niso čudodelci, toda vseeno obstajajo eni, ki te znajo bolje ostriči. Sem imela eno frizerko ki se je žal preselila in nimam več stika; ta me je znala res fenomenalno postriči in stanjšati, da nisem imela problemov z gostoto, lepo je snela poškodovane lase, hkrati pa mi je znala narediti lepo obliko in nisem bila oskubljena ko kura, lasje pa so lepo rasli v dolžino in nisem imela težav s pregostimi konicami. Dajte svetovat, no. Lahko mi pišete na ZS. Barvati zna kajpak vsak, samo striženje ...

Na Ptuju je en dober frizer. Striže moje sestrične, ki imajo fuul debele in goste lase. Samo se moraš ful naprej (kak mesec čakaš) naročit in kar računa. Za striženje bi plačala verjetno okrog 30 - 40€.

Evo, njegova stran KLIK Nekje je napisana tudi njegova telefonska.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#219 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 30 June 2008 - 08:42 AM

Izražam strinjanje z sade yes.gif
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#220 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts