Jump to content

Photo

najbolj nenavadne navade

• Please log in to reply
1464 replies to this topic

#201 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 20 March 2006 - 12:09 AM

zelo me moti, če vezalke niso 'lih prav' zavezane- prav tesno in ne preveč močno ... drugače si jih tudi po 10x popravim oz. si jih zavezujem dokler ne dobim tistega občutka ... to je pri aerobiki včasih kar moteče oops.gif

šele pred kratkim sem se zalotila kaj počnem ... biggrin.gif

IPB Image help
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#202 Atena

Atena

sramežljivec

• Člani
  • 48 posts

Posted 20 March 2006 - 09:08 AM

jst si pa nenehno čop popravljam, pa ko grem na wc, najprej vedno pljunem v školjko rolleyes.gif
  • 0

#203 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 20 March 2006 - 02:32 PM

[quote=Atena]jst si pa nenehno čop popravljam, pa ko grem na wc, najprej vedno pljunem v školjko

kaj te zanima kolk je voda globoka biggrin.gif twisted.gif
  • 0
Sprijazni se s svojim življenjem.Sprejmi ga takega kot je sedaj, da slučajno ne zgrešiš še tistega drobca sreče,ki čaka nate! (Phil Bosmans)

#204 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 20 March 2006 - 03:22 PM

[quote=hudička][quote=Atena]jst si pa nenehno čop popravljam, pa ko grem na wc, najprej vedno pljunem v školjko

kaj te zanima kolk je voda globoka biggrin.gif twisted.gif[/quote]

ehehe biggrin.gif biggrin.gif

Jaz si vedno lase od mojega tipa okrog prsta navijam biggrin.gif
  • 0
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.

#205 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 20 March 2006 - 03:41 PM

QUOTE(cedevita)

Kaj pa ko njega ni zravn??? biggrin.gif
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#206 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 20 March 2006 - 04:34 PM

QUOTE(Parvinder)
QUOTE(cedevita)

Kaj pa ko njega ni zravn??? biggrin.gif

Potem...a si me morala tole vprašat, k ne vem kaj bi nazaj napisala? biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.

#207 Atena

Atena

sramežljivec

• Člani
  • 48 posts

Posted 21 March 2006 - 07:36 PM

[quote=hudička][quote=Atena]jst si pa nenehno čop popravljam, pa ko grem na wc, najprej vedno pljunem v školjko

kaj te zanima kolk je voda globoka biggrin.gif twisted.gif[/quote]

pojma nimam... mogoče sm čist mičken vraževerna... nisem še našla vzroka ermm.gif
  • 0

#208 Zasanjana

Zasanjana

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 452 posts
  • Interests:drsanje, umetnost

Posted 16 April 2006 - 09:55 PM

mislim LOL, zdaj ko sem to prebrale vse (kar sem nalašč vsako posebej prebrala), se mi zdi da sem še kar normalna biggrin.gif

hehehe, ful je zanimivo res, ene vaše navade, so prav strašljive in hkrati smešne biggrin.gif

No naj še jaz kakšno povem (samo moje se mi zdi niso tako zelo čudaške, tako da zgubim proti nekaterim navadam biggrin.gif)

-kadar me lulat lahko zdržim cel dan da ne grem.
-vedno mislim da lahko vse popravim itd, če kaj pokvarim
-tudi jaz sovražim sinhr. filme
-ko grem po mestu se smejim vedno in zgledam kot da sem usekana, v resnici pa si samo zgodbice zamišljam itd.
-vedno sanjam o tem, kako bom nekoč zadela na loteriji oz. obogatela
-včasih ko me prime, si dlakice na češpljici pulim s pinceto (auuu boli, ne delite tega doma) biggrin.gif
-vsak dan se tehtam biggrin.gif ker mi vedno niha teža za 1-3 kg. In to v enem dnevu, zelo čudno, recimo zvečer imam 2 kili več kot zjutraj ko se zbudim in potem samo nekaj pojem pa že dobim 1 kg več. To mi je ful čudno res.
-Včasih sem mislila da če bom skakala v zrak da bom zrastla (no saj nisem tako majhna) - samo košarkarji skačejo v zrak na koše itd, in zrastejo biggrin.gif
-Wc papir tudi jaz hočem da se samo v enos mer vrti in ne maram odišavljenega, lahko je rumen ali bel ali kerikoli, samo da ni tisti roza kateri zgleda kot šmirgl papir, ko smo ga meli v šolah sad.gif
-Vedno seštevam in odštevam koliko porabim, vendar to zdaj šele kakšni 2 leti.
-Zmeraj sem mislila da imam v resnici zelo dober glas, in da samo lažejo ostali ko pravijo da ga nimam (oz. posluh za petje), glas imam baje sexy biggrin.gif (ziher bi pa premagala britney spears twisted.gif ).

Mislim da nimam tako čudnih navad laugh.gif oz. ja ene par jih je, ampak tiste rajše zadržim za sebe smile.gif twisted.gif ).
  • 0

#209 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 16 April 2006 - 10:00 PM

QUOTE(Zasanjana)

Mislim da nimam tako čudnih navad laugh.gif oz. ja ene par jih je, ampak tiste rajše zadržim za sebe smile.gif twisted.gif ).

kdo je pol tu frik h ;)
  • 0
Sprijazni se s svojim življenjem.Sprejmi ga takega kot je sedaj, da slučajno ne zgrešiš še tistega drobca sreče,ki čaka nate! (Phil Bosmans)

#210 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 16 April 2006 - 10:01 PM

[quote=Atena]jst si pa nenehno čop popravljam, pa ko grem na wc, najprej vedno pljunem v školjko

ej zdej sm se pa nasmejala za ceu tedn biggrin.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#211 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 16 April 2006 - 10:06 PM

QUOTE(Zasanjana)

-ko grem po mestu se smejim vedno in zgledam kot da sem usekana, v resnici pa si samo zgodbice zamišljam itd.

jaz isto. pa še to sva z bratom ugotavljala: vedno si pod tušem na isti način nanašam gel za tuširanje - najprej desno roko, potem dekolte, prsi, vrat, rame, trebuh, desno nogo, levo nogo, rit, hrbet, na koncu pa še levo roko. in full časa si močim lčase preden jih šamponiram in full časa stojim pod toplo vodo preden se začnem milit. čeprav sem levičarka, smse tipkam z desno.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#212 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 16 April 2006 - 10:36 PM

QUOTE(Zasanjana)
mislim LOL, zdaj ko sem to prebrale vse (kar sem nalašč vsako posebej prebrala), se mi zdi da sem še kar normalna biggrin.gif

hehehe, ful je zanimivo res, ene vaše navade, so prav strašljive in hkrati smešne biggrin.gif

No naj še jaz kakšno povem (samo moje se mi zdi niso tako zelo čudaške, tako da zgubim proti nekaterim navadam biggrin.gif)

-vedno mislim da lahko vse popravim itd, če kaj pokvarim
-tudi jaz sovražim sinhr. filme
-vedno sanjam o tem, kako bom nekoč zadela na loteriji oz. obogatela
-včasih ko me prime, si dlakice na češpljici pulim s pinceto (auuu boli, ne delite tega doma) biggrin.gif
-vsak dan se tehtam biggrin.gif ker mi vedno niha teža za 1-3 kg. In to v enem dnevu, zelo čudno, recimo zvečer imam 2 kili več kot zjutraj ko se zbudim in potem samo nekaj pojem pa že dobim 1 kg več. To mi je ful čudno res.-Včasih sem mislila da če bom skakala v zrak da bom zrastla (no saj nisem tako majhna) - samo košarkarji skačejo v zrak na koše itd, in zrastejo biggrin.gif
-Wc papir tudi jaz hočem da se samo v enos mer vrti in ne maram odišavljenega, lahko je rumen ali bel ali kerikoli, samo da ni tisti roza kateri zgleda kot šmirgl papir, ko smo ga meli v šolah sad.gif
-Vedno seštevam in odštevam koliko porabim, vendar to zdaj šele kakšni 2 leti.
-Zmeraj sem mislila da imam v resnici zelo dober glas, in da samo lažejo ostali ko pravijo da ga nimam (oz. posluh za petje), glas imam baje sexy biggrin.gif (ziher bi pa premagala britney spears twisted.gif ).

OMFG blink.gif blink.gif Take tumarije pa še ne :!:
Normalno,da si zvečer težja,saj valda piješ & ješ.
Saj ne morem verjet,kakšna izjava. :banghead:
Le zakaj misliš,da je jutranja teža (na tešče,še bolje pa z dnevom vodnega posta prej) mirodajna? ermm.gif
  • 0

#213 Lia

Lia

sramežljivec

• Člani
  • 82 posts

Posted 16 April 2006 - 10:49 PM

QUOTE(callista)

- Pa preden dam kaj v usta, moram obvezno povohat.

A to je mišljena hrana ali tudi kaj drugega biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Meni je vseeno v katero smer se vrti wc papir, mora pa biti triplasten, vonj in barva prav tako nista pomembna.
Na stolu pred pc - jem vedno čepim.
V moji sobi morajo biti žaluzije vedno spuščene, noč in dan.
Prav tako si lase navijam okoli prsta.
Brez budilke se vsako jutro zbudim ob isti uri.
Ne zaspim, dokler niso vsi 4 - je zraven mene (eden spredaj in eden zadaj, eden pri glavi in eden pri nogah).
Pc prižgem in ugasnem vsak dan ob istem času.
Ne grem iz čakalnice, dokler ne preberem vseh revij in časopisov.
Če se le da, vzamem kje kakšen kuli (v lekarni, banki, pošti, ...)
Ne prenesem napol prazne kartuše in printam toliko časa, da porabim vso barvo.
Vsako vprašanje mi morajo ponoviti, pa čeprav prvega prav dobro slišim in razumem.
Več se pa ne spomnem in nič od naštetega se mi ne zdi čudno. Meni je vse normalno biggrin.gif
  • 0

#214 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 16 April 2006 - 11:06 PM

QUOTE(Lia)
QUOTE(callista)

- Pa preden dam kaj v usta, moram obvezno povohat.

A to je mišljena hrana ali tudi kaj drugega biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

jaz obvezno povoham lulčka, preden ga začnem fafat. biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#215 Lia

Lia

sramežljivec

• Člani
  • 82 posts

Posted 16 April 2006 - 11:42 PM

hahahha pametna punca biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#216 loris

loris

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 198 posts

Posted 17 April 2006 - 09:05 AM

biggrin.gif Umrla od smeha...no, čeprav tud sama vedno vse povoham biggrin.gif

sicer pa so moje čudne navade:

- lahko zaspim samo v popolni temi...še monitor moram ugasnit, sicer me tista zelena lulčka moti rolleyes.gif (fant zgublja živce biggrin.gif )

- vedno ko stopim v hišo, letim takoj v kopalnico in si umijem roke. Mislim da že dolgo ni bilo dneva ko si nebi vsaj 5krat v dnevu jih omila smile.gif

- fantu ne morm pustit, da me lupčka spodaj, če moja miška ni čisto gladka! bog ne daj da mal špikam...je že zaprt vhod twisted.gif

- vsak pulover, predno ga oblečem, povoham smile.gif in posebej še po d pazduho! četudi je opran, mi lahko smrdi in bo ponovno romal v košaro ta pranje :banghead:

- če mi doma zmanjka sladkarij, kar je redko, si naredim svojo... v skodelico za kratko kavo, si dam sladkor in ga prelijem s kisem oops.gif laugh.gif ampak je dobro, kakor se čudno sliši wink.gif

Ko me fant še na kaj spomni, vam javim wink.gif
  • 0

#217 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 17 April 2006 - 09:17 AM

[quote=Lia][/quote]
Vsako vprašanje mi morajo ponoviti, pa čeprav prvega prav dobro slišim in razumem.[/quote]

uh tole sm se pa nasmejala
  • 0

#218 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 17 April 2006 - 09:29 AM

js mam tut eno kolegico k se dela da ne slis ermm.gif pol pa skos kr avtomaticno rece KAJ blink.gif kok mi gre na zivce jao rolleyes.gif js se ne maram ponavljat k papiga rolleyes.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#219 Lia

Lia

sramežljivec

• Člani
  • 82 posts

Posted 17 April 2006 - 09:41 AM

QUOTE(*pikica*)
pol pa skos kr avtomaticno rece KAJ

Jaz rečem PROSIM biggrin.gif
  • 0

#220 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 17 April 2006 - 09:47 AM

loris, jaz sem obsedena z umivanjem rok, skos jih mam pod vodo in si jih posledično tut skos pacam s kremo ali losjonom. biggrin.gif in ni šans, da spim pri prižganem računalniku (na srečo ga doma nimam v svoji sobi), ker me moti brnenje za popizdit. ne moti me govorjenje, muzika, dretje z ulice (tega pri nas itak ni biggrin.gif), ampak brnenje računalnika pa. in to zelo! biggrin.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users